9 különböző típusú fekete bokalánc

A bokalánc, más néven boka lánc, manapság széles körben népszerű. Még az egyetemi tizenévesek is inkább alkalmi ruhákon viselik őket. Van egy tendencia, hogy egy lábon is hordják őket, amelyet egyetlen bokaként ismerünk. Különböző bokák állnak rendelkezésre, például arany, ezüst, gyöngyös, mezítláb stb. Nézzük meg az egyik népszerű formatervezést, amelyet fekete bokának neveznek. Általában fekete bársonyból vagy fekete oxidált fémből készülnek.

Fekete bokacsizma minták:

Az ilyen bokák a szerencsét, a védelmet, a szeretetet, az inspirációt és a szabadságot szimbolizálják. Az alábbiakban néhány népszerű fekete bokalánc mintát találunk, amelyek minden piacon elérhetők.

1. Kézzel készített ruhás boka:

Kézzel készített ruhás bokalánc

Ez a szép formájú bokalánc szövetből és fémből készült. A virágos kivitelű hálóanyagot gyönyörűen tervezték, fémlánccal és a végén fekete gyöngyökkel. Az ilyen típusú bokákat általában naponta hordják.

2. Jet Black Crystal boka:

Jet Black kristály boka

Egy egyszerű fekete kristály bokalánc nagyon divatos, hogy egyszerű megjelenést kölcsönöz a személyiségének. A bokalánc több fekete kis gyöngyből készült, amelyeket ezüst kör alakú zárak és a végén kristály díszít. Ezt a bokát gyakran viselik, hogy megvédjék magukat minden gonosz szemtől.

3. Strand bokalánc:

Strand Anklet

Szeretne valami egyedi ruhát viselni a strandon! Itt van egy ilyen kialakítás kifejezetten a strandra. Ez a fekete bokalánc karkötő fekete gyöngyszálból és bőrkerékből készül. Ezt a kialakítást a szerencse kerékének is nevezik. Az ilyen bokát ajándékba adják, hogy sok szerencsét kívánjanak.

4. Fekete pillangó boka:

Fekete pillangó boka

Az ilyen típusú fekete bokák igazán szexi megjelenést kölcsönöznek a lányoknak. A zenekar fekete bársonyból készült, és szépségét egy pillangó apró piros szalaggal tűzi ki. Az ilyen bokákat bulikban, alkalmi alkalmakkor, romantikus randevúkon és rövid szoknyákon viselik.

5. Cigány bokacsizma:

Cigány bokacsizma

Más fekete bokalánc karkötőt keres! Ez a csodálatos bokalánc nagyon népszerű a tizenévesek körében partik és diszkók számára. Vintage csipkéből, kristálygyöngyökből és oxidált napfüggőből készül. Aranyosnak tűnik rövid Capri -n és szoknyán.

6. Fekete gyöngy és kör alakú boka kialakítás:

Fekete gyöngy és kör alakú boka design

A kör alakú design soha nem megy ki a divatból. Ez a csodálatos dizájn elképesztően jól néz ki, mivel a láncok gyönyörű göndör lógnak alatta. Bőrből és fémből készült, lenyűgöző megjelenést kölcsönöz fekete kristálygyöngyökkel. Leginkább fekete témájú bulikon viselik.

7. Virágos fekete boka formatervezés:

Virágos fekete boka formatervezés

A virágos kivitel elképesztő megjelenést kölcsönöz a bokának. Ez a design fekete bársonyból készült, hímzéssel és végül vörös kristálykövekkel. Ez a bokája bájos megjelenést kölcsönöz a virágmintás ruhákkal, különösen a rövid ruhákkal.

8. Egyszerű gyémánt bokalánc:

Egyszerű gyémánt bokalánc

Egy egyszerű, de finom darab, amely nem fekete bársonyból készült, csodálatosnak tűnik arany lapos gyémántokkal. Kristályfehér gyöngy is van hozzá, ami szép megjelenést kölcsönöz. Általában rendszeres használatra hordják.

9. Dupla szív boka kialakítás:

Dupla szív boka kialakítás

A szívek mindig is a hölgyek vonzereje voltak. Ez a fekete bokaláncú karkötő bájos megjelenést kölcsönöz a szerelmeseknek. A szerető párok közös ajándéka, hogy kifejezzék szeretetüket. Fekete bársonyból és ezüst szívekből készült, lenyűgözően néz ki alkalmi alkalmakkor.

A bokák bármilyen mintával pazar megjelenést kölcsönöznek a lányoknak vagy a hölgyeknek. Az ilyen fekete bokák legjobb része, hogy otthon is könnyedén elkészítheted, kedvenc szimbólumodnak adva, olyan szimbólumokkal, mint a szív, kereszt, csilingelés, gyöngyök stb..