Alia Bhatt-billeder fra 1-28 år: Barndom, familie og medstjerner

Bollywood -poster har altid været en kagevandring for dem, der bærer “store” efternavne. En sådan stjerne, der er begyndt sin rejse som barnekunstner, er Alia Bhatt. Mærket som en af ​​de sødeste heltinder i B-byen er Alia hurtigt steget til berømmelse med sine fremragende præstationer og eventyrlige manusvalg.

Denne pige kommer fra den værdsatte “Bhatt” -familie, som er kendt for sin eminente genpulje. Hun er født som en af ​​de mest berømte instruktører, Mahesh Bhatt og hans anden kone, Soni Razdan. Det berømte yesterys hjerterytme, Pooja Bhatt, er hendes halvsøster. Endnu mere interessant del af hendes familie er, at Emran Hashmi og Mohit Suri er hendes mødres fætre. Den super-succesrige producent, Mukesh Bhatt, er hendes fars bror.

alia bhatt hot photos

Sådan en berømt baggrund! Ingen tvivl om, hvorfor hun er en naturlig stjerne! Lad os få mere at vide om denne næste generations Bhatt sammen med nogle sjældne og populære Alia Bhatt-fotos med spændende detaljer om hendes personlige liv og biodata.

Alia Bhatt Biografi:

Alder & Fødselsdato:

Alia blev født den 15. Mach 1993. Hendes nuværende alder er 28 år, og hun blev født i byen Mumbai, Maharashtra. Hendes stjernetegn er Fiskene. Selvom hun er født i Indien, har hun ikke et indisk pas. Det skyldes, at hendes mor Soni Razdan er af britisk oprindelse, og derfor deler hun den samme nationalitet. Hun er også en halv Gujarati (faderlig) og en halv Kashmiri Pandit (mor). Hun følger ingen bestemt religion og er ateist.

  • Hendes nuværende hjemmeadresse er Flat No: 205, Beach Silver Apartments, B Wing, Juhu, Mumbai.

Alia bhatt fødselsdagsbilleder

Uddannelse:

Alia tog sin skolegang på den berømte Jamnabai Narsee School i Mumbai. Hun har ikke gået på college, og hendes højeste uddannelsesmæssige kvalifikation er High School. Hun har altid ønsket at komme ind i film og arbejdede hen imod det.

Skuespillerinde alia bhatt College Pics

Højde og vægt:

Alia Bhatt -højden er 160 cm høj. Hendes vægt er 55 kg, og hendes omtrentlige kropsmålinger er 33-26-34. Hun er lyshudet, og hendes hårfarve er lysebrun. Hun har sorte øjne, og hendes dybe kind fordybninger er en øjeblikkelig attraktion.

Alia bhatt sexet foto

Likes, hobbyer, personlige interesser:

Alia Bhatt har virkelig “interessante” hobbyer. Hun elsker at slappe af og sove i 14 timer, uafbrudt. Bøger fascinerer hende også, men kun hun ligger. Desuden nyder hun at synge, danse, udføre yoga, prøve at lave mad, spille klaver og lytte til musik. Alia har også en mærkelig vane med at lugte til fingrene, hvilket hun gør ret ofte.

Alia bhatt søde billeder

Sociale mediekonti:

Alia tilhører det sociale gen og holder konstant kontakten med sin fanbase gennem sine håndtag. Hun opdaterer om hendes dagligdag, hendes nuværende projekter og selvfølgelig hendes mest elskede øjeblikke. Dette gør hende til en ægte stjerne på sociale medier med stort engagement. Hvis du vil følge hende, skal du bruge disse id’er til at søge efter hendes profil:

  • Instagram: @aliaabhatt (51,2 millioner følgere)
  • Facebook: @ImAliaaBhatt (3,8M følgere)
  • Twitter: @aliaa08 (20,9 M følgere)

Alia bhatt nyeste billeder

Skuespillerinde Alia Bollywood Journey:

Alia Bhatts Bollywood -rejse begyndte allerede syv år i filmen “Sangharsh” udgivet i 1999. Det var dog i 2012, at hendes rigtige karriere startede. Lad os se, hvordan de sidste par år har været, og også et indblik i hendes fremtidige projekter:

Alia bhatt nye billeder

Debutfilm og andre film:

Alia vil altid blive husket for sin flirtende debut i Karan Johars “Årets student” (2012). Hendes rolle som “Shanaya Singhania”, der er prangende og glamourøs, vandt kritikere og publikums hjerter. I 2014, med Imtiaz Alis “Highway”, blev den rigtige skuespillerinde i Alia afsløret. Dette blev efterfulgt af nogle populære film som “2 States” (2014), “Humpty Sharma Ki Dulhania” (2014), “Udta Punjab” (2016), “Dear Zindagi” (2016), “Badrinath Ki Dulhania” (2017) , “Raazi” (2018) og “Gully Boy” (2018). I alt har hun spillet i 21 film.

Vindende priser:

Udover at optjene flere påskønnelser for sine rå forestillinger og forbløffende naturlige udtryk, er Alia også en regelmæssig på nomineringslisten for priser. Hendes første anerkendelse nogensinde var at blive nomineret som “Filmfare Award for bedste kvindelige debut” for “Student of the Year” (2012). I 2014 vandt hun “Filmfare Critics Award for Best Actress” for sit ekstraordinære arbejde i “Highway”. For den samme film blev hun også nomineret til titlen “Bedste skuespillerinde”. I sine efterfølgende film har hun modtaget “Filmfare -prisen for bedste skuespillerinde” for “Udta Punjab” i 2016 og “Raazi” i 2018.

Alia bhatt hot billeder

Næste film:

Alia har i øjeblikket tilmeldt sig to hindi -film, “Brahmastra”, “Sadak 2”, der forventes at udgive i begyndelsen af ​​næste år. 2021 kommer til at blive endnu mere bemærkelsesværdig for hende, da hun vil gøre en episk indtog i sydindisk biograf med sin rolle som “Sita” i stjernedirektøren Rajamoulis “RRR”. Alle disse projekter er på optagelsesstadiet forskellige geografiske steder.

Alia Bhatt Pics Rrr

Alia Bhatt Fotogalleri: Barndom, fødselsdag, forældre og film:

Lad os tage et smugkig ind på nogle af de mest elskede øjeblikke i Alias ​​liv i form af fotografier og billeder:

1. Alia med søster Pooja:

alia bhatt barndomsbilleder

Dette er sandsynligvis et af de tidligste taget billeder af Alia. Den yndige 3-4 gamle baby Bhatt ses posere for kameraet sammen med sin elskede søster Shaheen.

2. Mamas kærlighed:

alia bhatt gamle fotos

Her ses Alia BhattmotherSoni, der poserer med sin 6 måneder gamle baby. Hvem har brug for en dukke, når du har en sød tærte som hende i dine arme? Hendes runde ansigt og silkebløde hår, med en knap som en næse, giver os sød aggression.

3. Den lille havfrue:

alia bhatt rigtige fotos

Dette er et af de sjældneste billeder af Alia, hvor den 6 måneder gamle boblende har travlt i sin pooltid. Omsluttet af flydere og beskyttet af sin søster ser det ud til at hun nyder det kølige stænk!

4. Poserer med far:

alia bhatt far foto

Hvis “Cute” havde en definition, ville det sandsynligvis være den lille version af Alia. Her ses en en-årig buttet dolly, der nyder sin tid sammen med far bedst. Hun ligner en kugle Vanilla -is på dette billede!

5. Drooling About Food:

Alia er en total foodie siden hendes barndom. Hun nyder alle slags retter og eksperimenterer endda med forskellige køkkener. Se på dette 2-årige lille barn, der drømmer om, hvad han skal spise næste gang!

6. Fremtidens stjerne:

Den altid sikre Alia får aldrig sit poseringsspil forkert! Stjernebarnet ser ud til at være en total præstationstilstand i dette billede. Med krøllede låse og et hvalpeansigt, hvem kan modstå disse udseende!

7. Med halvsøster Pooja:

På trods af den enorme aldersforskel mellem Alia og Pooja deler de to søskende et godt forhold. Her ses en tre gammel Alia, der mere ligner en mini -version af Pooja Bhatt.

8. Den lille Sardarni:

Vi kan simpelthen ikke stoppe med at tale om dette billede af Alia. De fire gamle piger viste alle tegn på en performer fra begyndelsen. “Aww” er ordet for at beskrive denne turbanklædte dame Sardar.

9. Strandtid:

Tjek denne 6-årige Alia, der nyder sin strandferie. Klædt i en regnbuebaddragt er Bitsy-Boo med rund ansigt klar til at tage en dukkert i havet. Åh, og lagde du mærke til, hvem den anden pige var? Ja! Det er en berømt designer, Masaba Gupta!

10. Den langhårede Rapunzel:

Dette legende billede af en 7-årig Alia afslører hendes interesse i at prøve forskellige udseende. Hvis du spekulerede på, hvordan hun pludselig fik så langt hår, er det på grund af den paryk, hun har på!

11. Børnekunstner:

Knap syv år gammel bedøvede Alia Bhatt alle med sin sølvskærmsindgang i filmen “Sangharsh”, hendes første film. Hun spillede rollen som en ung Reet Oberoi, der kastede Preity Zinta som den nuværende version.

12. Med hendes far og søstre:

Alia bhatt skole pige foto

Formentlig taget da hun var 10-12 år gammel, er dette billede af hende en evig favorit. Hun poserer sammen med sine ældre søstre og far, som alle ser ud til at nyde en god tid sammen.

13. Alia i teenagere:

Alia Teenage Pic

Alias ​​babyfedt ser ud til at fortsætte med at vokse sammen med hendes alder. Selv efter at have indgået teenageårene, har den 14-årige pige stadig ikke mistet sin sødme. Ikke underligt, hvorfor er det mest forkælede barn i familien!

14. Med en ven:

Alia bhatt smukt billede

Her er en 15-årig diva, der poserer med en ven. Indtil da var hun altid dullet op i nederdele og kjoler. Dette varme billede fra Alia Bhatt viser hendes forvandling fra en pige til en fin ung kvinde! Hendes første audition:

Alia bhatt ki foto

Alia har delt en video af sin første audition for Student of the Year. Den 19-årige var stadig ikke “klar” med hensyn til sit udseende efter karakteren. Herfra blev hendes vægttabsrejse startet!

15. Med hendes smarte biler:

Alia bhatt hd -billeder

Livet efter SOTY-1 var meget anderledes for en 20-årig Alia. Hun er blevet en overnatningsstjerne og bliver konstant forfulgt af Paparazzi, der blev overrasket over antallet af luksusbiler, hun ejer.

16. Fest med hendes bedste drenge:

alia bhatt og varun dhawan billeder

Varun og Sid er ikke kun hendes bedste venner, men også Alias ​​medspillere i sin debutfilm SOTY. Billedet er en perfekt måde at fejre deres venskab og mistede relation!

17. Pet Lover:

alia billede med sit kæledyr

Alias ​​kærlighed til dyr ses på alle hendes Instagram -billeder. Den 23-årige købte en lodden killing ind og kaldte den Edward. Vi er ikke sikre på, hvilken der smelter vores hjerter med deres uskyld!

18. Alia With Ranbir:

Alia bhatt og ranbir kapoor billeder

Hele verden kender til kærlighedslivet for den 24-årige Alia Bhatt og hendes kæreste, Ranbir Kapoor. Duoen postede for nylig et billede af dem, der har en personlig tid på en ferie i Europa.

19. I hendes nye hjem:

Alia bhatt fuldt billede

En 26-årig Alia deler billeder af sit nye hjem, som har en malerisk gammeldags charme. Skuespilleren afslører sin smag for antikke møbler og minimalistisk interiør med disse klik!

Det er ikke alt! Hvis du vil se flere af de seneste nyheder fra Alia Bhatt, kan du få adgang til hendes Facebook- eller Insta -konti. Med en uimodståelig kombination af udseende og talent er hun en af ​​branchens regerende dronninger. Hun er også langsomt ved at blive genkendt i andre film, og vi håber, at hendes tid som en heltinde i Pan India tager godt ud!