9 egyszerű bokacsizma férfiaknak és nőknek

A bokalánc a legdivatosabb és legokosabb kiegészítő, amelyet férfiak és nők egyaránt viselnek. A bokaláncok számos dinamikus kivitelben megtalálhatók, ami minden alkalomra, partira és akár hűvös irodai viseletre is alkalmas. Egyszerű bokalánc lehet a megfelelő választás, ha irodában, vagy bármilyen hivatalos partin is viselni kell. Az egyszerű bokák kecsesnek tűnnek, és dicsőséget adnak személyiségüknek is.

Egyszerű bokaláncok a trendben:

Az egyszerű bokák is lélegzetelállítóak, és a tálból kiválaszthatja az öltözékének legmegfelelőbb bokát. Most egy pillantást vetünk a 9 egyszerű bokaláncra:

1. Egyszerű arany bokalánc nőknek:

Egyszerű arany bokalánc nőknek

Ez a fajta egyszerű arany bokalánc időtálló és klasszikus viselet. A boka üvegezett hajlított csővel rendelkezik, a másik része pedig összekapcsolt lánccal, így csillogó megjelenést kölcsönöz a nő puha és gyönyörű bokájának. Az ilyen típusú bokák a legjobb ajándékok lehetnek szeretteidnek.

2. Egyszerű gyöngy bokalánc kristálygyöngyökkel:

Egyszerű gyöngy bokalánc kristálygyöngyökkel

A gyöngybokor nagyon egyedinek és elegánsnak tűnik, és szinte úgy néz ki, mint a cipőd szerves része, és dinamikus megjelenést kölcsönöz neked. A bokák között apró, káprázatos, kerek alakú kristályok arany béléssel vannak ellátva, így hibátlan kiegészítőnek tűnik..

3. Egyszerű ezüst rétegű bokacsillag csillagokkal:

Egyszerű ezüst rétegű bokacsillag csillagokkal

Egyszerű és elegáns a megfelelő kifejezés ezekhez az ezüst kettős rétegű bokákhoz. A bokája egyedinek és csillogásnak tűnik, és tökéletes a fiatal lányok számára. A bokájába ágyazott kis csillogó csillagok mennyei megjelenést kölcsönöznek, és tökéletes, de mégis elegáns bokadarab.

4. Egyszerű levélbokák lányoknak:

Egyszerű levél bokacsizma lányoknak

Itt jön egy ideális bokalánc azoknak a nőstényeknek, akik szerelmesek a természetbe, és még hasonlítani is akarnak viseléseikben és kiegészítőikben. A bokát acélból tervezték, és kis aranyos gyöngyök vannak gyöngyözve. A széleken finom és finom levél alakú varázsa van, így ez a legklasszabb megjelenésű bokája.

5. Ezüstözött keresztbokák lányoknak:

Ezüstözött keresztbokák lányoknak

Az ilyen típusú bokák az elme lelki hajlását ábrázolják. A bokán ezüstözött keresztbokák vannak felakasztva, ami izgalmasabbá teszi, és könnyen felkeltheti mások figyelmét.

6. Egyszerű végtelen csomó bokák:

Egyszerű végtelen csomó bokalánc

Ez egy kedves és egyszerűen megjelenő bokalánc, amely szálakból készült. A szálak között ezüst végtelen báj van tűzve, így csodálatosnak tűnik a férfi bokáján. Az ilyen típusú bokák tökéletes ajándékok lehetnek szeretteinek vagy bármely közeli barátjának.

7. Egyszerű bőr bokalánc ezüst csónakkal:

Egyszerű bőr bokalánc ezüst csónakkal

A bőrből készült kiegészítők mindig nagy sikert aratnak a férfiak körében. Ez az egyszerű bokalánc tiszta fehér bőrből készült, csomózott mintával. A szélén egy kis ezüst csónak van felakasztva, és az ilyen típusú bokák tetszőleges ruhákhoz illeszthetők.

8. Egyszerű szövet bokalánc horgonyzással:

Egyszerű szövet bokalánc horgonyzással

Ez a fajta szürke színű bokalánc minden ember számára kiválóan néz ki durva és keményen dolgozó lábakon. Ezt a bokát csodálatosan tervezték két rétegben, és hűvös megjelenésű ezüstözött horgonybűbáj rögzített, így kissé eltér és stílusos a többi bokától.

9. Egyszerű szövött bokalánc férfiaknak:

Egyszerű szövött bokalánc férfiaknak

Ez egy kötelező típusú hűvös boka minden ember számára. A bokája dinamikus négy réteggel rendelkezik, amelyek mindegyike szőtt, nagyon divatosnak és másnak tűnőnek tűnik. Az ilyen típusú bokák tökéletesek rövidnadrághoz, hogy megmutassák ezeket a bokákat.

Az egyik legdivatosabb és legmenőbb megjelenésű kiegészítő, amelyet férfiak és nők viselnek, ezek az egyszerű és elegáns megjelenésű bokák. Ezeket az egyszerű bokákat nemesfémekből, például aranyból, ezüstből tervezték, és nagyon szépnek és félelmetesnek tűnnek. Az egyszerű bokák is lélegzetelállítóak, és a tálból kiválaszthatja az öltözékének legmegfelelőbb bokát..