Top 9 hakkete Bob frisurer

Vil du ændre din lange frisure i et kort hår? Du kan gå til hakket bobklipning og føle dig godt tilpas med det vidunderlige udseende. Du kan vælge mellem forskellige stilarter af bob -udskæringer, der er nævnt nedenfor, og prøve det, så snart du vil. Du skal være forsigtig med at vælge det rigtige snit til dig selv.

Bedste ujævn Bob frisurer:

1. Hakket lagdelt Bob:

Hakkede Bob frisurer

Dette er et glimrende valg for kvinder, der ønsker at have deres lokker korte og ikke for korte. Medium beige blondine går rigtig godt med denne frisure på næsten alle typer ansigter. Denne stil hjælper dig med at fremhæve dit ansigt og få dig til at se smuk ud hele tiden.

2. Vendt op kanter Bob:

Hakkede Bob frisurer 2

En teenagepige eller unge kvinder ser meget sød ud i en frisure, hvor kanterne vendes opad, hvilket giver den en anden tekstur. Hjerte og ovalt ansigt vil se bedst ud i denne type hår i forskellige farvenuancer efter din hudtone. Du kan beslutte dig for at prøve denne frisure til hverdag og føntørre den til særlige lejligheder.

3. Hakket Bob med fejede frynser:

Hakkete Bob -frisurer 3

I denne frisure vil du forstå, at det bageste hår er klippet kort i forhold til det forreste hår, der er længere og fejet på den ene side. Denne frisure passer til kvinder, der har en stor pande og ønsker at dække den med hår. Pandehårene skal skæres i en vinkel for at give det et komplet udseende.

4. Vendt Bob:

Hakkete Bob -frisurer4

Denne frisure har også en hakket tekstur og er lidt længere end det sædvanlige bob -snit. Pandehårene vil fremhæve dine øjne, og kindbenene får dig til at se smartere ud. Dette er en interessant frisure for kvinder, der ønsker at øge volumenet af deres hår gennem korrekt vinklet snit.

5. Krøllet og lagdelt Bob:

Hakkete Bob -frisurer 5

Krøllet lagdelt hår giver en hakket og rodet effekt på dit hår og giver et stilfuldt look. Du kan beslutte dig for at beholde en sådan frisure, hvis du er en sjov-glad person, der kan lide at være enkel, men stilfuld. Dette hårklipp passer til kvinder med et rundt ansigt og et firkantet ansigt. Du kan bestemme antallet af lag, du ønsker, afhængigt af din hårtæthed.

6. Afrundet Bob:

Hakkete Bob -frisurer 6

Denne frisure er skabt ved at hugge det indre hår for at give et afrundet look. Frisuren hjælper dig med en masse alsidighed, så du kan lege med dit hår efter lejligheden og dit humør. Du kan bede din frisør om at bruge nogle produkter, så dit hår er i form i længere tid.

7. Curly Choppy Bob:

Hakkede Bob frisurer 7

Kort hår ser godt ud, når det er krøllet og hakket for at give en masse tekstur. Krøllerne, hvis de hakkes på en måde, så det rammer dit ansigt, vil give din stil en masse friskhed. For det meste tunge ansigter og afrundede ansigter, kvinder vil gå efter sådan en frisure, fordi det reducerer dit ansigts volumen og får dig til at se slankere ud.

8. Straight Choppy Bob:

Hakkete Bob -frisurer8

Denne frisure er forskellig fra resten på grund af det glatte hår, der er involveret i bobskåret. Det stumpe snit ser fantastisk ud hos unge kvinder, og hvis det hakkes indefra, giver det også meget volumen og bounce. Så hvis du tænker på en ændring i frisure, skal du vælge dette look.

9. Pixie Bob:

Hakkede Bob frisurer 9

Sidst men ikke mindst en anden frisure med hakket bob -snit er nisse -looket. Du ville elske at bære denne stil, hvis du er en kvinde, der ikke kan lide langt hår og dets vedligeholdelsesplaner. Besøg en god frisør, mens du får denne klipning, fordi han burde have erfaring med at gøre det perfekt.

Nu er du klar til at finde et passende bob -snit til dig selv i denne sommersæson og gå gerne ud med at bekymre dig om dit lange hår.