Top 15 bryllupsbluse -broderimotiver

Uanset hvis bryllup det er, hver gang du bliver inviteret til et, finder du dig selv kæmper med tanken om, hvad du skal have på. Værre, hvis du vælger dit eget outfit til dagen er bruden, skal du have alt sorteret på forhånd. Hvis du har travlt, kan du ikke klare hele butikken og shoppe ved vinduer, her er de bedste valg fra vores side, så du kan vælge det bedste bryllup broderi bluse design.

Smuk samling af brudebluse broderimotiver med billeder:

Leder du efter broderimotiver til brudebluser? Her er de bedste bryllup broderi bluse designs til brude med billeder.

1. Bluse med Zari Work:

Bluse med Zari Work

Når du ender med at søge rundt efter broderimotiver til bluse, vil denne komme dig til undsætning. Se på den gyldne zari omkring kroge og ærmer. Denne bluse er et godt valg, især hvis du vil fokusere på skønheden i din bluse, og sareen i sig selv ikke har meget at byde på.

2. Bluse med ærmebroderi:

Bryllup bluse broderi designs-bluse med ærme broderi 2

Til broderi -bluse -designs til net -sarees er dette et smukt look med hele broderi -stenværket i gang i ærmet. Selve blusen skal i dette tilfælde være lige så elegant som sareen, og derfor bør du normalt vælge disse bluser til bryllupsbegivenheder eller deromkring.

3. Ren bluse med blomstermønster:

Ren bluse med blomstermønster

Hvis din saree praler af et perfekt paillet blomstret look, hvorfor skulle den så have det sjove af sig selv? Se også blusen med gyldent gennemsigtigt materiale, men de blå blomster på den stjæler klart showet her.

4. Bluse i jakke -stil:

Bluse i jakke -stil

Nåh, blusehalsdesign til net saree ser faktisk godt ud med næsten alle designer sareer, og den stil, den kan skænke dig, er utrolig. Det er unikt på alle måder og anderledes end de bluser, som du normalt ser rundt omkring.

5. Asymmetrisk bluse med Zari -ærmer:

Bryllupsbluse-broderimotiver-asymmetrisk bluse med Zari-ærmer 5

Et godt valg af smykker får dig til at skille sig ud i scenen med det samme design. Denne bluse er ideel til ægteskabsinvitationer og er en af ​​de bedste på listen.

6. Blå bluse med broderi:

Blå bluse med broderi

Hvis din saree har et sæt zari, bør denne bluse være en god mulighed for dig. Denne bluse er ideel til situationer, hvor du har en almindelig saree at have på og kan lade blusen stjæle showet.

7. Blå halterneckbluse:

Blå bluse med halterneck

Sareen i sig selv er lige så smuk, men vi skal kun lægge vægt på blusen. Blusen, som du kan se, er gylden i farven og har en blå kant at prale af. Der er trods alt ikke benægtet, at Katrina trækker udseendet så godt.

8. Bryllupsbluse med rødt broderi:

Rød broderi bryllup bluse

Blusebroderidesignet her er rødt og ideelt til bruden. Indtil videre er det, vi fremhævede, hovedsageligt for folk, der elsker lavmælte designs, men dette er så perfekt i sig selv og højt på stenværket og zari. Hvis du vil have et mere feminint touch i den bluse, du vælger, kan det ikke blive bedre end dette som dit brudelook.

9. Gyldenbrunt bluse -rygudskæring med Zari:

Bryllupsbluse-broderimotiver-Bluse-halsudskrift med Zari 9

Den brune ærmebluse, som du ser her, er en anden på listen over broderimotiver til bryllupsbluse. Med et ujævnt spejldesign og murværk omkring det er blusen forskellig fra dem, du normalt ser. Alligevel formår det stadig at efterlade et godt indtryk på øjet og er et godt valg.

10. Sort fløjl broderi bluse:

Bryllup bluse broderi designs-sort fløjl broderi bluse 10

Hvis din kærlighed til fløjl er udødelig, hvorfor så ikke flagre den bedst med dette blusedesign? Den sorte får det meste af sølv og gyldent zari -arbejde frem på den høje hals. Ideel også til net -sareer, sørg for at bære en designer saree, der ikke dækker over blusens skønhed.

11. Blå påfuglbroderi:

Bryllupsbluse-broderimotiver-blå påfuglbroderi-bluse 11

Påfuglen er placeret smart på ryggen, og blusens kongeblå farve gør det lettere at skelne. Den er broderet i blusen og ideel til bruden på hendes modtagelsesdag. Ærmerne har et sæt påfuglefjer på dem og formår at tilføre blusens charme.

12. Rød blomstret broderi -bluse:

Bryllupsbluse-broderimotiver-rød blomsterbroderi-bluse 12

De gyldne roser på den røde bluse er en detaljeret kontrast, der passer bedst til bruden med hendes traditionelle påklædning. Hvis det er en silke saree, du vælger, er der ikke nok som blusestykke end dette her.

13. Kutch broderi bluse:

Bryllup bluse broderi designs-Kutch broderi bluse 13

Den flerfarvede bluse, som du ser her, ligner mere et indviklet netværk af tråde og broderi. Hver krog og hvert hjørne af blusen er bogstaveligt talt dækket af zari -arbejdet, og det er overflødigt at sige, at det passer godt til hele looket.

14. Blus i fløjl med broderi:

Bryllup bluse broderi designs-fløjl broderi bluse i blå 14

Fløjlsbluse, som du ser her, er den blå farve denne gang og har et blomstermønster, der er pænt broderet i blusen. Der er latkans på snoren, og blusens snit er meget grundlæggende og firkantet, men det har stadig et tiltalende udseende.

15. Front hals Zari arbejde:

Bryllupsbluse-broderimotiver-Front hals Zari Work 15

Blonder har et zari -arbejde i sig selv, hvilket får hele ærmet til at se bedre ud generelt. Selve sareen, der skal bæres med dette, vil være meget feminin, og derfor er blusen i modeindustriens hype i disse dage og af alle de gode grunde.

Hermed slutter vores lange liste med de 15 bedste broderi -bryllupsbluse -designs. Uanset hvordan du kan lide det, superenkelt eller meget indviklet, vil broderiet, der vises her, sørge for, at hvert bryllup, du deltager i, vil have alle omkring dig uden at prøve for hårdt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80