18 Hot Disha Patani Bikini és Saree Photoshoot Pics 2021

Disha Patani! Nemrég lépett be a bollywoodi filmiparba, és máris felgyújtja a színpadot. Disha Patani nagy népszerűségre tett szert forró fotóival, merész fotózásaival, edzőterem tónusú tökéletes testfelépítésével és táncmozdulataival. Disha valóban Bollywood szívtiprója lett, és mindannyian soha nem tudunk betelni vele a képernyőn. Akárcsak te, mi is szerelmesek lettünk belé, ezért igyekeztünk összeállítani a DishaPatani forró képgalériájának és a lenyűgöző és elbűvölő képek legjobbjait..

Menjünk együtt, és nézzük meg őket! Fogadjunk, hogy annyira lenyűgözni fognak, mint minket.

18 Láthatatlan Disha Patani Hot Images 2021:

Nem tudjuk levenni a szemünket ezekről a pompásan pompázó és forró képekről Disha Pataniról. Essünk neki!

1. Disha Patani félkövér nyugati ruhában:

Disha Patani merész nyugati ruhában

Disha soha nem hagy lenyűgözni minket, különösen akkor, ha tökéletes tónusú western ruhát visel. Itt van egy ilyen megjelenés fekete színű díszített merész hosszú ruhával. Teljesen lélegzetelállítóan néz ki. A díjátadó celebeseményen észlelt Disha gyakran szeret ilyen elegáns és elegáns ruhákat viselni, ez sem kivétel. Elképesztően forrónak és elbűvölőnek tűnik.

2. Disha a Crop Topban:

Disha Patani A Crop Topban

Mit szólnál a Disha -hoz egy forró termés felső megjelenésben? A fenti képen látható, hogy fehér színű ujjatlan crop topot visel farmer rövidnadrággal. Lenyűgözőnek és kortársnak tűnik, általános tónusú megjelenéssel és lenyűgöző stíluskifejezéssel. Ez az egyszerű ruha is nagyon kényelmes, és természetesen soha nem lehet elfelejteni az alapvető megjelenést!

3. Disha Patani Hot Saree fotók:

Disha Patani Hot Saree White

Ha úgy gondolja, hogy Disha gyakran csak nyugati, elegáns és elegáns viseletben látható, téved. Lenyűgözőnek és szexinek tűnik a ruhákban és a termés felsőkben; lélegzetelállítóan és csábítóan néz ki a sareesben. Végül is a titok a sarees tökéletes stílusában rejlik. Itt van egy ilyen fotó, amellyel találkoztunk, amikor egy híresség esküvői rendezvényén vesz részt. Nem gyönyörű? Mit gondolsz?

4. Disha fürdőruhában:

Disha Patani fürdőruhában

Mit szólnál egy forró fotózáshoz Disha képgalériájából? Ez a színű színésznő piros színű úszókép viralárisan megfordul az interneten, és nem vagyunk megdöbbenve. Kétségtelenül merésznek és szexinek tűnik. Disha Patanit gyakran dicsérik a magabiztos, forró bikini és fürdőruhás képei, ami nem kivétel. Imádjuk, ahogy tökéletes testével pompázik hasizmokkal és tónusos felépítéssel.

5. Disha gyönyörű ruhában:

Disha Patani Gyönyörű Ruhában

Itt van a gyönyörű színésznő másik oldala – hosszú ruha vagy ruha öltözékben. Ez az arany színű, háttámla nélküli ruha a Disha Patani -n teljesen káprázatos és vonzó. Senki sem tagadhatja. A hosszú ruhák és ruhák gyakran passzolnak személyiségéhez, tekintettel feltűnő magasságára, arcvonásaira és vékony sportos testfelépítésére. Fogadhatunk, hogy senki sem nézhet ki olyan dögösen, mint Disha ugyanabban a ruhában!

6. Disha a sportruházatban:

Disha Patani a sportruházatban

Disha Patani fekete sportruházatban tette közzé friss fotózási képeit Calvin Kleinnel, onnantól kezdve pedig mindenhol trendi. Mindannyian jól sejtettük az okot – a merész fotózás valóban hihetetlen. Rohadt dögösnek és nyüzsgőnek tűnik a sportruházatban. Még személyesen is gyakran látjuk, hogy Disha népszerűsíti kényelmes sport- és mozgásviseletüket, és azt kell mondanunk – valóban tökéletes nagykövet!

7. Disha Jogger nadrágban:

Disha Patani Jogger nadrágban

Bármennyire is szeret Disha tüzet gyújtani és szikrázni a filmiparban merész külsejével, gyakran még a szomszéd lányként is megjelenik. Itt van egy ilyen kép, amely a színésznőről kattintott a nadrágjában vagy a jogger nadrágjában. A képen nagyon egyszerű, mégis bájos és elegáns. Ez megmutatja, hogy Disha hogyan szögezi le és egészíti ki minden stílusnyilatkozatát személyre szabott megjelenéssel.

8. Disha Patani a hétköznapokban:

Disha Patani a hétköznapokban

Itt egy másik kép Disháról a szokásos viseletében, ezúttal az alkalmi ruhákban. Látható, hogy az alapvető farmert és a fekete színű pólót nézi, és még mindig olyan nőiesnek és egyszerűnek tűnik. Ez a kép a színésznő legnépszerűbb repülőtéri megjelenései közé tartozik. Fogadjunk, hogy egyikünk sem képes ilyen egyszerű megjelenést ilyen könnyedén viselni. Mit mondasz?

9. Disha rövid ruhában:

Disha Patani rövid ruhában

Nálunk is van ez a gyönyörű színésznő, piros színű rövid ruhában. Ez az egyszerű, letisztult ruha egyszerű öltözék, és mégsem tehetünk mást, hogy Disha milyen pompás és lenyűgöző stílusban formálta kijelentését. Ezek a kényelmes ruhák valóban a kedvenc választásai közé tartoznak, amikor alkalmi kirándulásokra indul, és mégis tökéletesnek tűnik a forró és elbűvölő megjelenéssel.

10. Disha Bodycon ruhában:

Disha Patani testes ruhában

Megnézted a legújabb Disha -képeket a testes ruhájában? Az ilyen öltözködési minták nem illeszkednek és illeszkednek több testszerkezethez. Azonban izgatottak vagyunk, hogy hölgy szerelmünk milyen jól végzi ezt zökkenőmentesen és könnyedén. A bodycon ruha tökéletesen illeszkedik sportos tónusú testszerkezetéhez, és gyönyörűen és dögösen áll ki!

11. Sizzling Hot Look átlátszó ruhában:

Disha Patani Sizzling Hot Look átlátszó ruhában

Itt egy kép a kedvenc Dishánkról, ezüst színű, sercegő forró finom díszítésű ruhában. A ruha bonyolult mintái és formatervezése nagyon jól kiemelkedik gyönyörű megjelenésével, és nem tudjuk levenni a szemünket erről a szépségről. Ez a színésznő egyik legnépszerűbb és minden idők kedvenc megjelenése.

12. Disha Lehengában:

Disha Patani In Lehenga

Találkozott már Disha Patanival lehengában? Itt van egy ilyen megjelenés – Disha a Falguni Shane Peacock tervező lehenga -ban. Erre kattintanak egy híresség rendezvényén Mumbaiban, és Disha csodálatosnak és tökéletesnek tűnik ebben az öltözékben. Bonyolult, plüss és nagyszerű megjelenést kölcsönöz a színésznőnek.

13. Disha az edzőteremben:

Disha Patani az edzőteremben

Mindannyian tudjuk, hogy Disha mennyire szereti az edzőtermet és a gyakorlatokat. Valóban azon kevés bollywoodi színésznők közé tartozik, akik tökéletes edzőtermi tónusú testtel büszkélkedhetnek hasizommal. Ezen a képen láthatjuk, hogy a kemény munkája mennyire meghozza gyümölcsét. A színésznő edzőtermi rutinképe forró hangulatot áraszt az aktív ruházatban. Valóban látványosnak tűnik!

14. Forró partyruha:

Disha Patani Hot Partywear ruha

Mit szólnál a színésznőhöz egy időtlen, pompás partyruhában? Ez a kép, amelyen gyönyörű zöld színű ruhájában pompázik, valóban csemege a szemünknek. Szeretjük, ahogy Disha újradefiniálja a jelenlegi stílust, hogy személyre szabott hangulata és kijelentése megjelenjen. Hogy tetszik ez?

15. Disha elegáns öltözékben:

Disha Patani elegáns öltözékben

Találkozott már színésznővel elegáns, igényes öltözékben? Itt egy ilyen kép. Disha a gyönyörű sárga színű ruhát ábrázolja ezen a képen, és imádjuk, hogy milyen jól áll neki. A réteges mintás öltözék stílusosnak tűnik a tömegből, és tökéletesen hozza a kortárs, pörgős és elegáns hangulatot. Ez a divatos öltözék valóban a kedvenceink közé tartozik.

16. Disha a nyári szekrényben:

Disha Patani A Nyári Szekrényben

Gyakran észrevesszük, hogy Disha a ruhatárát váltja a szezon kedvenceivel és kedvenc képeivel együtt. Mindazonáltal minden irányzatot körmére szögez, amire ráteszi a kezét. Itt egy ilyen nyári ruhatár kép a színésznőről, akivel találkoztunk. Disha gyönyörűnek tűnik ebben a rózsaszín színű, szép ruhában, amely kényelmes, és a legszebb megjelenést is kihozza belőle.

17. Disha Patani Anarkaliban:

Disha Patani Anarkaliban

Találkozott már Disha Patanival Anarkali és indiai viseletű etnikai ruhákban? Ez a ruha egy ilyen kötelező kép. Olyan jól hordja az indiai viseletet; nincs panaszunk. A ragyogó és elbűvölő megjelenést valóban szeretjük stílusában.

18. Disha Patani az indiai viseletben:

Disha Patani indiai viseletben

Mit szólnál egy hasonló képhez Disháról ragyogó indiai viseletben? Itt ő pompázik a gyönyörű fehér kurti -ban puszta átlátszó munkában. Bármennyire is megfelelnek neki a nyugati és merész öltözékek, a színésznő az etnikai viselet kategóriájában is tökéletesnek és elbűvölőnek tűnik. A forró fotózása indiai viseletben is megérdemli a tapsot.

Reméljük tetszett felfedezni ezeket a gyönyörű és gyönyörű Disha Patani forró fotó- és képgalériát. Melyik tetszik a legjobban a színésznő ruhájában? Ossza meg velünk gondolatait és észrevételeit is!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80