Magas nyakú blúz minták – Próbálja ki ezt a 15 modellt a híresség megjelenéséhez

A magas nyakú blúzok most az új trendek. Ezek a blúzok a következő nagy dolgok, amikor a hagyományos indiai női ruházatról van szó. A magas nyakú blúzok különböző egyedi gallérmintákat viselnek, és a tervezők félelmetes megjelenésű mintákat is előállítanak, amelyeket később követnek, és néha rögtönöznek az idegen országokból érkező ruhakészítők is. Ha érdekelnek ezek a blúzok, akkor izgalmasnak találja az alábbi képeket és leírásokat. A legjobb magas nyakú blúz terveket az alábbiakban tárgyaljuk.

Egyszerű és legújabb magas nyakú blúz minták képekkel:

Nézzük meg a top 15 magas nyakú blúzt, amelyek vonzzák Önt.

1. Sonam Kapoor a tervező magas nyakú blúzban:

Sonam Kapoor tervező magas nyakú blúzban

Itt van egy csodálatos magas nyakú tervező blúz, amely fantasztikus mintával van ellátva az elején és a blúz felső részén, amely a nyakig nyit. Ez a blúz kéz a kézben jár a sima és a tervezői szárival. Bármi legyen is a viselési kedve, ez a blúz lesz a legjobb stílusos társa. A blúz készítéséhez használt szövetanyagok is nagyon jók, és ujjatlanságuk miatt nagyon kényelmes viseletük is. Ezt a különleges blúztervet évekig és évekig követni fogják, amikor a tervezők magas nyakú blúzokat fognak készíteni, és ehhez ez a design minden idők legjobb magas nyakú blúzterve..

2. A fekete magas nyakú blúz kialakítása:

Fekete magas nyakú blúz kialakítás

Ez a blúz alkalmas hálószárnyakkal való viselésre, mivel a nyakrész felé is sportolja a háló anyagát. Ez a minta, amely ezen a blúzon készült, határozottan elmondható, hogy az egyik jó megjelenésű, magas nyakú blúzminta, amely szinte mindenkinek tetszeni fog. A design nagyon szép, és szinte mindenki beleszeret ebbe a különleges dizájnba. A tervező blúz alkalmas lesz egy rendezvényen való sportolásra.

3. A dél -indiai magas nyakú blúz kialakítása:

A dél -indiai magas nyakú blúz kialakítása

Ez az örök idők egyik legjobb megjelenésű tervező blúza. A blúz olyan királynőt visel, mint egy minta, és a blúz rózsaszín színe teszi ezt az indiai női ruhadarabot teljesen pompássá. Az ujjakon végzett apró minták szintén szemet gyönyörködtetőek, és imádni fogod az egész hangulatot, amelyet ez a különleges tervező blúz sportol. A blúzt minden idők egyik legjobb indiai színésznője viselte, ezért minden igazi indiai nőnek nagy dolognak kell lennie, hogy ezt a mintát a kedvenc szárijával együtt hordozza.

4. A teljes nyakú tervező blúz a sima Saree számára:

A teljes nyakú tervező blúz Plain Saree -hez

Ez az egyik magas nyakú blúz minta, amelyet idén látni fog. A blúz teljes ujjú, és szinte az egész blúz hordozza a csábító csillogó kiegészítőket és a szemet gyönyörködtető dizájnt ebben a ruházati cikkben. A nyakrészen van egy kis rés, ami teret enged a kényelemnek, és az ember biztosan nem fullad meg, ha ezt a blúzt viseli.

5. Magas nyakú fekete tervező blúz:

Magas nyakú fekete tervező blúz

Ha ezen a nyáron a tervező blúzt választja, akkor ez lesz az egyik legjobb viselet. Egyszerre és egyszerre stílusos és kényelmes, és értékelni fogják, hogy hatékonyan sportolja ezt a tervezői terméket.

6. A rózsaszín magas nyakú kialakítás:

Rózsaszín magas nyakú kivitel

Ha hajlandó teljes nyakú blúzot hordani, akkor ez nagyszerű választás lesz. Ez minden idők egyik legszebb formatervezése. A design meglehetősen csábító, és az ember teljesen elégedett lesz a blúz által kínált egyedi jellemzőkkel.

7. A zöld pöttyös magas nyakú blúz kialakítása:

A zöld pöttyös magas nyakú blúz kialakítása

Ünnepi alkalomra készül? Ez lesz az egyik legszebb tárgy, amellyel ünnepi alkalmakkor sportolhat. Ez a blúz az egyik legjobb hagyományos indiai női ruházati cikk.

8. A magas nyakú blúz mellékletekkel:

A magas nyakú blúz mellékletekkel

Ez a magas nyakú design blúz valahogy különbözik a többitől. A nyomtatás és a több melléklet miatt ez a blúz különbözik az eddigiektől. A rajta lévő apró bonyolult minták nagyon szépek.

9. A Prachi Desai magas nyakú blúz kialakítása:

A Prachi Desai magas nyakú blúz kialakítása

Prachi Desai megingatta a színpadot, és megkapta a show stopper címét e különleges blúz kialakítás miatt. Szinte ugyanolyan szépnek tűnhetsz, ha sportolod ezt a tételt is. A blúz egyszerű, csak okos tervezéssel és kiegészítőkkel.

10. A dél -indiai fekete tervező blúz:

A dél -indiai fekete tervező blúz

Itt van egy csodálatos megjelenésű fekete tervező magas nyakú blúz design. Az ujjakon, a mellkason és a nyakon végzett bonyolult tervek nagyon szépek, és hordhatóvá teszik ezt az egész dizájnt.

11. A fekete -fehér magas nyakú blúz kialakítása:

Fekete -fehér magas nyakú blúz kialakítás

Ha magas nyakú szári blúz mintákat keres, akkor ez lesz az egyik legszebb ruházati cikk az Ön számára.

12. A teljes ujjú barna magas nyakú kialakítás:

Teljes ujjú barna magas nyakú kivitel

Keresed a legújabb magas nyakú blúz mintákat, akkor ez lesz a csemege a szemednek. Nézze meg alaposan ennek a blúznak a specifikációit és formatervezéseit, és feltétlenül forduljon a blúz készítőjéhez/tervezőjéhez, hogy majdnem azonos legyen az Ön számára.

13. A legjobb magas nyakú blúz design sima Sarees -hez:

A legjobb magas nyakú blúz design sima szári számára

A legújabb, magas nyakú blúzokat keresi, akkor ez lehet az Ön számára megfelelő. Igazán csábító minta az elülső részen, ami egyben a megjelenés fő vonzereje is.

14. A magas nyakú blúz kialakítása sima hálóhoz:

Magas nyakú blúz kialakítás sima hálóhoz

Ha sportolni szeretné a net saree -t, akkor ez az átlátszó tervezői elem lesz a legjobb stílusos társ az Ön számára. Lehetővé teszi, hogy modern indiai megjelenést kapjon a formatervezéssel, amely egy kis hagyományos indiai virágos tapintást tesz lehetővé.

15. A zöld magas nyakú teljes ujjú blúz:

A zöld magas nyakú teljes ujjú blúz

Ez az egyik legjobb teljes ujjú, valamint magas nyakú blúz, amely szinte bárhová sportolható. A szövet anyaga is nagyon kényelmesnek tűnik.

Az előkelő emberek számára a saree magas nyakú blúzzal való lefedése olyasmi, amit megtehet. Ebben a kategóriában a legjobb tervek szerepelnek ebben a kategóriában. Csak nézze meg és válassza ki a legjobbakat.