9 gyönyörű lábszárcsipke a divatban 2021

A bokalánc az a divatos kiegészítő, amelyet férfiak és nők egyaránt szeretnek viselni. Napjainkban mindenki szereti a sportos apróságokat és az apró díszítéseket, mindkét lábukon vagy az egylábas bokájukban elegánsnak és divatosnak. A bokalánc jól néz ki minden alkalmi cipővel, cipővel, szandállal vagy alacsony vágású cipővel és zoknival, vagy akár mezítláb.

Általában mindkét lábánál bokát viselnek. De a divat szerint a bokákat még egyetlen lábon is hordják. Ezek az egylábas bokák lenyűgözően néznek ki. Az egyetlen bokatrend nagyon divatos, különösen szoknyák, ruhák és farmer esetében.

A legnépszerűbb lábcsuklós minták férfiaknak és nőknek:

Ebben a cikkben most megvizsgáljuk a lábszárat. Gyere, fedezzük fel.

1. Csónakbűbájos lábszárfűző férfiaknak:

Csónakbűbájos lábszárfűző férfiaknak

Ez egy jó bokalánc férfiaknak, szép tengerész ihlette témával. A lábszár bokája fehér bőrpántból készült, csónakbája ezüstözött. A fehér és az ezüst kombinációja igazán hűvösnek és pompásnak tűnik. Ez kiváló ajándék lehet.

2. Csavart kötél láb bokája férfiaknak:

Csavart kötél láb boka férfiaknak

Ez egy szép kivitel férfiak lábszár bokájában. Nagyon hasonlóak a karkötőkhöz, ezek a csavart kötélbokák 18 karátos aranyból. Ez a legjobb ajándék fiatal fiúknak és férfiaknak ünnepi alkalmakkor vagy fesztiválokon. Ez is remek esküvői ajándék lehet.

3. Lánc boka karkötő férfiaknak:

Lánc boka karkötő férfiaknak

Ez egy egyedülálló és igazán gyönyörű bokalánc férfiak számára. Ez a bokalánc karkötő jellegű. Ez nagyon divatos, és arany cinkből készült. Ez nagyon egyszerűnek tűnik, de nagyon elegáns, mert a befejezés tökéletes.

4. Tube Charm láb bokalánc férfiaknak:

Tube Charm láb bokalánc férfiaknak

Ez egy szép egylábas bokalánc férfiaknak egy kis cső varázsa. A cső varázsa ezüstözött, a bokája fekete zsinórja viaszból készült. Ez az egyszerű bokalánc tökéletes Valentin -napi ajándék egy férfi számára.

5. Fekete kereszt lábszár bokák nőknek:

Fekete kereszt lábszár bokák nőknek

Ezek szép megjelenésű divat bokák nőknek. Ez egy fekete gyöngyös divatos bokaláb, amelyben bojt alakú kereszt van. A fekete elemek félelmetesen néznek ki, és remekül kombinálhatják ezt az egylábú bokát szép magas tűsarkú cipővel és rövid ruhákkal.

6. Hagyományos lábszárcsukló nőknek:

Hagyományos lábszárcsipesz nőknek

A hagyományos bokák teljesen lenyűgözőek és mennyei megjelenésűek. Ez egy tökéletes bokalánc egy menyasszony számára. A nők párosíthatják ezeket a lenyűgöző drágaköveket, gyöngy- és kundanmunka -rétegű arany bokákat hagyományos öltözékkel fesztiválokra és rendezvényekre.

7. Húros bokalánc nőknek:

Húros bokalánc nőknek

Ez egy modern fajta funky, divatos bokalánc nőknek. Ez egyedülálló, mert nagyszerű kipróbálni valami mást, mint a szokásos arany és ezüst láncú bokákat. A húros bokák rendkívül stílusosak. Csak tegyen fel néhány színes gyöngyöt, varázst és díszítést, hogy a vonós bokák gyönyörűek legyenek az Ön számára.

8. Arany láb bokalánc nőknek:

Arany láb bokalánc nőknek

Ez egy gyönyörű láb kiegészítő a nők számára. A lánc bokája részben nyitott arany szívekből áll egy részben, hat függő, teljes szív díszítéssel, ami egyszerűen mesésen néz ki. Ez a tökéletes lábszár a hagyományos alkalmakra és esküvőkre.

9. Ezüst láb bokalánc nőknek:

Ezüst láb bokalánc nőknek

Ez egy gyönyörű ékszer, amely ezüstből készült, finom bokává nők számára. A bokája finom egy láncban, négy bájjal összekapcsolt szívvel. Ez tökéletes bármilyen alkalomra, legyen az esküvő, fesztivál stb., Vagy akár irodai kiegészítőként is viselhető.

A lábak és a kezek azok a testrészek, amelyekre először figyelnek fel interakció közben. Ezért nagyon fontos a kezek és lábak szép karbantartása. A kiegészítő lábak gyönyörű bokákkal, különböző fémekből, mintákból, formákból, mintákból stb. Valójában zsíros fogást vonzanak a divatiparban. Még sok híresség is szép bokával büszkélkedhet díjazott cipőben, funkciókban, vörös szőnyegen stb.