9 gyönyörű fekete szál bokalánc férfiaknak és nőknek

A bokalánc az a kiegészítő, amely minimális szükséges dolgokkal kézzel készíthető. Az ember fantáziáját és kreativitását egyértelműen bele lehet illeszteni bokalánc készítése közben. A bokalánc tökéletes kiegészítő hosszú szoknyákkal, virágmintás ruhákkal, sőt nyugati ruhákkal stb. A bokalánc a kapcsolat és a barátság szimbóluma, és ez egy egyedi kiegészítő, amely bármilyen ruhához hozzáadható. Könnyen elkészíthetők otthon, és remek ajándékötlet barátoknak és családnak. A fekete szál bokák elkészítéséhez nagyon minimális dolgokra van szükség, mint például az alapvető fekete szál, vagy fekete húrok, varázsa, gyöngyök, díszítések, ollók, szalag, ragasztó, bilincs vagy kapcsok a bokarögzítéshez stb., És természetesen egy kis kreatív és fantáziadús elme. Az alap fekete szál önmagában is használható, vagy fonott, csomózott, kötött stb., A boka követelményeinek és hosszának megfelelően. Továbbá a bokához rögzítendő apróságok mintázhatók, és a bilincset vagy a kapocsot be kell állítani és rögzíteni. Voila, tessék. A fekete szál bokák készen állnak a pompázásra.

Legújabb fekete szál bokák új stílusban:

Vizsgáljuk meg most a cikkben a legjobb 9 gyönyörű fekete szál bokaláncot férfiak és nők számára.

1. Fekete bőr húros boka férfiaknak:

Fekete bőr húros boka férfiaknak

Ez egy egyszerű bokalánc férfiaknak. Ez bőrzsinórral vagy madzaggal készült, és fekete, amelyet a férfiak valójában szerencsés varázsként viselnek. Ezt a bokát még sok híresség is viseli.

2. Kézzel készített fekete szál bokalánc férfiaknak:

Kézzel készített fekete szál bokalánc férfiaknak

Ez egy fantasztikus megjelenésű fekete bokája férfiaknak és még fiúknak is. Ez egy szorosan kötött fonott boka fekete pamutszállal. Ez egy állítható boka férfiak számára.

3. Fekete szál bokák bájjal férfiaknak:

Fekete szál bokák bájjal férfiaknak

Ez egy nagyszerű bokalánc, amely alkalmi öltözékkel párosítható férfiaknak. Ez egy fekete szál bokalánc, kelta csomó bájjal. A kelta csomó varázsa vallásos jelentőséggel bír, és a minták és csomók különleges mintája, így a férfiak sportolhatnak ebben a szép fekete szál bokában.

4. Fekete többhúros bokacsizma férfiaknak:

Fekete többhúros bokacsizma férfiaknak

Ez sima fekete szálból készült, de feltekercselve többrétegű fekete bokát hoz létre, arany -gyöngyökkel, amelyek itt -ott szegezve vannak, és így más megjelenést kölcsönöznek a bokának. Vannak csomók is fekete szálakkal. Tehát a fekete csomók, arany gyöngyök kombinációja egy réteges fekete szál bokában jól néz ki.

5. Fekete Macrame fonott bokacsukló nőknek:

Fekete Macrame fonott bokalánc nőknek

A Macrame a szál csomózásának egyik módja. A fekete makramé bokája olyan jól fonott, hogy egyszerű, de tökéletes napi viselet a nők számára. A bokának végei lazán maradnak, amelyeket a boka hossza szerint lehet megkötni.

6. Fekete csipke bokalánc nőknek:

Fekete csipke bokalánc nőknek

Ez egy gyönyörű megjelenésű, elegáns bokalánc nőknek fekete csipke szálból. Ez egy hűvös, rugalmas bokalánc, nagyon retrónak tűnik, és félelmetes bármilyen ruhához. Tervezői elemként egy vékony fekete láncot is kötnek a fekete szál fűzött bokájához.

7. Etnikai fekete szál bokák nőknek:

Etnikai fekete szál bokalánc nőknek

Ez egy gyönyörű kinézetű etnikai bokalánc nőknek. Ez fekete gyapjúfonalból készül, amelyet kissé vastagon tekercselnek, és éhező aranyszínű harangokat kötnek hozzá. Ez a tökéletes bokalánc az etnikai hangulathoz, és tökéletes a hagyományos viselethez és fesztiválokhoz.

8. Ezüst gyöngyös fekete szál bokalánc nőknek:

Ezüst gyöngyös fekete szál bokalánc nőknek

Ez egy nagyon egyszerű, állítható fekete szál bokalánc, kis ezüst gyöngyökkel a bokája néhány helyén. Ez egy mindennapos viseletű bokatípus, és más bokákkal is érdekes kombinációvá alakítható.

9. Fekete Choker stílusú bokalánc nőknek:

Fekete Choker stílusú bokalánc nőknek

Ez egy elegáns fojtó bokalánc nőknek. A bokát úgy készítik, hogy először fekete karakterláncú cérnát készítenek, majd fekete és arany gyöngyöket aranylánccal kötnek hozzá. A varázsa egy aranyos kis aranyszínű fényképezőgép.

A fekete szálak alapvetően a balszerencse elhárítására szolgálnak, és még egy egyszerű fekete szálat is egyetlen lábra kötve tesznek még a hírességek is. Az egyszerű fekete szál bokák gyönyörűek és ízlésesek, mivel nagyon minimalistaak és nem túl magasak.