15 lenyűgöző modell a kötőféknyakú blúzokból a divatos megjelenésért

Ha trendi szeretne lenni ebben a szezonban, akkor a kötőféknyakú blúzok tökéletesnek mondhatók. Ezek a blúzok fantasztikus dizájnnal rendelkeznek, és nagyon kényelmesek is, és mit kérhet még egy nő, ha nyugodt szeretne maradni divatos ruháiban. Ezek a blúzok könnyen hordozhatók, és elmondható, hogy mindenki számára alkalmasak. Ebben a cikkben néhány átkozottul jó megjelenésű kötőfék nyakú blúz mintát fogunk megvitatni, amelyek elképesztőek.

Különböző és legújabb kötőfék nyakú blúz minták:

Nézzük meg a legjobb kötőfék nyakú blúz modelleket minden alkalomra.

1. A vörös és fekete tervező kötőfékű blúz:

Fésült nyakú blúz minták

Ez a legjobb kötőfék nyakú blúz design a tervező és a stylistok szerint. Az egyedi színű blúz oldalai még vonzóbbak, és ez a konkrét elem ennek a koncepciónak az alapján készült, ami szintén a blúz egyik fő vonzereje. A blúz tervei meglehetősen vonzóak, és ez az, ami elsősorban vonzza a tekintetét ehhez a blúzhoz. Piros szárival ez a blúz gyémántként ragyog. Szinte minden nő viselheti ezt a kötőfék blúzt. Minden korosztályú nők számára alkalmas, és nagyon kényelmes viselet is.

2. A dél -indiai tervező kötőblúz:

Anchor Anasuya Hot Saree Stills a DK Bose Audio Launch -on

Ha tisztességes tervezői kötőfék blúzt keres, akkor ez remélhetőleg elvégzi a munkát. Ez az egyik legszebb tervező nyakterve. A kötőfék blúz elölről és oldalról is nagyon szépnek tűnik. A design még szebb lesz egy olyan fényes szárival, mint a képen. Ez biztosan az egyik olyan blúz, amitől egy sima szári isteni megjelenést kölcsönöz.

3. A Celebrity Designer kötőfék -blúz:

kötőfék nyakú blúz

Ha szüksége van egy jó megjelenésű kötőfék nyakú blúzra egy rendezvényen való sportoláshoz, akkor jól nézze meg ezt. Nem ez az egyik legszebb blúz, amit valaha láttál? A blúz kéz a kézben jár a szárival, és még vonzóbbá teszi az indiai szépséget. Ha ezt a blúzt olyan színű szárival hordja, mint Aishwarya Bachchan, ezen a képen, akkor a híresség megjelenését is megkaphatja. A blúz kiválóan alkalmas buli vagy családi esemény viselésére. Olyan kényelmes, hogy a nők inkább bárhol hordják.

4. Az arany kötőfék nyak kialakítása:

Fésült nyakú blúz minták4

Ez egy nagyszerű blúz, csábító nyakú kialakítással, amelyet valószínűleg még nem látott. Ezeket a nyakmintákat kötőfék nyakkivitelnek nevezik. Ennek a blúznak az aranyos vonzereje az egyik legjobb kötőfék nyakú tervező blúzzá teszi. A blúz fényes vagy fényes szárival sportolható, és szinte minden ünnepi alkalmon sportolható. Bár kissé túlzásnak tűnik, ez a designer ruhadarab minden korosztály számára alkalmas.

5. A fekete kötőfék nyakú blúz:

Kötőnyakú blúz minták5

Abban az esetben, ha kötőfék nyakú blúzra van szüksége, akkor ez nagyszerű lesz az Ön számára. A professzionális fekete színt viseli, és vállalati rendezvényeken fekete saree -vel vagy akár fehérrel is viselhető. A blúz semleges színe miatt még vonzóbb a nők számára.

6. A fehér kötőfék nyakú blúz:

Fésült nyakú blúz minták6

Valószínűleg ez az egyik legjobb kinézetű kötőféknyakú blúz. Nagyszerű dizájnt mutat a nyakán, és a blúz csábító mintája minden nő számára álmot kelt ebben a ruhadarabban.

7. A fényes kötőfék nyakú blúz:

Kötőnyakú blúz minták7

Ha szüksége van egy tervező blúzra, akkor ez lesz az egyik legszebb. Csábító mintázatú az egész blúzban. A blúz fényes vonzereje minden ünnepi alkalomra alkalmas, az indiai nők pedig a legnagyobb büszkeséggel sportolhatnak.

8. A kötőféknyakú blúz sovány nőknek:

Nyaknyakú blúz minták8

A vékony nőknek gyakran vannak problémák a blúzokba való illeszkedéssel. Ez a bizonyos azonban csábító mintával érkezik, és a nyakat is meglehetősen jól díszítették, okos dizájnnal.

9. A barna és arany tervező blúz:

Fésült nyakú blúz minták9

Ez a blúz fantasztikus mintát mutat a barna alapkendőn a mellkasnál, és az arany színű pántok az oldalán, ami dizájneri tapintást kölcsönöz ennek a blúzdarabnak. Ha hajlandó sportolni a legjobb designer blúzdarabot a sima szárival, akkor ez egy nagyszerű blúz lesz erre a célra.

10. A zöld kötőfék nyakú blúz:

Kötőnyakú blúz minták10

Ez a blúz darab egyetlen célja, hogy lenyűgözze az embereket. A mellkasrészen kialakított dizájn a fő vonzerő ezen a megjelenésen. Ezt a blúzt ünnepi alkalmakkor lehet sportolni.

11. A hagyományos fekete kötőfék nyak kialakítás:

Kötélnyakú blúz minták11

Ez a blúz hagyományos dizájnnal rendelkezik az elején, amely először vonzza az emberek tekintetét. A különböző színes minták teszik az egyik legszebb blúzdarabká.

12. A Malaika Arora Collection kötőfékű blúz:

Fésült nyakú blúz minták12

Ez a különleges kötőfék nyakú kialakítás közvetlenül a hírességek gyűjteményéből származik. Gyönyörű zöld színű, amely kiemeli az ünnepi hangulatot.

13. A csillogó kötőfék nyakú tervező blúz:

A kötőfék nyakú blúz mintái13

Ez egy újabb tervező kötőfék nyakú blúz, amely híresség megjelenést kölcsönöz Önnek. Egy igazán fantasztikus mintát visel a blúzban, és a csillogó pántok valószínűleg ennek a blúznak a legszebb megjelenései.

14. A fekete híresség blúz tervezése egyszerű Sarees -hez:

Fésült nyakú blúz minták14

Ez az egyik legjobb megjelenésű tervező blúz, amely dizájnerrel rendelkezik, és nagyon csábító mintával rendelkezik az elején, ami szintén ennek a megjelenésnek a fő vonzereje.

15. A fehér kötőfék nyakú indiai blúz hátulról:

Kötélnyakú blúz minták15

Ez egy újabb fehér színű kötőféknyakú blúz, amely hátulról jól néz ki, a nyakán lévő pántokkal.