9 gyönyörű Maggam munkatervezés Pattu blúzokhoz képekkel

A maggammunka sok nehéz munka gyöngyökkel, hímzéssel, hálóval stb. Korábban a maggammunkát csak selyemszöveten végezték. De manapság a maggam munkát pamutszöveten is végzik. A Patgam blúzon és Pattu Saree -n található Maggam munkatervezés tökéletes a hölgyeknek az esküvőjük napján. Ha a pattu blúzon van maggam munka, akkor a saree -nek egyszerűnek kell lennie, hogy jó egyensúlyt biztosítson. A Maggam munka gazdag és drága megjelenést biztosít. Jelenleg akkora verseny folyik a blúz tervei között. A hölgyek számára valóban zavaróvá válik az egyik kiválasztása.

A legújabb és elegáns Maggam munkatervek Pattu blúzokon:

Itt van egy lista a legjobb 9 legjobb tervező pattu saree blúzról, maggam munkamintákkal a menyasszony számára.

1. Maggam munka gyöngyökkel a blúzon:

Maggam Gyöngyök a blúzon 1

Ez rendkívül lenyűgöző maggamunka tervezés pattu blúzon. A blúz hátsó része pompás munkát végez rózsaszín és világoskék színű kövekkel. Ez is arany zari munkát végez. Exkluzív blúznak tűnik.

2. Nyaklánc tervezés Nyak Maggam munka blúz:

Nyaklánc tervezés Nyak Maggam Munka a blúz-2-n

Ez egy szegélyterv a Pattu blúzon, sok különböző színű és gyöngyszemű kövekkel. Úgy néz ki, mint egy nyaklánc. A körvonalat maggam munkával végezzük, hogy teljes legyen. Elegánsan néz ki egy sárga blúzon.

3. Virágmintás Maggam munka blúzon:

Virágmintás Maggam munka blúz-3-on

A blúz hátoldalát különböző formájú fehér kövek díszítették. A gyönyörű virágdizájn kövekkel készült. Az egész blúzt kőfalazat borítja. Dori szintén blúz mögé van kötve, hogy szoros illeszkedést biztosítson.

4. Maggam munka Mango motívummal a blúzon:

Maggam Munka Mangó motívummal blúzon -3

A blúz egyik oldalán mangómotívum -folt készült. Egy nagy követ is rögzítenek egy motívumfolt között. Egy másik oldalon egy szegély kapott egy kis mangó motívumot. A haját elöl kell tartani, hogy megmutassa ezt a gyönyörű munkát a blúzon.

5. Maggam munka blúzhoz egy menyasszony számára:

Maggam Blúz menyasszonynak -5

Ez a blúz minta menyasszonynak. Lenyűgöző piros színű blúz, virágmintával, kövekből és gyöngyökből. Még az ujjakon és a nyakon is nehéz maggam munkát végeznek. Egyedi darabot keres.

6. Maggam munka Zardosival a blúzon:

Maggam Munka Zardosival a blúzon -6

Ez egy magával ragadó dizájn a blúz hátsó részén végzett maggam munkáról. Egy vonzó zardosi munka ezüst színű szálakkal készül. Az egyik varázslatos marad a dizájnt látva. Ez ellopja a szíved.

7. Csónaknyak Maggam munka blúzon:

Csónaknyak Maggam munka blúz -7

Ez a piros színű blúz több rétegben, különböző formájú maggammal dolgozik. Ez egy csónaknyak -minta sapkaujjal. Párosíthatja ugyanazzal a színű szárival vagy kontrasztban is. Elbűvölőnek tűnik.

8. Elegáns Maggam munka Pattu Saree blúzán:

Elegáns Maggam munka blúzon -8

Kellemes hátsó kialakítású, apró kövekkel. Súlyos megjelenést kap, 6 vágási vonallal. Nagyon bonyolultan elvégzett maggam munka. Türelmet és sok éves tapasztalatot igényel. A szegélyt különböző formák borítják.

9. Páva Maggam munkatervezés Pattu blúzán:

Páva Maggam munka blúz -9

Ez a blúz az egyik oldalát páva kialakítású maggaművel borítja. Többszínű munkát végeznek ezen, hogy nagyszerű legyen. Ez a kialakítás csodálatos munkájával felkelti az emberek figyelmét. A maradék nyakkivágást és ujjat szegély borítja.

A blúz Maggam munkája különbözteti meg a szokásos cérna- és hímzőmunkáktól. Drágának és igényesnek tűnik a hölgyeknél. Ha nehéz szárival viselik, úgy érzi magát, mint egy királynő. Az emberek állni fognak, amikor meglátják ezt a kellemes formájú maggammunkát Pattu blúzán és szárin.