9 egyedi kézi hímző blúz tervezés képekkel

A kézi hímzőblúzok a legjobbak. Ezeket szeretettel és gondossággal készítik, és hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a ruhakészítés világában. Különféle textúrájú és színűek, és a blúzok legérdekesebb mintáit hordozzák. Ha érdekel ez a cucc, akkor ebben a cikkben a blúz egy részéről fogunk beszélni. Ezek közül néhányat különleges eseményekre szánnak, mint például a bengáli pudzsák, a Navratri, a Ganesh Chaturthi stb., És ha blúzmintákkal foglalkozol, akkor valószínűleg ez a legjobb hely az Ön számára. Fogjunk hozzá!

A legújabb kézzel készített hímzőblúz tervek különleges alkalmakra:

Nézzük meg a top 9 egyszerű kézi hímzés blúz mintát.

1. A sárga virágos kivitel:

 A sárga virágos kivitel

Ez a különleges kialakítás nagyszerű textúrával rendelkezik, és nagyon jó a blúzdarab félelmetes kézimunkájának bemutatására. Ezt a blúzt sárga szárival vagy bárki mással viselheti, akinek megfelelő színe van blúzként. Sok kemény munkát fektettek e remekmű elkészítésébe, és ez nyilvánvaló az indiai ruhadarab szépségéből. A blúzon apró pöttyös szerkezetek, valamint levélszerű minták díszítik az egész blúzdarabot. Ha a tökéletes blúzt keresi bármilyen indiai hagyományos alkalomra, akkor ez lehet a tökéletes. E blúz csábításából ítélve ez határozottan állítható, hogy ez az egyik legjobb kézi hímzés a blúzhoz.

2. A pezsgő blúz kialakítása:

A pezsgő blúz kialakítása

Ha kézzel készített blúz formatervezést keres menyasszonyi alkalmakra, akkor ez lehet a megfelelő az Ön számára. Itt láthatjuk, hogy a hagyományos ruházati anyag félelmetes dizájnt mutat, és a kézimunka is lenyűgöző. Bármely nő boldogan fogja viselni ezt a blúzt, kontrasztos színű szárival. A blúz alapszíne sárga, és további csillogó anyagokkal, kis műanyag drágakövekkel stb. Díszítik. Ilyen gyönyörű blúzt csak tehetséges kezek készíthetnek. Ez az egyik legjobb kézzel készített blúz hímzés.

3. Kézzel készített barna hímző blúz kialakítás:

Kézzel készített barna hímző blúz design

A blúz nyaka sokkal szebb, mint a test többi része. Ez puszta kézzel történt, és fantasztikusan néz ki. Ez a különleges blúz kialakítás könnyen sportolható bármilyen eseményen, és e hagyományos ruhadarab fantasztikus vonzereje miatt. A nyak felé végzett hímzés a legjobb kézi hímzés a blúz nyakához.

4. Többszínű kézi munka blúz kialakítás:

Többszínű kézi munka blúz design

Itt láthatunk néhány kötési műveletet különböző darab pamutkötél felhasználásával, amelyek különböző színűek is. Ezért lett ilyen színes ez a blúzdarab. Sok türelem és kemény munka szükséges ahhoz, hogy ez az álom kézzel készített blúz sikeres legyen. Itt láthatunk néhány csillogó műanyagot (chumki) is, amelyek a blúzdarab szépítésére szolgálnak. Ezt szinte minden eseményen sportolhatjuk, mint az egyik legjobb kézzel készített blúz hímzési mintát.

5. A részben átlátszó kézzel készített blúz kialakítása:

Részben átlátszó, kézzel készített blúz kialakítás

Ez egy igazán fantasztikus blúz design, amely leírja az indiai ruházat szépségét. Az indiai női ruhadarab fantasztikus dizájnnal és lenyűgöző színnel rendelkezik. A nyak elülső része felé a blúz kissé átlátszóvá válik, és ez megkülönbözteti a piacon lévő többi blúzdarabtól. A szépségnek nincs vége. Némi átláthatóság látható a rövid ujjúban is, és így egy nő képes lesz ringatni ezt a blúzt egy buliban vagy egy rendezvényen.

6. A fehér és virágos blúz kialakítása:

Fehér és virágos blúz kivitel

Ha tisztességes blúztervezésre van szüksége, akkor ez nagyon jó választás lesz. Ez egy jól hímzett blúz, amely a hagyományos virágmintákat jeleníti meg.

7. A rózsaszín hímzett blúz kialakítása:

A rózsaszín hímzett blúz design

Ha tisztességes hímzést keres egy blúzban, amely sportolhat az indiai ünnepi alkalmakkor, akkor ez egy nagyon jó választás az Ön számára.

8. A világoszöld és kék hímzőblúz kialakítása:

Világoszöld és kék hímző blúz kialakítás

Önnek megfelelő hímzőblúzt keres? Itt van egy nagyon jó, amely gyönyörű mintát hordoz a design oldalán és elején is.

9. A fényes hímző blúz kialakítása:

A fényes hímző blúz design

Valami menőt keresel? Itt van egy igazán fényes és divatos blúz dizájnunk, amely minden nő számára alkalmas lehet.

Ezek a kézi hímzésű blúzok tervei biztosan beleszeretnek az ilyen stílusokba. Győződjön meg róla, hogy legalább egyet kap a ruhásszekrénybe a teljes megjelenés érdekében.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80