Top 15 dragende designs af designerbluser til net -sareer

Net sarees er nogle af de mest komfortable sarees der nogensinde er lavet. Disse sareer kommer med dragende designs og iøjnefaldende farver. Kvaliteten afhænger også af prisen. Så hvis du tænker på, at alle net sarees er ens, så tager du helt fejl. Du har altid brug for den rigtige bluse til den rigtige net saree. For din bedste assistance har vi således diskuteret nogle af de bedste designerbluser til net saree i denne artikel.

Nyeste og elegante designerblusedesign til net -sareer med billeder:

Designer bluser er perfekte til net sarees. Der er flere designerblusedesign, men her kom vi frem til 15 bedste og smukke designerblusemønstre til net -sareer sammen med billeder.

1. Hvid Net Saree Med Designerbluse:

Designer bluser til net sarees

Hvis du leder efter noget nyt i kategorien net sarees bluser, så er dette nok en af ​​de bedste derude. Denne særlige bluse matcher helt sareen og ser meget smuk ud på den indiske skønhed. Du kan også se den samme smukke ud ved at have denne fantastiske bluse med en passende hvid saree.

2. Rød designerbluse til Net Saree:

Denne særlige bluse i stedet for at være en god rød bluse, er også en meget god designerbluse til den hvide og røde net saree. Det går hånd i hånd med designet og ser virkelig smukt ud på kvinden. Blusen med delvis ærme får dig til at se guddommelig ud.

3. Blomsterdesignblusen til Net Sarees:

Designer bluser til net sarees3

Hvis du har brug for en designerbluse, så er dette et af de flotteste designerblusedesign derude. Farven på designet er meget smuk, og blomsterdesignet er også ganske dragende. Denne blusens ærmeløse karakter er nok en af ​​de bedste attraktive træk ved dette design.

4. Matchende designerbluse til Net Saree:

Designer bluser til net sarees4

Hvis du vil dyrke net -sareen, så gør det med denne dragende bluse. Det får et til at se helt guddommeligt ud, og det lille detaljerede arbejde, der er udført på denne bluse, får alt at se på dig. Du er gæst i øjeblikket, hver gang du har denne bluse på.

5. Bryllupsdesignerblusen til net -sareer:

Designer bluser til net sarees5

I bryllupper foretrækker mange kvinder at have designer -ting på. På samme måde har denne bluse også et designertouch og er en af ​​de bedste orange farvede bluser til designer net sarees. Net sareen vil se helt guddommelig ud med denne bluse, og kvinden iført denne bluse vil se meget attraktiv ud med denne kombination af saree og bluse på hende.

6. Den sorte designerbluse til Net Sarees:

Designer bluser til net sarees6

Hvis sort er en af ​​dine yndlingsfarver, så vil du helt sikkert elske denne bluse. Det viser et virkelig fantastisk mønster på forsiden, og der er også en del af nettet på blusen. Dette er bestemt en af ​​de bedste bluser under kategorien, designerblusemønster til net -sareer.

7. Den lyseblå designer -netbluse til designer -sareer:

Designer bluser til net sarees7

Har du brug for nogle designer netto bluser til din net saree? Dette er en meget smuk og sandsynligvis en af ​​de mest perfekte derude. Blusen går hånd i hånd med en almindelig og enkel net saree.

8. Den rosa designerbluse til net -sareer:

Designer bluser til net sarees8

Hvis du leder efter designerbluser til net -sarees, vil dette være en passende til din lejlighed. Denne særlige bluse viser et meget smukt og farverigt mønster udført foran, og ærmerne er lavet af netmaterialet, hvilket også bringer en vis lighed med sareen.

9. Designerbluse med rygblonder til net -sareer:

Designer bluser til net sarees9

Hvis du vil købe en designerbluse til net -sareerne, så er dette en meget god indisk traditionel dametøjsartikel. Denne særlige bluse viser sig at være unik fra de andre designs, der er diskuteret før, på grund af blondedesignet. Kvinder vil elske denne form for designerblusemønstre, og de små indviklede mønstre udført på ærmernes ende og den midterste del af blusen er også ganske dragende.

10. Den blomsterfarvede designerbluse til stålgrå net -saree:

Designer bluser til net sarees10

Uden tvivl er sareen ret smuk. Blusen er også lige så dragende. Først kunne kvinder stille spørgsmålstegn ved den matchende kvalitet af blusen med denne saree. Men denne bluse matcher perfekt med sareen, og dette er sandsynligvis en af ​​de fineste designerbluser, man kan bære med denne særlige saree. Designerblusen er meget attraktiv, og du vil blive beundret af folk for at dyrke denne fantastiske bluse.

11. Den lavskårne sydindiske designerbluse til net -sareer:

Designer bluser til net sarees11

Hvis du leder efter designerbluser til net sarees, er dette en meget god. Det har det lave snitmønster bagpå, hvilket gør det meget lokkende for alle kvinder. Mænd foretrækker kvinder, der har sådan en forførende bluse, og det gør denne bluse perfekt til at blive sportet på de søde indiske datoer. Bortset fra det er farven på denne bluse også ret attraktiv og unik.

12. Nyeste designerbluse til Net Sarees:

Designer bluser til net sarees12

Dette særlige nyeste designerelement vil være velegnet til alle net -sareerne derude. Den har et hulmønster bagpå, og det kan siges at være en af ​​de fineste bluser til kvinder, der foretrækker at have det indiske tøj på.

13. Blå farve designerbluse til Net Saree:

Designer bluser til net sarees13

Her vil den designerblå bluse være perfekt til pink-farvede net sarees. Denne bluse har et meget smukt mønster sammen med et smart lavt halsmønster, hvilket er hovedårsagen til dragningen af ​​dette look. Hvis du vil stjæle looket med det indiske dametøj, så er dette et godt valg.

14. Den gule og røde farvede designerbluse til Net Saree:

Designer bluser til net sarees14

Dette er en temmelig sej bluse, der kan sportes sammen med din foretrukne net saree. Denne designerbluse har et smukt mønster, der gør det flottere end noget derude.

15. Trendy designerbluse til Net Saree:

Designer bluser til net sarees15

Hvis du har en net -saree af lignende farve som vist på billedet, kan du have den samme farvebluser på med de samme mønstre, som kun kan ses, hvis du ser grundigt ud.

Dette er nogle af de førsteklasses designs på markedet, der egner sig til designerblusemodeller til net-sareer. Du kan let vælge 1-2 for dig selv og se, hvor godt du efterlader et indtryk på andre.