9 Unikke håndbroderi -blusedesign med billeder

Håndbroderi bluser er de bedste. Disse er lavet med kærlighed og omhu og massiv erfaring i verden af ​​klædning. De kommer i forskellige teksturer og farver og har nogle af de mest interessante mønstre på bluserne. Hvis du er interesseret i disse ting, vil vi i denne artikel diskutere nogle af den bluse. Nogle af disse er beregnet til særlige begivenheder som bengalsk pujas, Navratri, Ganesh Chaturthi osv., Og hvis du er til blusedesign, så er dette nok det bedste sted for dig at være lige nu. Lad os begynde!

Nyeste håndlavede broderi bluse designs til særlige lejligheder:

Lad os se på de 9 bedste bluse mønstre med håndbroderi.

1. Det gule blomsterdesign:

 Det gule blomsterdesign

Dette særlige design har en fantastisk tekstur og er virkelig godt til at vise det fantastiske håndarbejde på blusestykket frem. Du kan bære denne bluse med en gul saree eller enhver med en passende farve som blusen. Der er lagt meget hårdt arbejde i at lave dette mesterværk, og det fremgår af skønheden i dette indiske tøj. Der er små prikkede strukturer udført over hele blusen sammen med bladlignende mønstre, der pynter hele blusestykket. Hvis du leder efter den perfekte bluse til enhver form for indisk traditionel lejlighed, så er denne måske den perfekte lige der. At dømme ud fra denne blusses dragning, kan dette bestemt hævdes at være et af de fineste håndbroderimotiver til bluse nogensinde.

2. Det mousserende blusedesign:

Det mousserende bluse design

Hvis du leder efter et håndlavet blusedesign til brude lejligheder, så er dette måske den rigtige for dig. Her kan vi se, at det traditionelle tøjmateriale viser et fantastisk design, og håndarbejdet er også fascinerende. Enhver kvinde vil med glæde bære denne bluse med en saree i kontrastfarve. Blusens grundfarve er gul, og den er yderligere dekoreret med nogle mousserende materialer, små kunstige plastikperler osv. Man kan kun lave sådan en smuk bluse ved hjælp af begavede hænder. Det er et af de bedste bluse broderimotiver lavet med hånden.

3. Håndlavet brun broderi bluse design:

Håndlavet brun broderi bluse design

Blusens hals ser meget smukkere ud end resten af ​​kroppen. Det var blevet gjort ved hjælp af bare hænder, og det ser helt fantastisk ud. Dette særlige blusedesign kan let sportes til enhver begivenhed og på grund af det fantastiske dragning af dette traditionelle tøj. Broderiet ud mod halsen er de bedste håndbroderimotiver til blusehalsen.

4. Flere farvede håndarbejde bluse design:

Flere farvede håndarbejde bluse design

Her kan vi se nogle strikkehandlinger med forskellige stykker bomuldstov, der også er blevet anvendt i forskellige farver. Derfor blev dette blusestykke så farverigt. Der kræves meget tålmodighed og hårdt arbejde for at gøre denne drøm håndlavede bluse til en succes. Her kan vi også se nogle funklende plastmaterialer (chumki), der bruges til at forskønne blusestykket. Man kan dyrke dette ved næsten enhver begivenhed som et af de bedste blusebroderimotiver, der er lavet i hånden.

5. Det delvis gennemsigtige håndlavede blusedesign:

Delvist gennemsigtigt håndlavet blusedesign

Dette er et virkelig fantastisk blusedesign, der beskriver skønheden i indisk tøj. Det indiske dametøj har også et fantastisk design og en imponerende farve. Mod den forreste del af halsen bliver blusen lidt gennemsigtig, og det gør den forskellig fra de andre bluse stykker på markedet. Skønheden er ikke slut. En vis gennemsigtighed er også synlig i de korte ærmer, og sådan vil en kvinde kunne rocke denne bluse til en fest eller til et arrangement.

6. Det hvide og blomsterbluse -design:

Det hvide og blomsterbluse -design

Hvis du har brug for et anstændigt blusedesign, så er dette et ret godt valg. Det er en velbroderet bluse, der viser de traditionelle blomstermønstre.

7. Det rosa broderede blusedesign:

Det rosa broderede blusedesign

Hvis du leder efter anstændigt broderi i en bluse, der kan sportes i de indiske festlige lejligheder, så er dette et meget godt valg for dig.

8. Det lysegrønne og blå broderi -blusedesign:

Det lysegrønne og blå broderi -blusedesign

Leder du efter den rigtige broderi -bluse til dig? Her er en temmelig god, der også har et smukt mønster på siderne og forsiden af ​​designet.

9. Det blanke broderi med broderi:

Blusedesignet med blankt broderi

Leder du efter noget fedt? Her har vi et virkelig blankt og trendy blusedesign, der muligvis vil passe til enhver kvinde derude.

Disse designs af håndbroderi bluser vil helt sikkert få dig til at blive forelsket i sådanne stilarter. Sørg for, at du får en i din garderobe i det mindste for at sikre et komplet udseende.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80