9 Jóképű férfi bokacsizma különböző kivitelben

A bokalánc vagy bokalánc vagy a boka karkötő gyorsan felzárkózó trend és divatos kiegészítő a férfiak és nők körében. Mind a férfiak, mind a nők felváltva büszkélkedhetnek ezekkel a csodálatos bokákkal. A boka legjobb része az, hogy ezeket mindig és minden nap viselheti. A tervek, minták, színek és variációk rengeteg lehetőséget adtak az embereknek, hogy felfedezzék a bokák világát.

Legújabb férfi bokacsizmák új stílusban:

Megnézzük a férfiak 9 legjobb bokáját. Válassza ki a legjobbat, és válassza ki.

1. Bőr bokalánc:

Bőr bokacsizma

A bőrből készült kiegészítők mindig népszerűek a férfiak körében. Tehát a bőr bokában csak a tökéletes divatkiegészítő egy férfi számára. Ez a valódi bőr bokája fonott mintával készült, két rétegben, csattal zárva. Ezek jól mutatnak cipőknél és alkalmi ruháknál, mint a chino, rakomány, nadrág stb.

2. Arany férfi bokaláncok:

Arany férfi bokalánc

Ez tényleg egy stílusnyilatkozat a férfiak számára. Ez nagyon divatosnak és szuper szexinek tűnik a férfiaknál. Egy kicsit másképp néz ki az arany blingje, de a férfiak valóban kipróbálhatják ezt, hogy egy kicsit más és stílusosak legyenek. Ezt egy férfi megkaphatja a frissített tartozéka miatt.

3. Kék hajókerék bokák:

Kék hajó kerék bokalánc

Ez egy kötelező bokája férfiaknak. Ez egy kék színű zsinórbokor, ezüstből készült hajókerék bájjal. A viaszból készült sötétkék zsinór elegánsnak tűnik, és szinte minden férfi ruhához illik.

4. Macrame férfi boka ékszerek:

Macrame férfi boka ékszer

A Macrame alapvetően a csomózás művészete. Ez a módja a karakterlánc csomózásának, hogy különböző mintákat képezzen. Ezek a makramé bokák fém tónusú arany színű koponyákkal tökéletesek egy férfi számára. Ez igazán férfiasnak, nehéznek tűnik, ugyanakkor nagyon szexi és divatos.

5. Réz dupla bájos bokaláncok:

Réz dupla bájos bokalánc

Ez egy elegáns bokalánc vörös rézből, két kis tervező réz varázslattal. Ez nagyon szép, rozsdás réz színben néz ki, és nem túl nehéz. A férfi bokalánc láncolt mintával rendelkezik.

6. Divatos férfi bokacsizma:

Divatos férfi bokalánc

Ez egy gyönyörű bőr zsinór a férfiak számára. A boka két húros, gyöngyökkel és fém üreges körökkel rendelkezik, és absztrakt mintával rendelkezik. Ez egy nagyszerű bokalánc, amelyet rövidnadrágban és cserzett nyári lábszárban lehet megmutatni az ember éles megjelenéséért.

7. Gyöngyös szövött férfi bokalánc:

Gyöngyös szövött férfi bokalánc

Ez egy szép szövött boka karkötő férfiaknak. Ez a boka karkötő stílusban készült, kis narancssárga és zöld gyöngyökkel, lapos mintával szőve. A bokája hasított, és a másik oldalon rögzített gombbal összecsukható.

8. Halcsont bokacsont:

Halcsont bokalánc

Ez abszolút sláger minden fiatal férfi körében. Azok a férfiak, akik szeretik a divatot, imádni fogják ezt a lenyűgöző ékszert, amely egy viaszból készült barna zsinórbokor és egy levélzöld halcsont a bokához, mint egy varázslat. Ez kiváló ajándék férfiaknak.

9. Végtelen bokacsizma:

Infinity Anklets

Ez egy gyönyörű megjelenésű, minimalista, barna színű bokalábas végtelen bájjal, amely igazán csodálatosnak tűnik a férfi bokáján. Ez viaszból készült barna zsinórral készül.

Annak érdekében, hogy sok dimenziót adjon személyiségének, és növelje a népszerűség sokaságát, ezek a csodálatos bokák tökéletes kiegészítők egy férfi számára. Sok idő és energia nélkül az ember valójában egy teljesen más személyiséget szerezhet, ha ezeket a férfiaknak készült bokákat sportolja.