A legjobb 9 darabos Bob frizura

Szeretné megváltoztatni a hosszú frizuráját egy rövid hajban? Mehet a szaggatott bob fodrászhoz, és jól érzi magát a csodálatos megjelenés miatt. Az alábbiakban említett különböző stílusú bobvágások közül választhat, és amint akarja, próbálja ki. Óvatosnak kell lennie a megfelelő vágás kiválasztásakor.

A legjobb Choppy Bob frizurák:

1. Choppy Layered Bob:

Choppy Bob frizurák

Kiváló választás azoknak a nőknek, akik rövid és nem túl rövid nadrágot szeretnének. A közepes bézs szőke nagyon jól illik ehhez a frizurához szinte minden típusú arcon. Ez a stílus segít kiemelni az arcodat, és mindig szépnek látszani.

2. Felfordított élek Bob:

Choppy Bob frizurák2

Egy tinédzser lány vagy fiatal nők nagyon édesnek tűnnek egy frizurában, ahol a széleit felfelé fordítják, így más textúrát kapnak. A szív és az ovális alakú arc a legjobban fog kinézni az ilyen típusú hajban, különböző színárnyalatokban, a bőr tónusának megfelelően. Eldöntheti, hogy kipróbálja ezt a frizurát a mindennapi életben, és különleges alkalmakkor szárítsa meg.

3. Choppy Bob Swept Bringes:

Choppy Bob frizurák3

Ebben a frizurában megérti, hogy a hátsó haj rövidre van vágva az elülső hajhoz képest, amely hosszabb és egyik oldalon söpör. Ez a frizura megfelel azoknak a nőknek, akiknek nagy homlokuk van, és hajjal akarják fedni. A frufru szögben kell vágni, hogy teljes megjelenést kapjon.

4. Megfordult Bob:

Choppy Bob frizurák4

Ez a frizura is hullámos textúrájú, és egy kicsit hosszabb, mint a szokásos bob vágás. A frufru kiemeli a szemed, és az arccsontod okosabbnak tűnik. Ez egy érdekes frizura azoknak a nőknek, akik megfelelő szögben vágva szeretnék növelni a hajuk mennyiségét.

5. Göndör és réteges Bob:

Vágott Bob frizurák5

Göndör rétegű haj hullámos és rendetlen hatást kölcsönöz a hajadnak, és stílusos megjelenést kölcsönöz. Eldöntheti, hogy megtartja-e az ilyen frizurát, ha szórakoztató ember, aki szeret egyszerű, de stílusos lenni. Ez a hajvágás kerek és szögletes arcú nőknek megfelelő. A hajsűrűségtől függően dönthet a kívánt rétegek számáról.

6. Lekerekített Bob:

Vágott Bob frizurák6

Ezt a frizurát a belső haj vágásával hozzák létre, hogy lekerekített megjelenést biztosítsanak. A hajvágás sokoldalúan segít abban, hogy az alkalomnak és a hangulatnak megfelelően játszhasson a hajával. Megkérheti fodrászát, hogy használjon bizonyos termékeket, hogy a haja hosszabb ideig formában legyen.

7. Göndör Choppy Bob:

Vágott Bob frizurák7

A rövid haj jól néz ki, ha göndör és apróra vágott, hogy sok textúrát adjon. A fürtök, ha úgy vágják fel, hogy bekeretezik az arcukat, sok frissességet biztosítanak stílusának. Leginkább a nehéz arcok és a lekerekített arcok a nők fognak ilyen frizurát választani, mert csökkenti az arc hangerejét és karcsúbbnak tűnik.

8. Egyenes Choppy Bob:

Vágott Bob frizurák8

Ez a frizura különbözik a többitől, mert a bob vágásban részt vesz az egyenes haj. A tompa vágás fantasztikusan néz ki fiatal nőknél, és ha belülről vágjuk, akkor is nagy volument és ugrálást ad. Tehát, ha a frizura megváltoztatásán gondolkodik, válassza ezt a megjelenést.

9. Pixie Bob:

Vágott Bob frizurák9

Végül, de nem utolsósorban egy másik frizura apróra vágott bob vágással a pixie megjelenés. Szívesen viselné ezt a stílust, ha olyan nő, aki nem szereti a hosszú hajat és a karbantartási ütemtervet. Látogasson el egy jó fodrászhoz, miközben ezt a hajvágást végzi, mert tapasztaltnak kell lennie ahhoz, hogy tökéletesen csinálja.

Most már készen áll arra, hogy megtalálja a megfelelő bobvágást a nyári szezonban, és nyugodtan menjen el aggódni a hosszú haja miatt.