15 bedste naturlige og økologiske hudplejemærker i Indien

Vores krop fungerer ofte bedre, og vi føler os mere aktive, når vi holder os til økologisk mad på samme måde, vores hud føles bedre, når vi behandler den med naturlige og økologiske produkter i stedet for normale kosmetiske produkter, der indeholder kemikalier. For at hjælpe dig med at finde ud af alt, hvad der er godt for huden, her er en liste over 15 naturlige og økologiske hudplejeprodukter, der hjælper din hud med at se bedre ud efter hver brug. Lad os tjekke det ud,

Bedste naturlige og økologiske hudplejemærker i Indien:

Lad os finde de 15 bedste økologiske og naturlige hudplejemærker til mænd og kvinder.

1. The Body Shop:

Kropsforretningen

Body shop, der er et af de førende sundheds- og kosmetikmærker, skaber produkter, der ikke bare ser smukke ud, men som også har en rigtig god indvirkning på ansigts- og kropshudens sundhed. Produkterne kan let findes på de mange forretninger i mærket i indkøbscentre og indkøbskomplekser.

 • Fordele & Ulemper: Den attraktive emballage og langvarige duft af hvert produkt vil tvinge dig til at købe det, men prisen kan være lidt høj for masserne.

2. Biotique:

Biotique

Et mærke, der har vundet stor anerkendelse i de seneste år for sine hårpleje- og hudplejeprodukter. Biotique er blevet et billigere, men lige så effektivt alternativ til alle de økologiske mærker, der ikke er særlig overkommelige for masserne.

 • Fordele & Ulemper: Produkterne er tilgængelige til generel hud- og hårudvikling. Hvert produkt er også moderat prissat og pakket.

3. Himalaya:

Himalaya

Himalaya er et af de ældste og pålidelige hudplejemærker i Indien. Deres produkter er økologiske og duftende samt til moderate priser. De er kendt for deres ansigtsrensere og skrubber, der indeholder nogle virkelig gavnlige ingredienser, såsom abrikoser og valnødder.

 • Fordele & Ulemper: Moderat pris og tilgængelig i god mængde med kvalitetsingredienser og synlige effekter.

4. Lotus Urter:

Lotus Urter

Lotus Herbals er kendt for deres lotioner og fugtighedscreme samt andre hudplejeprodukter såsom ansigtspakninger. Deres SPF Sunscreen lotion er et meget berømt og elsket produkt på grund af sin matte effekt og synlige resultater.

 • Fordele & Ulemper: En mat solcreme, der gør sit arbejde uden at gøre din hud fedtet eller fedtet. Overkommelig og god i mængde.

5. Khadi Naturals:

Khadi Naturals

Khadi Naturals producerer nogle af de bedste naturlægemidler til hudpleje. Disse produkter er ikke kun økologiske, men også deres emballage, der let kan genbruges eller genbruges. Deres produkter som badesalt, krops- og læbeskrubber samt balsam er meget berømte.

 • Fordele & Ulemper: Meget naturlige og effektive produkter, der også pakkes smart.

6. VLCC:

VLCC

VLCC tror på at bygge og udvikle hudpleje. Deres ansigtsprodukter findes også i en række forskellige sæt, f.eks. Ansigtssæt samt rydningssæt, der indeholder æteriske olier, skrubber lavet af frugt og andre sådanne organiske ingredienser. Mange førende saloner bruger produkter fra dette firma til deres kunder.

 • Fordele & Ulemper: Leveres i kits, der er velegnede til at få din ansigtsbehandling eller ryddet op derhjemme.

7. Kama Ayurveda:

Kama Ayurveda

Et andet ayurvedisk mærke, der udvikler nogle virkelig gode urteskønhedsprodukter, er Kama Ayurveda. Ingredienserne i alle virksomhedens produkter er for det meste rå og økologiske, der hjælper dig med at opnå den glød og skønhed med de mest specielle ingredienser i dit hjem..

 • Fordele & Ulemper: Produkterne kan i nogle tilfælde være lidt dyre.

8. Forest Essentials:

Forest Essentials

Duften af ​​ethvert produkt fra mærket Forest Essentials får dig faktisk til at føle, at du lige er gået ud af naturen i en betonjungle. Shampooerne, kropsvaskene og badevaskene fra dette mærke er meget elskede og elskede af selv mange berømtheder og andre mennesker.

 • Fordele & Ulemper: Selvom prisen kan virke lidt høj, er det værd at købe dette produkt.

9. Soul Tree:

Soul Tree

Et kommende økologisk make-up produkter mærke, Soul Tree får ry for sine økologiske make-up produkter. Deres æteriske olier, skrubber, kropsvask osv. Er velkendte og fås i udvalgte butikker.

 • Fordele & Ulemper: Fås kun på udvalgte forretninger og websteder.

10. Ren jord:

Ren jord

Et mærke elsket af mange, men kun tilgængeligt for få, Pure earth -produkter er lavet af rå og jomfruelige olier og andre ingredienser, hvilket gør produkterne rent faktisk. Produkterne er kun tilgængelige i førende butikker og websteder, hvilket gør det utilgængeligt for mange.

 • Fordele & Ulemper: Ingen væsentlige konsekvenser, et meget rent produktmærke.

11. Patanjali:

Patanjali

Et mærke, der med tiden har fået meget anerkendelse, Patanjali er ikke kun et sundheds- eller hudplejemærke, men de skaber og sælger også en masse dagligvarer og andre hjemmebaserede varer og spisesteder. Deres produkter er kendt for at være billige, hvilket gør det overkommeligt for alle samfundsklasser.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen væsentlige konsekvenser af dette mærke, men mange gode faktorer, såsom dets tilgængelighed i mange butikker og også overkommelige priser.

12. Avon:

Avon

Et mærke, der har været i branchen i et godt stykke tid, laver de alle slags økologiske kosmetiske produkter. Virksomheden producerer også nogle andre former for makeup -produkter, der kan indeholde en vis mængde kemikalier.

 • Fordele & Ulemper: Mærket og dets produkter er ikke tilgængelige på mange forretninger, hvilket gør det svært for kunderne at finde deres produkter.

13. Ren dækning:

Ren omslag

Et økologisk makeup -produktmærke, ren omslag skaber nogle virkelig seje kosmetik. Disse kommer også i en meget dragende emballage. Deres komprimerede kohls, pressepulver er nogle af de mest kendte produkter. Selvom mærket ikke er særlig kendt blandt masserne, vinder det hurtigt berømmelse.

 • Fordele & Ulemper: Mærket fås ikke på mange forretninger og kan være lidt dyrt for de fleste.

14. Ayur Herbals:

Ayur Herbals

Et gammelt indisk mærke, der er berømt for deres økologiske shampoo og sæbebarer, har Ayur Herbals været på markedet i lang tid. Mærket kræver ikke meget markedsføring, da det med tiden har fået mange kunder, der blindt stoler på mærket og køber dets produkter.

 • Fordele & Ulemper: Mærket er ikke almindeligt tilgængeligt i nogle dele af landet, selvom hvert produkt er prissat moderat.

15. Bare urter:

Bare urter

Et mærke, der stadig skal opnå en betydelig anerkendelse, men langsomt og støt når dette stadie, er Just Herbs et godt mærke inden for skønhedsprodukter. Som navnet antyder, lægger de vægt på at bruge alle de gavnlige og afgørende indiske såvel som fremmede urter i deres produkter.

 • Fordele & Ulemper: En lang række urter bruges i produkterne fra dette mærke.

At vælge en sundere livsstil vil have enorme gavnlige virkninger på din daglige rutine, men ligesom vores krop har vores hud også brug for sund ernæring. Ved hjælp af økologiske hudplejeprodukter kan vi ikke kun opnå en restaureret hud, men også være bekymringsløse over for eventuelle bivirkninger.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Kan jeg bruge urteskønhedsprodukter fra forskellige mærker?

Ja, du kan bruge skønhedsprodukter fra dit valg af økologisk makeup -produktmærke, der passer til dit budget og din hudtype fra forskellige makeup -mærker på markedet.

2. Er Patanjali et indisk hudplejemærke?

Ja, Patanjali er et indisk mærke etableret af en hinduistisk hellig, der ikke kun er begrænset til at skabe hudplejeprodukter, men også producerer sundhedspleje, mad, hygiejne og andre typer produkter.

3. Hvor kan jeg købe naturlige skønhedsprodukter?

Naturlige skønhedsprodukter kan findes i mange kosmetiske såvel som apoteker. Folk kan også købe disse produkter online fra websteder som Amazon og andre websteder, der sælger skønhedsprodukter.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80