9 legújabb bokalánc minták férfiaknak és nőknek

A bokalánc divatos és okos megjelenésű dísz, amelyet férfiak és nők is viselnek évtizedek óta. A bokalánc egy díszdarab, amelyet a bokájánál viselnek, és olyan fémekből készül, mint ezüst, arany, cérna és sok más nemesfém. A láncbokák kiválóan néznek ki, és a lábad értékesebbnek tűnnek. Ezekkel a láncbokákkal bármilyen cipővel felöltözhet, és vonzóbbá teheti a bokáját, mint valaha.

Gyönyörű és stílusos bokalánc minták a trendi hölgyeknek:

Nézzük meg gyorsan a 9 legjobb bokalánc -mintát.

1. Sizzling Gold Bokalánc harangokkal:

Pörgős arany bokalánc lánccal

Ez a fajta gyönyörű megjelenő lánc bokája nagyon aranyosnak és csinosnak tűnik a fiatal lányokon. A csavart istenbokkán kis hangos harangok lógnak, amelyek határozott zajt adnak járás közben, ezáltal könnyen felkeltve mások figyelmét.

2. Egyedi finom bokalánc:

Egyedülálló finom bokalánc

Csodálatos kinézetű finom bokalánc ezek, és tökéletes a gyengéd és szexi bokákhoz. A hullámmintás finom lánc minden nőnél csodálatosnak tűnik, és minden alkalomra jól megy. Szoknyával vagy mandzsettás farmerrel kombinálva bájosabb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

3. Divatos összekapcsolt lánc bokalány lányoknak:

Divatos linkelt lánc bokalány lányoknak

Így a divatos és klassz megjelenésű összekapcsolt bokalánc dinamikusnak tűnik, és sztereotípiát kölcsönöz Önnek. A bokát arany színben tervezték, és a kis fehér kövek közé szegélyeztek, így kifejezőbb és látványosabb megjelenést kölcsönöz a bokának, és nagyszerű design a lányoknak.

4. Hűvös dupla láncú pillangó boka:

Hűvös dupla láncú pillangó boka

Ez a fajta félelmetes megjelenésű kettős láncú bokaláb nagyon aranyosnak és menőnek tűnik. A kis pillangó néhány virágmotívummal együtt csodálatosnak tűnik, és a bokák könnyűnek és aranyosnak tűnnek a nőknél.

5. Szív alakú bokalánc ezüstben:

Szív alakú bokalánc ezüst színben

Az ezüst bokaláncot a nők kedvelik és értékelik leginkább. A rétegekben lévő kis szív ragyogó megjelenést kölcsönöz, és az ezüstfémről azt mondják, hogy jó energiavezető, és pozitív energiát közvetít, és negatív energiát küld a földre. Az ilyen típusú bokák ideálisak parti partikhoz.

6. Tiszta tekercslánc boka:

Tiszta tekercs lánc boka

A férfiak szinte minden korosztálya imádja az ilyen típusú tiszta ezüst hengerelt lánc stílusú bokákat. A bokája fémjelzett, 925 karátos ezüstből készült, és 26 cm hosszú, ahhoz, hogy elférjen a férfi bokájában, és hűvösnek és csinosnak tűnjön.

7. Horgony stílusú lánc boka férfiaknak:

Horgony stílusú lánc boka férfiaknak

Ez a fajta aranyozott, horgonnyal tervezett bokaláncok egyre népszerűbbek, mivel nagyon művészien néznek ki, és minden utalás nélkül sokat elárulnak viselőjükről. A horgony az ember belső erejét jelképezi, a szegecselt kristályok pedig forradalmibbnak tűnnek.

8. Csillaglánc bokák férfiaknak:

Csillag lánc bokalánc férfiaknak

Az ilyen típusú csillagszegű bokalánc nagyon hűvösnek és okosnak tűnik. A megdöbbentő megjelenésű bokalánc új megjelenést kölcsönöz a férfiaknak, új stílust kölcsönöz, és divatossá teszi őket, és minden funky alkalomra gond nélkül feldíszíthető.

9. Divatos ezüst lánc bokaláncok:

Divatos ezüst lánc bokalánc

A bokát a zsidó kor ihlette, és a bokalánc nagyon stílusosnak tűnik, és megkülönböztethető a többi típusú bokától. Elég széles és jól illeszkedik a férfi bokájához, és élénk megjelenést kölcsönöz viseléskor. Az ilyen típusú bokák jól néznek ki, ha nem hangoutokon vagy bulikon hordják őket.

A bokalánc olyan dísz, amely sok hajtogatással és mérfölddel növeli és fokozza az ember személyiségét. A bokák sokféle kialakításban és minden alkalomra megtalálhatók, ezért meg kell szereznie a számukra megfelelőt, és másodpercek alatt megkaphatja azokat a hip -hop és szexi megjelenéseket.