9 gyönyörű tervező bokalánc nőknek

A bokaláncok divatban voltak már ősidők óta. A bokák története, amelyeket az ékszerekhez vezettek be, először olyan országokból származott, mint Egyiptom, majd a keleti országok, mint India, majd fokozatosan vonzották a nyugati országokat. Korábban a bokaláncot a házas nők szimbólumának tekintették, de manapság általában tinédzserek és kislányok viselik.

Tervező boka karkötők lányoknak:

A bokaláncok sokféle kivitelben készülnek, és kézművesek kísérleteztek szinte minden fémben és kézzel készített gyöngyös ékszerekben is. A gazdagságra való tekintettel a bokákat arany és ezüst színben választják. De a divat aktív nők szeretnek különböző anyagból készült bokákat viselni, amelyeket akár farmerben és szoknyában is viselhetnek.

1. Kundan Anklets tervező:

Tervező Kundan Anklets

A Kundan munka nagy kedvenc a mai divatékszerek világában. Drágakövek, gyöngyök és gyémántok arany fóliákkal a gyémántok és a tartók között. A kundan munka kiemelkedik az ékszerek magasított kőmunkájával. A tizenévesek különleges alkalmakkor viselhetnek kundanból készült bokát.

2. Exkluzív virágmintás boka:

Exkluzív virágmintás bokalánc

A vörös és fehér félig gyémántok az ezüstözött aranyozott bokába berakva imádnivalónak tűnnek. A virágos dizájnt egy másik fémből készült gyémánt szegecs és később aranyozott. A dizájn fantasztikusan néz ki a szépen ápolt lábával.

3. Bokalánc névvel:

Bokalánc névvel

A bokacsizmákat névvel ellátott függővel csatolták korábban az Egyesült Államokban. Olyan népszerűvé vált a tizenévesek körében, és jelentős ékszer lett, amelyet azért ajándékoztak meg, hogy felajánlja szerelmét. Az ilyen, tervezett bokalánc egyszerű, de elegáns megjelenése illik a bokáig érő farmerhez és a rövid szoknyához

4. Bokalánc egy láncban medálokkal:

Bokalánc egyláncú medálokkal

Aranyos kis bájok és medálok, amelyek egyetlen aranyszál lánchoz vannak rögzítve, olyan gazdagnak és józannak tűnnek, mint a tizenévesek. A fiatal lányok bájosan néznek ki, amikor egy kedves pillangó lóg a bokáján. A bokaláncokban többféle medál és medál található.

5. Antik tervező aranyozott bokája:

Antik tervező aranyozott bokája

Az antik minták nagy vonzerővel bírnak a mai divatvilágban. A nők szeretik, ha gazdag ékszert viselnek a testükön, hogy megmutassák, milyen gazdagságot nyújt a férfi. Néhány hölgy szereti az antik ékszerek öltözékét. Láthatjuk, hogy itt ugyanaz a kivitel, némi fémből készült és aranyozott. A kialakítás apró ghunghru -kat tartalmaz, amelyek minden alkalommal csengetnek, amikor egy lépést teszel.

6. Tervező ezüst bokalánc Broche -val:

Tervező ezüst bokalánc Broche -val

A brossok gyönyörűen néznek ki, amikor a bokádra esnek. A brossok gyönyörű mintái imádnivalóak és a legjobban illeszkednek a hölgyek által viselt ruhákhoz. A hölgyek szeretnek ilyen formatervezést választani szertartásokon és hagyományos bulikon.

7. Tervező Pearl mezítlábas boka:

Tervező Pearl mezítlábas bokalánc

A mezítlábas bokák első látásra annyira imádnivalóak. Az ékszer olyan finom, és szinte a lábujját takarja. Ha különleges alkalom adódik, a mezítlábas gyöngy tervező bokája itt hagyja mindenki értékelését, aki látja.

8. Széles formatervező bokalánc:

Széles formatervező bokalánc

A széles kivitelű bokalábakat általában különleges alkalmakkor viselik, például a bokát kötött házasságokkor. A bokaszélesség sokkal inkább rugalmas ahhoz, hogy a bokán mozogjon. A bokarögzítéshez a kézművesek csavarral rögzítik a bokát a lábakhoz.

9. Kézimunka Vintage boka:

Kézimunka Vintage boka

Manapság a bokaláncok sok anyagból készülnek. Ezek a kézzel készített bokák vastag fekete szálakból és zsinórból készültek, gyöngyökkel és kövekkel, így fantasztikusan párosítva a választott ruhát. A tinédzserek minden bizonnyal szeretni fogják, hogy növeljék a lábuk kinézetét ezekkel a bokákkal.

A bokalánc forradalom volt a díszvilágban. A láb ékszerei a korábban készült boka karkötőkre korlátozódtak. De ma többféle módon készült bokalábakat láthat. Vannak fából készült gyöngyökből készült bokák, üvegből készült anyagok, kagyló bokák, műanyag bokák, kő bokák, csont bokák, juta bokák, elefántcsont bokák, ródium bokák, sárga és fehér arany bokák, platina bokák, utánzó bokák, kundan bokák, bokák lac művészeti alkotás és még sok más.