15 hagyományos ezüst bokalánc lányoknak

A bokalánc egy gyönyörű és elegáns kiegészítő, amelyben a lázadás és a hagyományok egyaránt megtalálhatók. A bokákat az egyik vagy mindkét bokája körül hordták, és ez a legaranyosabb ékszer Délkelet -Ázsiából, ahol még mindig minden korú nő viseli jólétük és boldogságuk jeleként. Hagyományosan a hagyományos ezüst bokaláncok nagyon népszerűek voltak féldrágakőként, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy stílusosan és divatosan mutassák be hozzáállásukat..

ezüst bokalánc

A lányoknak készült ezüst bokákhoz csecsebecsék vannak rögzítve, amelyek gyönyörű hangot keltenek séta közben. Az ezüst bokák természetesen az egyik leghasznosabb dekoratív fém ékszernek bizonyultak. Nemcsak gyönyörű fémnek tűnik, hanem rendkívül hasznos fémnek is. Manapság ez a bokalánc, különösen a bájos ezüst bokák egyre népszerűbbek minden alkalom kiegészítőjeként.

Bokaláncok ezüst színben:

A bokalánc az egyik olyan kiegészítő, amely a farmertől a szoknyáig szinte minden ruhához illik, a rövid ruháktól a teljes hosszúságú ruhákig, jól néz ki, és jól működik bármilyen stílusú divat mellett. Szerezd meg az ezüst bokák számos és elegáns formáját!

1. Rózsaszín ezüst bokák kristályokkal:

ezüst-bokák-lányoknak-rózsaszín-ezüst-bokák-kristályokkal

A rózsaszín ezüst bokák világos rózsaszín cseh kristályokkal és puffadt szívvel kifejezetten 100% 925 -ös ezüst vagy ezüst lemezzel rendelkező lányok számára készültek. Az itt használt sterling szív kisebb méretű, de homárcsattal rögzíti őket. Kiválaszthatja az öltözékéhez illő stílust és anyagot.

2. Kézzel készített ezüst bokák bájos virággal:

ezüst-bokák-lányoknak-kézzel készített-ezüst-bokák-bájos-virággal

A kézzel készített ezüst virág, a bokája végén apró csengő varázsa, teljes egészében 925 ezüstből készült, mérete körülbelül 26,4 cm és 10,4 hüvelyk, plusz ugrógyűrűvel 8,85 hüvelyk és 22,5 cm. Ez könnyű súlyú, és bármilyen ruhával viselhető.

3. Baba bokalánc színes opálgyöngyökkel:

ezüst-bokák-lányoknak-baba-bokák-színes-opál-gyöngyökkel

Ezüst bokák kislányoknak színes opálgyöngyökkel igazán aranyosak és finomak lesznek a baba bokája számára, mivel mindennapi használatra előnyös. Ez a boka kézzel készült, és az Ön igényei szerint megváltoztatható, és az opálgyöngyök mérete általában 3 mm és 4 mm.

4. Elfin ezüst bokaláncok:

ezüst-bokák-lányoknak-elfin-ezüst-bokák

Az Elfin ezüst bokák nagyon vonzó bokák, amelyek 2,5 mm -es és 4 mm -es ezüstözött pirulákkal vannak csomózva, és úgy néznek ki, mint egy virág, sötétbarna viaszzsineggel és ezüst harangszínnel. A hossza körülbelül 10 hüvelyk, kényelmes viselet és könnyű, tökéletes bokák a mindennapi használatra.

5. Sterling Virág ezüst lány bokája:

ezüst-bokák-lányoknak-sterling-virág-ezüst-lányok-bokák

A virágos lányoknak készült ezüst bokalánc nagyszerű ajándék lesz, ha különlegesnek ajándékozod, mivel illeszkedik a koszorúslányokhoz, különösen az esküvői szertartások idején. Ez az apró sterling ezüst varázsa körülbelül ½ duplázott ezüst lánc, friss drágakövekkel az üvegfelületen.

6. Személyre szabott bájos bokalánc hercegnő számára:

ezüst-bokák-lányoknak-személyre szabott-bájos-bokák-hercegnőnek

A kis hercegnő bokája tökéletes választás egy kislány számára, és ez a kiváló ezüst bájos bokalánc elegáns kis koronás hercegnővé teszi a kezét. Ez az ajándék ideális virágos lányának vagy koszorúslányának. Ezek a legszebb bokák minden korú lány számára elérhetők, különböző méretben.

7. Kézzel készített indiai trendi türkiz ezüst bokaláncok:

ezüst bokák-lányoknak-kézzel készített-indiai-trend-türkiz-ezüst bokák

Az ezüst bokák, kézzel készített indiai trenddel, klasszikus megjelenést és zöldeskék színű dizájnt kínálnak. Nagyszerű érzés látni, hogy ezt a dizájnt minden ember csodálni fogja. A türkiz édeskékje nyugodtnak tűnik békében ebben a bokában. Ezüst és türkizkőből készülhet, amely minden korú nőnek és tizenévesnek megfelel.

8. Kézzel készített ezüst bokalánc vörös gránáttal:

ezüst-bokák-lányoknak-kézzel készített-ezüst-bokák-piros-gránáttal

A kézzel készített ezüst bokák nőies megjelenést kölcsönöznek, és finom, ezüst láncon lógó mélyvörös gránátok vonásaival díszíthetők. Ez tökéletes választás az öltözékéhez. Bármilyen pillanatra alkalmas, ha elbűvölő tapintást kölcsönöz a bokájának.

9. Joyous Dance rugalmas ezüst bájos hippi bokákkal:

ezüst bokák-lányoknak-örömtánc-rugalmas-ezüst-bájos-hippi bokákkal

Ez a rugalmas ezüst táncos bokalánc a legszélesebb körben használt az emberek örömére és boldogságára. A kézzel készített ezüstből készült bokában remélték, hogy szerencsés varázst hoz, és az apró kagylóminták fényes pillantást vetnek a bokájára. Ezenkívül egyedülálló megjelenést kölcsönöz a többi bokatervezéshez képest.

10. Sterling Silver Elephant Parade bokacsont oxidált kivitelben:

ezüst bokák-lányoknak-ezüst-elefánt-parádé-bokák-oxidált kivitelben

A piacon különféle ezüst bokák állnak rendelkezésre, és különböző formákkal és stílusokkal készülhetnek. Ez az elefántparádés bokalánc elefánt szimbólummal erőt és erőt kínál, emellett bölcsességet, hosszú életet és hűséget is képvisel. Ez a megfelelő ajándék barátjának vagy szeretteinek, akik szeretik az elefántokat.

11. Palm Beach ezüst bokája sárga arany hanggal:

ezüst-bokák-lányoknak-tenyér-strand-ezüst-bokák-sárga-arany-hangszínnel

Ez az arany tónusú lánccal csiszolt sárga arany tónusú csinos bokák félelmetes megjelenésűek voltak, és megbízható homárkarom csattal rögzítették. A Palm Beach személyre szabott kollekciója remek kiegészítője minden nő ékszergyűjteményének. A magas polírozású arany bokákat ezüst lánc keverékével tervezték, amely mások hagyományos megjelenését adja.

12. Fekete és ezüst nyújtható bokák üveggyöngyökkel:

ezüst-bokák-lányoknak-fekete-ezüst-nyújtható-bokák-üveggyöngyökkel

A fekete és ezüst feszített bokákat könnyű felvenni és kényelmes viselet. Ezek a bokák rugalmas zsinórra fűzött szemüvegből és gyöngyökből készülnek. Rugalmasságuknak köszönhetően bármilyen nő bokájához illeszkedik. Ha további színt szeretne hozzáadni ezekhez a gyöngyökhöz, hozzáadhatja kedvenc színét is. Ezeket a bokákat mindennapi használatra is viselheti.

13. Sterling Silver Dinosaur Anklet:

ezüst-bokák-lányoknak-ezüst-dinoszaurusz-bokák

A testre szabott ezüst dinoszaurusz bokalánc a Jurassic park world témája alapján készült, és ez egy kis 3d dinoszaurusz textúrával tervezhető. Ez a dinoszaurusz bokája a bokájához van kötve, ami különlegessé teszi megjelenését. Remény volt arra, hogy ezeknek a bokáknak a viselése valóra váltja álmait. Ez az egyszerű, mégis elegáns kialakítás, összehasonlítva a lányok ezüst bokájával.

14. Strasszos ezüst fekete bokalánc pezsgő divatban:

ezüst bokák-lányoknak-strassz-ezüst-fekete-bokák-csillogó divatban

A csinos strasszos bokalánc tökéletes tervezés menyasszonynak, menyasszonyi cselédnek, esti viselethez vagy csak a szabadban töltött napokhoz, amikor csillogást akarnak a bokájukon. Ez egy állítható; a virágmintás bokák a láncban kis fehér kővel társíthatók, ami egyszerű és kontrasztos megjelenést kölcsönöz a viselt személynek.

15. Menyasszonyi láb ékszer bokalánc strasszos ezüsttel:

ezüst-bokák-lányoknak-menyasszonyi-láb-ékszerek-bokák-strasszos-ezüst

A strasszos mezítlábas ezüst bokák tökéletes választás tengerparti vagy kerti esküvőre. Ezek az elegáns ezüst strasszos kristály mezítlábas bokák strasszkő rátétből és szaténszalagból készültek nagyon kényelmesek és állíthatóak. A boka körüli hurok egy szatén szalag, amely a legtöbb mérethez igazodik. Ez a kivitel fehér vagy elefántcsont színben is kapható. Ezek a bokák a hagyományos külsőt adják a bokádnak. A webáruházakban különféle stílusú hagyományos ezüst bokaláncok állnak rendelkezésre. Kereshet a megfelelővel, és birtokolhatja egyedi megjelenése érdekében.

Az ezüst bokaláncok sokoldalú kivitelben kaphatók, és kiválaszthat egy olyan mintát, amely leginkább megfelel személyiségének és öltözködési stílusának. Az ezüst bokák csecsemők számára tökéletes ajándékot adhatnak különböző alkalmakra, például baba születésnapjára, baba elnevezésére és baba zuhany funkciókra. Készüljön fel, és még ma kezdje el az ékezeteket az ezüst bokákon!