9 új design barna blúz különböző árnyalatokban

A barna egy nagyon meleg szín, amely az Anyatermészet számos természetes eleméhez hasonlít. A föld színe, a fák, a fa, a kövek, a talaj színe. A szín, amely az egészségességre, a megbízhatóságra emlékeztet, az elegáns szín gyógyító békét biztosít, ha ruhánkként viselik. Színe hasonlít az őszi és téli évszakokra. Ha a szín az indiai etnikai öltözékhez kapcsolódik, a blúzok fantasztikusan néznek ki a mintával, és hihetetlenül néznek ki, ha gyönyörű öltözékben lévő nők viselik. Barna színben is vannak különböző árnyalatok. A sötét és világos a gyakori, amelyek még csak a kávébarna, csokoládébarna, fabarna színeket tartalmazzák. Míg a barna egyedi és elragadó árnyalatai, mint például a barna, a fahéj és a hickory barna józan hatással érintik a bőrt.

Lenyűgöző képek a barna színű blúz mintákról:

Itt található a 9 legszebb barna színű szári blúz mintája.

1. Egyszerű saját nyomtatású sötétbarna blúz:

Egyszerű saját nyomtatású sötétbarna blúz

Egyszerű, bár csodálatos megjelenés érhető el cédrusbarna színű blúzzal és szárival. A blúz ujjatlan és magasan szoros nyakú mintával varrható. A vállalati hölgyek barna blúzja csodálatosnak tűnhet ilyen elegáns megjelenéssel az üzleti partik számára.

2. Csokoládébarna bársony blúz:

Csokoládébarna bársony blúz

A csokoládébarna blúzok hihetetlenül jól néznek ki, ha a nők világos bőréhez illeszkednek. A bársonybarna színű blúz elképesztő lehet, ha selyembarna szárival viselik.

3. Fekete barna blúz:

Fekete barna blúz

A női barna blúzok, ha csillogó csillogó flitterekkel vannak díszítve, más színre fújják a megjelenést, a csillogó blúz és a metálbarna saree -t felfedező szexi figura elbűvölő látványa tökéletes lesz egy szőnyeges eseményhez.

4. Világosbarna teljes ujjú blúz:

Világosbarna teljes ujjú blúz

Világosbarna blúzok nőknek, aranyszínű foltokkal, mesésen néznek ki egy esküvői szertartáshoz. A puszta net saree teljes hangsúlyt fektethet a blúz mintára. Egy világosbarna blúz teljes ujjal csodálatosnak tűnik.

5. Egy kávébarna hímzett blúz:

Egy kávébarna hímzett blúz

Egyszerű, józan, mégis gazdag és elegáns megjelenés érhető el egy egyszerű pamut blúzzal, amelyen cérnahímzés készült. Gazdag déli pamut szári -k csodálatosnak tűnnek egy hosszú ujjú női barna blúzzal, amely kiemeli a mintát.

6. Resham és Mirror Worked Barna blúz:

Resham és Mirror Worked Barna blúz

A barna szín kiemeli az alakot szemet gyönyörködtető hangvételével. A világos bőrű nők resham munkával és tükörmunkával díszíthetik blúzát, amely elképesztően ragyog a barna blúz sötét tónusán. A rövid ujjú sötétbarna blúz is hihetetlenül néz ki.

7. Sötétbarna, gyönyörű arany szegély blúz:

Sötétbarna, gyönyörű arany szegély blúz

A sötétbarna blúz sötét arany szegéllyel egy elegáns stílus a virágzáshoz. A mellkasra vágott blúz minta félig arany és félig sötétbarna öltéssel blúznak szexi és stílusosnak tűnik egy sima sötétbarna, vastag arany szegélyű szárival.

8. Sötét aranybarna kortárs Saree blúz:

Sötét aranybarna kortárs Saree blúz

A sötét arany árnyalatú női barna blúz elképesztően szexi és stílusosnak tűnik, ha varrással és vállon kívüli stílusban varr. Egy arany színű, modern nyomtatású saree illik a legjobban egy sima vállra vágott blúzhoz.

9. Selyem világosbarna blúz Butta díszítéssel:

Selyem világosbarna blúz Butta díszítéssel

A selyem az egyik fényes anyag, amely gazdag és királyi megjelenést kölcsönöz az öltözéknek. Világosbarna blúz, krémes buttával, elegáns királyi megjelenést kölcsönözhet. A selyembarna blúz selyem szárival mindenkinek a ruhatárában kell lennie.

Az elragadó barna szín megnyugtatja a hölgy szép bőrét, hipnotikus hatással. A mogyoróbarna vagy a barna tortilla világos barna árnyalatok, amelyek elegánsnak és gazdagnak tűnnek a partikon és a funkciókban. Ha a barnát összekeverik és más színekhez illesztik, csodálatos kombinációt eredményez. A fehér és a fekete vagy a krém a legjobban illik bármely barna árnyalathoz. Míg egy árnyalatnyi arany teszi az egész megjelenést kiemelkedővé.