A 18 legjobb Net Saree blúznyakminták gyűjteménye hölgyeknek

Először is, ha a net sarees -ről beszélünk, pontosan tudja, milyen finomak. Nem akarja, hogy a blúz kampóik miatt itt elveszzenek egy húrt, vagy ott kövezzenek. Nem számít, milyen ősi vagy keltezett saree lehet, a sarees soha nem megy ki a divatból. A Saree időtlen és klasszikus hagyományos viselet. Ez a gyönyörű öltözék tökéletesen díszíti minden indiai nő testét. Bárhol viselhető. Különböző típusú sarees létezik, de a net saree újra fókuszba került, több mintával és teljesen lenyűgözően néz ki.

Tehát most, hogy maga vásárolt, és a legjobb blúzokat keresi saree -jéhez, mi lenne, ha segítenénk eldönteni egyet? Olvass tovább.

Gyönyörű blúznyak -formatervezési katalógus Net Sarees -hez képekkel:

A nyak kialakítása ugyanolyan fontos szerepet játszik abban, hogy a nők csinosak legyenek. Nézze meg a legújabb blúz mintákat a net sarees számára, amelyeket összegyűjtöttünk az Ön számára.

1. Kék és arany blúz:

Kék és arany blúz design Net Saree -hez

Ez a blúz illik hozzád a legjobban, ha netes szári blúz nyakkivitelre vágysz, amely kék színű. Ráadásul a blúz sima, így minden figyelem a választott saree bonyolult pallu körül marad. Ideális esetben bármilyen egyszerű alkalomra viselheti.

2. Puszta ujjú blúz:

Puszta ujjú blúz kialakítás Net Saree -hez

Amikor maga a szári puszta ruhákkal dicsekszik, miért nem követheti ezt a példát a blúz nyakának kialakítása is! A blúz ruha pamut és sima, de az ujja azonos színű átlátszó sima csipke. Viselje lebegő stílusban, és nincs szüksége több kiegészítőre, amelyek kiegészítik megjelenését. Ez a legújabb háló blúz kialakítás ideális viselet lehet egy partin.

3. Blúz szegéllyel:

Blúz szegéllyel Net Saree számára

Ez a blúz ugyanolyan színű, mint a saree, de ami annyira csodálatosnak tűnik, az ezüst szegély, amely stratégiailag a blúz kivágásánál van elhelyezve. Ez általában merész lépés, és ha biztos abban, hogy a szári nem takarja el a keblét, akkor megpróbálhatja!

4. Sima egyszínű blúz:

Sima, egyszínű blúz kialakítás Net Saree-hez

Amikor azt tervezi, hogy olyan szárit visel, amelyen hímzés van, nem szeretné, hogy blúzának tervezése átfedésben legyen a szári kőfalaival. Ez a választás jól jön ilyen esetekben. Ez a háló blúz minta nagyon egyszerű és egyszínű, ezért ideális egyszerű alkalmakra. Kipróbálhatja a különböző nyakmintákat is, és testre szabhatja a választást ízlése szerint.

5. Egy váll hímző blúz:

Egy vállú hímző blúz Net Saree -hez

A sarit tartó váll itt egy fél ujjú dologgal látható. A blúz egyedülálló, a magas nyak pedig gyönyörű keretet tartalmaz, amely ugyanolyan kialakítású, mint a blúz többi része. Ez a legújabb hálóblúz -dizájn valóban kreatív, és érdemes ezt a partit viselni. Viselje ezt stílusosan. Csak némi önbizalomra van szüksége ahhoz, hogy ezt a jogot viselje és hordozza. A nyakminta egyedi terveit is kipróbálhatja.

6. Egy vállú puff blúz:

Egyvállú puff blúz kialakítás Net Saree -hez

Éppen akkor, amikor azt hitte, hogy a puffasztott blúzok nem divatosak, íme egy bizonyíték arra, hogy téved. Ez egy sima blúz, amely jól mutat akár egy hozzá illő fekete szárival, akár egy fehér hálóval. Ez a blúz nyakkivitel a net saree számára minden nap jól megy. A puff blúzok egyszerűnek tűnnek, de finom stílust adnak az öltözködésedhez. A fekete háló blúz jól illeszkedik bármely más sötét színű szárihoz.

7. Magas nyakú, teljes ujjú virágos blúz:

Magas nyakú, teljes ujjú virágos blúz kialakítás Net Saree számára

A teljes ujjú blúz minták a net sarees számára mindig csodálatosak. Az itt látható blúz nyaka arany szegélyű, a blúz többi része, beleértve a teljes ujját is, gyönyörű virágos flitterrel rendelkezik, amely jól illeszkedik minden szegéllyel rendelkező fekete szárihoz, de a hálószárnyak jobban néznek ki, ahogy itt látja. A blúz illik egy hímzett szárihoz is, amely lehetőleg színes. Érdemes kipróbálni egy teljes kezet, vagy mehet egy fél ujjú.

8. Narancssárga kötőfékű blúz:

Narancssárga kötőfékű blúz kialakítás Net Saree -hez

Az itt látható blúz a net sarees-hez egy narancssárga kötőfék nyak, amely még jobban néz ki ezzel a pöttyös háló szárival. Tehát, ha kedve van a kísérletezéshez, ez lenne a legjobb megoldás. Próbálja ki ezt a legújabb háló blúz kialakítást egy színes szárival. A blúz ideális ujjatlan, és jól mutat esküvőre vagy partira.

9. Off-Shoulder Net Saree blúz:

Off Váll Net Saree blúz design

Egy másik másik a listán, ha nem volt elég merész a net saree -jével kapcsolatban, hozzáadhat egy újabb rovátkát, ha lemegy a vállról a helyszínről. Ez a nettó saree blúz jól illik bármilyen szárihoz és színhez. Az ujjatlan blúz ideális választás. A blúz testén is végezhet némi munkát.

10. Magas galléros nyakú blúz a Net Saree számára:

Magas galléros nyakú blúz kialakítás Net Saree -hez

A magas gallér és a teljes ujjú kombináció túlságosan mesésnek tűnik. A magas gallér határozott eleganciát kölcsönöz a stílusnak. Próbálja ki a zárt vállát. Amikor ezt megteszi, győződjön meg arról, hogy a blúz teljes kivitelű. Válasszon egy háromnegyed ujjat, amelynek kezén más szegély van. Fel erre?

11. Vállon kívüli blúz a Net Saree számára:

Off Váll blúz design Net Saree

A vállon kívüli blúz minta nagyon elegáns és gyönyörű megjelenést kölcsönöz. A blúz fenti részén a hímzés egyedi és tökéletesebb. A vállon kívüli szári blúz tökéletes. Próbáljon ki egy sor munkát a blúzon. A blúz tükörmunkája ideális választás lesz, hogy szépen csillogjon a behálózott szárin.

12. Backless Net blúz a Net Saree számára:

Hátsó háló blúz Net Saree -hez

Szeretnél egy hátsó blúzt? Nos, ezzel a teljes ujjú blúz kialakítással a net saree -hez valójában büszkélkedhet. Ez a hátsó blúz nyakú design a sarees számára az új trend, és jól fog kinézni a szárival. Hátsó elegáns csomókkal és bármilyen dekorációval kiegészíthető, ha úgy tetszik.

13. Kedves nyakú blúz a Net Saree számára:

Édesem nyakú blúz Net Saree -hez

A kedves kedves blúz nagyon királyi megjelenésű blúz nyakú dizájnt ad a net sarees számára. A hímzés ezen a blúzon különböző anyagokkal történik, mint a csipkehímzés, nehéz zari, zardosi munka stb. Szebbé teszi, és nagyon kecses megjelenést kölcsönöz és gyönyörű.

14. Csónak nyakú háló blúz kialakítása Net Saree számára:

Csónaknyakú háló blúz kialakítása Net Saree -hez

Az egyik kell menni a nettó szári blúz nyak minták. Ez a net blúz kialakítás a net saree számára nagyon csinos. A minták lehetnek hímzés vagy patchwork. A szárihoz illő csipkék használhatók a blúzvégek határán. Lehet teljes ujjú, fél ujjú vagy ujjatlan. A hálóblúz gombjai a hátoldalon vannak, mivel a hálószárnyak kissé átlátszóak. A csónaknyak az új kedvenc minta a városban. Mi lehet jobb módja annak, hogy megfeleljen ennek a blúz mintának a net saree -jéhez?

15. Kínai gallér blúz a Net Saree számára:

Kínai gallér blúz Net Saree -hez

Ebben a blúz stílusban van egy kis gallér a blúzon, csipkével és csövezéssel a gallér határán. A gallér szegélyén és a teljes nyakkivágáson kívül más típusú csipkét is hozzáadhat, hogy extra jól nézzen ki. A kínai galléros blúz kialakítása nagyon szép és stílusos blúz. Ehhez a félhálós blúzhoz illesszen néhány fülbevalót.

16. Halter Neck blúz a Net Saree számára:

Füles nyakú blúz kialakítás Net Saree -hez

Amikor a net saree blúz nyakának kialakításáról van szó, a kötőfék nyakú blúz a kifinomult blúz design Bollywoodban. A kötőfék nyakú blúzban kényelmes a bőre és a karja. Elbűvölőbb lesz, ha a hajat felkötik, és megfelelő fülbevalóhoz illesztik.

17. Kerek nyak és szögletes nyak kialakítása:

Kerek és szögletes nyakú kialakítás