9 különböző nyakstílus fehér női blúzban

A fehér blúzok egyre népszerűbbek a nők körében. Ahogy a divat a csúcsra nő, sok új stílust és megjelenést hozott létre. És az egyik a fehér blúzok széles választéka. A királyi és elegáns megjelenést biztosító fehér blúzok széles skáláját lefedték a piacon, a megjelenéstől az egyszerű irodai megjelenésig.

Stílusos női fehér blúzminták farmerhez és szoknyához:

A fehér blúzok pamuttól a poliészterig és a georgette -ig állnak rendelkezésre, így nagy és elegáns választék áll rendelkezésünkre.

1. Fehér pakolás blúz:

White Wrap blúz

A farmer rövidnadrág és farmer fölött viselt női fehér pakoló blúzok funky és stílusos megjelenést kölcsönöznek a nőknek. Ezenkívül alkalmi megjelenést kölcsönöz, és formális megjelenést is kölcsönöz, amelyet nők is átvihetnek a hivatalban. Sokféle kivitelben és méretben kapható, gyakran hordott fehér csomagolású blúz, mély V -nyakkivágással, elölről átlépve, mély nyakkivágással és hosszú ujjakkal.

2. Fehér fehér blúz:

Off Vállfehér blúz

Egy másik női fehér blúz, amely meghökkentette az őrületét a nők körében, egy fehér, vállról készült blúz. Bármilyen típusú és bármilyen színű nadrágot viselve ez tökéletes buli vagy korong megjelenést kölcsönöz a nőknek. A vállfehér fehér blúz rövidnadrágban és hosszú hosszúságban is kapható a vevő preferenciái alapján. Ezek pamut és selyem szövetben is kaphatók.

3. Fehér csipkézett blúzok:

Fehér csipkézett blúzok

A hosszú fehér blúzok szintén jó és okos választás, ha zavaros ruhásszekrényben van az ember. Hivatalos viseletként hordható, ha hivatalba megy vagy hivatalos üzleti partikat tart. Ettől eltekintve sötét fekete nadrágon is viselhető. Magas nyakkivágása fehér csipkéből áll, fűzős kagyló szegéllyel.

4. Hosszú fehér blúzok:

Hosszú fehér blúzok

Női hosszú fehér blúzok a legjobb választás a nők számára, mivel minden alkalomhoz illő ruha. A hosszú fehér blúz hosszú, néha meghaladhatja a combok hosszát a térd felett. Pamutból és selyemből készült, ebben is sok minta található. Néhányan a nadrág hátsó hosszát tartják, így az ing eleje rövid. Az ing ezen vállrészén kívül krossebb háló vagy valamikor georgette anyagból készült. Stílusa érdekes, mivel mély V -nyakkivágással és teljes puffadt vállával rendelkezik.

5. Gombos Peplum fehér blúz:

Gomb lefelé Peplum fehér blúz

A Peplum fehér blúz tökéletes buli megjelenést kölcsönöz egy nőnek, ha bőrre simuló fekete nadrágot visel. Pamutban kapható. Poliamid és elasztin szövet, peplum szegéllyel díszítve, alulról fodros megjelenést kölcsönöz. Elölről elrejthető, elülső gombbal, amely formálisabb megjelenést kölcsönöz. És legyen hosszú ujjú gombos hordó mandzsettával.

6. Csipkés fehér blúz:

Csipkés fehér blúz

Ha valaki egy új és dögös megjelenést szeretne kipróbálni egy nyári buli során, a fűzős fehér blúz fantasztikus lehetőség. Harang ujjakkal és fűzős hátrészekkel rendelkezik. Szoknyával vagy farmerral párosítható.

7. Balloon ujjú fehér blúz:

Balloon ujjú fehér blúz

Úgy nézett ki, mint a normál blúzok, az egyetlen különbség az, hogy vannak léggömb alakú ujjak gombos mandzsettával. Georgette anyagból készül, a vállán pedig hálószövet keveréke.

8. Fehér hímzett blúz:

Fehér hímzett blúz

A normál fehér blúz fekete hímzéssel sokkal inkább alkalmi blúz viselhető a karcos, bokáig érő farmer nadrágon. A parasztblúz ihlette pamutból készült, amely kényelmes megjelenést biztosít.

9. Fehér íjú blúzok:

Fehér íjú blúzok

A galléros nyakkivágással ellátott fehér íjú blúz, elöl lehajtott csomóval szintén intelligens és gyönyörű megjelenést kölcsönöz, ha blokk farmerrel hordja, vagy fekete szoknyával összerakva. Georgette ujjú, selyem- és pamutszövetben is kapható.

Láthattuk tehát, hogy sokféle fehér blúz van a nők számára, amelyek kényelmesek, és emellett különleges alkalmakhoz vagy alkalmakhoz tartozó lakosztályok..