9 legjobban kinéző szögletes nyakú blúz

Valószínűleg sok blúz mintát látott, de semmi olyan, mint egy szögletes nyakú blúz. Ezek teljesen kényelmesek, és szinte minden indiai nő szívesebben viseli a szárit szögletes nyakú blúz mintával. Ezek a blúzok különböző mintázatú kiegészítőkkel és gyönyörű színekkel rendelkeznek, amelyek szinte minden alkalomra alkalmasak. Ez a cikk a legjobb, ha tervező és legújabb dizájn szögletes nyakú blúzt keres. Megvitatunk néhány rendszeres, valamint néhány igazán klassz és legújabb szögletes nyakú blúzmintát, amelyek felrobbantják az elmédet.

Hagyományos szögletes nyakú blúz minták Indiában:

Nézzük meg a legjobb szögletes nyakú blúzmintákat.

1. Vörös tér nyakú blúz kialakítása:

A Vörös téri nyakú blúz kialakítása

Ha egy négyzet alakú nyakú blúzt keres, amely egyszerre stílusos és vonzó lesz, akkor ez lesz a legjobb az Ön számára. A hagyományos indiai dizájnt és néhány modern dizájnt ötvözi. A hátsó csipke kialakítás igazán vonzóvá teszi ezt a blúzt, és habozás nélkül sportolhat. Ha a legjobb társat keresi a vörös szárihoz, akkor kérje meg a blúzkészítőjét, hogy készítsen Önnek azonosat, mivel istenien fog kinézni, ha ezt a gyönyörű blúzt a tökéletes szárival kombinálja.

2. Piros színű szögletes nyakú blúz:

Piros színű szögletes nyakú blúz

Ez egyike azoknak a fantasztikus megjelenésű blúz mintáknak, amelyek piros színűek. A vörös árnyalat kissé sötét, az anyaga pedig teljesen más. A nőknek valószínűleg nem lesz elég szavuk, hogy értékeljék ezt a blúzt. Ha valóban egy jó megjelenésű szögletes blúzt keres, akkor válassza ezt a pirosat. A blúz széleihez és az ujjakhoz készült gyönyörű dekorációkkal és finom kialakítással szinte minden eseményre alkalmas lehet.

3. Tervező szögletes nyakú blúz tervezése hátulról:

A Designer szögletes nyakú blúz tervezése hátulról

Ha tervezői termékeket keres, akkor ez biztosan az egyik legjobb blúz lesz. Ez a hátsó nézet a blúzról és hátulról a blúz egyformán gyönyörű. A szögletes nyak nagyon kényelmes viseletet biztosít, és minden ragyogó tulajdonsága ellenére ez a hagyományos indiai ruhadarab az egyik legjobb nyakú blúz mintának mondható, amellyel minden nő sportolhat. A blúz is nagyon kényelmes, és az emberek imádni fogják a dizájnt. Valószínűleg ez az egyik legjobban kinéző szögletes nyakú blúz sarees -hez, amin valaha is keresztül fogsz jutni.

4. Narancssárga és arany színű, dupla színű négyzetes nyakú blúz:

A narancssárga és arany kettős színű négyzetes nyakú blúz

Ez a négyzet alakú nyakú blúz minden idők egyik legjobb kinézetű blúza. Hátul hűvös mintázatú, a csipkeszerű rögzítés pedig egyedivé teszi. Ilyen blúzokat nem igazán látni minden nap. Szóval ragadd meg, ha van rá lehetőséged. Ezzel a blúzzal természetesen minden szári gyönyörűen fog kinézni, ha a színe illik hozzá. A blúz arany vonzereje szintén nagyon szép.

5. Lila szögletes nyakú blúz kialakítás:

Lila szögletes nyakú blúz kialakítás

Ha szüksége van egy színes négyzet alakú nyakú blúzra egy vallási alkalomra, akkor ez valószínűleg a legjobb dolog az Ön számára. Modern formatervezésével felújítja a hagyományos indiai megjelenést, és megkülönbözteti Önt a többi viselő sarees -től. Nem csak csinos leszel. Gyönyörűen fog kinézni ebben a jól díszített blúzban, amely apró és egyedi mintákkal készül az ujjain is. Röviden elmondható, hogy ez egy jó szári blúz négyszögletes kivitel.

6. A színes négyzetes nyakú blúz:

A színes négyzet alakú nyakú blúz

Ez az egyik legvilágosabb szögletes nyakú blúz, amit valaha találsz, és az életben mindig vannak színes esélyek arra, hogy sportolja ezt a gyönyörűen kialakított szögletes nyakú blúzt.

7. Kék négyzetes nyakú blúz:

A Blues Square nyakú blúz

Ennek a blúznak a kialakítása meglehetősen egyszerű. Mégis tetszeni fog ennek a blúznak a vonzereje hátulról és elölről is.

8. Négyzetes nyakú ujjatlan arany blúz:

A szögletes nyakú ujjatlan arany blúz

Ennek a blúznak a szépségét nem lehet eléggé értékelni. Ragyogása miatt azonnal észrevehető lesz.

9. Színes hátsó csipke és szögletes nyakú blúz:

A színes hátsó csipke és szögletes nyakú blúz

A csipke mintával valóban nagyon szépnek tűnik a blúz hátulról.

Ezek a blúzok különböző díszítőelemekkel és gyönyörű színekkel rendelkeznek, amelyek szinte minden alkalomra alkalmasak. Ez a cikk a legjobb, ha tervező és legújabb dizájn szögletes nyakú blúzokat keres.