A legjobb 15 esküvői blúz hímzési minta

Függetlenül attól, hogy kinek az esküvője van, minden alkalommal, amikor meghívnak egyet, azon kapja magát, hogy küzd azzal a gondolattal, hogy mit viseljen. Rosszabb, ha a saját ruháját választja az adott napra, a menyasszony, akkor mindent előre kell rendezni. Ha elfoglalt, nem tudja kezelni az egész boltba ugráló és ablakos vásárlást, itt vannak a legjobb válogatások oldalunkról, hogy kiválassza a legjobb esküvői hímző blúz kialakítást.

A menyasszonyi blúz hímzési minták gyönyörű gyűjteménye képekkel:

Menyasszonyi blúz hímzési mintákat keres? Íme a legjobb esküvői hímző blúz tervek menyasszonyoknak képekkel.

1. Blúz Zari Work -el:

Blúz Zari munkával

Amikor végül a blúz hímzési mintáit keresi, ez a segítségére lesz. Nézze meg az arany zarit a horgok és az ujjak körül. Ez a blúz jó választás, különösen akkor, ha a blúz szépségére szeretne összpontosítani, és a saree önmagában nem sok mindent kínál..

2. Blúz ujjú hímzéssel:

Esküvői blúz hímzésminták-blúz ujjú hímzéssel 2

A hímzett blúz mintákhoz a net sarees számára ez egy gyönyörű megjelenés, az egész hímző kőművességgel az ujjában. A blúznak ebben az esetben ugyanolyan elegánsnak kell lennie, mint a saree -nek, ezért általában ezeket a blúzokat kell választania esküvői eseményekre..

3. Puszta blúz virágmintával:

Puszta blúz virágmintával

Ha a szári tökéletesen csillogó virágos megjelenéssel dicsekedik, miért kellene minden mulatságot önmagában? Nézd meg a blúzt is, aranyszínű anyaggal, de a rajta lévő kék virágok egyértelműen ellopják a show -t.

4. Kabát stílusú blúz:

Zakó stílusú blúz

Nos, a net saree blúz nyaktervei valójában jól néznek ki szinte minden tervezői szárival, és hihetetlen a stílus, amellyel megajándékozhatja Önt. Minden tekintetben egyedi, és különbözik a körülötted általában látható blúzoktól.

5. Aszimmetrikus blúz Zari ujjakkal:

Esküvői blúz hímzési minták-aszimmetrikus blúz Zari ujjakkal 5

Az ékszerek jó választása révén ezzel a formatervezéssel azonnal kiemelkedik a jelenetből. Ideális házassági meghívókhoz, ez a blúz az egyik legjobb a listán.

6. Kék blúz hímzéssel:

Kék blúz hímzéssel

Ha a saree -nek zari készlete van, ez a blúz nagyszerű választás lehet az Ön számára. Ez a blúz ideális olyan helyzetekben, amikor sima szárit kell viselnie, és hagyhatja, hogy a blúz ellopja a show -t.

7. Kék Halter Neck blúz:

Kék Halter Neck blúz

A saree önmagában is gyönyörű, de csak a blúzra kell hangsúlyt fektetnünk. A blúz, mint látható, arany színű, és kék szegéllyel büszkélkedhet. Végül is tagadhatatlan, hogy Katrina ilyen jól húzza a tekintetet.

8. Piros hímzéses esküvői blúz:

Piros hímzéses esküvői blúz

A blúz hímzés itt piros, és ideális a menyasszony számára. Eddig főként azoknak szólunk, akik szeretik az alacsony kulcsú dizájnokat, de ez önmagában annyira tökéletes, és magas a kőfalazás és a zari. Ha nőiesebb érintést szeretne a kiválasztott blúzban, akkor ennél jobb nem lehet, mint menyasszonyi megjelenése.

9. Aranybarna blúz hátsó nyak kialakítás Zarival:

Esküvői blúz hímzési minták-blúz hátsó nyak kialakítás Zarival 9

Az itt látható barna ujjú blúz egy másik az esküvői blúz hímzési mintáinak listáján. Egyenetlen tükörkialakítással és körülötte kőfalazással a blúz különbözik a szokásosól. Ennek ellenére még mindig jó benyomást hagy a szemre, és jó választás.

10. Fekete bársony hímző blúz:

Esküvői blúz hímzési minták-fekete bársony hímző blúz 10

Ha a bársony iránti szereteted el nem múló, miért nem pompázol a legjobban ezzel a blúz dizájnnal? A fekete kiemeli a legtöbb ezüst és arany zari munkát a magas nyakon. Ideális hálószárnyakhoz is, ügyeljen arra, hogy olyan dizájner szárit viseljen, amely nem takarja el a blúz szépségét.

11. Kék páva hímző blúz:

Esküvői blúz hímzési minták-kék páva hímző blúz 11

A páva ügyesen van elhelyezve a hátán, és a blúz királykék színe megkönnyíti a kiszerelést. A blúzba ​​van hímezve, és ideális a menyasszony számára a fogadás napján. Az ujjakon pávatollak találhatók, és sikerül hozzáadniuk a blúz varázsát.

12. Piros virágú hímző blúz:

Esküvői blúz hímzési minták-Piros virágú hímzőblúz 12

A vörös blúz arany rózsái egyfajta részletes kontraszt, amely a menyasszonynak a legjobban illik a hagyományos öltözékéhez. Ha egy selyem szárit választ, akkor a blúzdarabnak semmi sem elég, mint ez itt.

13. Kutch hímző blúz:

Esküvői blúz hímzési minták-Kutch hímzőblúz 13

Az itt látható sokszínű blúz inkább egy szálak és hímzések bonyolult hálójához hasonlít. A blúz minden zugát és sarkát szó szerint lefedi a zari munka, és mondanom sem kell, hogy jól illik az egész megjelenéshez.

14. Bársony hímző blúz kék színben:

Esküvői blúz hímzési minták-bársony hímző blúz kékben 14

Az itt látható bársony blúz a kék színű, és virágmintával rendelkezik, amely szépen hímzett a blúzba. Vannak latkánok a húron, és a blúz szabása nagyon egyszerű és négyzet alakú, de mégis vonzó megjelenésű.

15. Elülső nyakú Zari munka:

Esküvői blúz hímzésminták-elülső nyakú Zari munka 15

A csipke önmagában is zari munkával rendelkezik, így a teljes ujjú összességében jobban néz ki. Maga a szári, amelyet ezzel együtt kell viselni, nagyon nőies lesz, ezért a blúz manapság a divatipar felpezsdül, és minden jó okból.

Ezzel véget ér a top 15 hímző esküvői blúz tervek hosszú listája. Bármennyire is tetszik, szuper egyszerű vagy nagyon bonyolult, az itt bemutatott hímzés biztosítja, hogy minden esküvőn, amelyen részt vesz, mindenki szeme körül lesz, anélkül, hogy túl sokat próbálna.