Alia Bhatt képek 1-28 éves korból: Gyermekkor, család és társcsillagok

A bollywoodi bejegyzések mindig a „nagy” vezetéknevek hordozói számára jelentettek süteményt. Az egyik ilyen sztár, aki gyermekművészként kezdte útját, Alia Bhatt. A B-város egyik legaranyosabb hősnőjének titulált Alia kiváló előadásai és kalandos forgatókönyvválasztása révén gyorsan hírnévre tett szert.

Ez a leányzó a nagyra becsült „Bhatt” családból származik, amely kiemelkedő génállományáról ismert. Született az egyik leghíresebb rendező, Mahesh Bhatt és második felesége, Soni Razdan. A neves múltkori szívtipró, Pooja Bhatt a féltestvére. Családjának még érdekesebb része, hogy Emran Hashmi és Mohit Suri az anyai unokatestvérei. A szuper-sikeres producer, Mukesh Bhatt, apja testvére.

alia bhatt forró fotók

Ilyen illusztris háttér! Kétségtelen, hogy miért természetes sztár! Tudjon meg többet erről a következő generációs Bhattről, néhány ritka és népszerű Alia Bhatt-fotóval együtt, izgalmas részletekkel személyes életéről és biológiai adatairól.

Alia Bhatt életrajza:

Kor & Születési dátum:

Alia 1993. szeptember 15 -én született. Jelenlegi életkora 28 év, és Mumbai városában, Maharashtra -ban született. Horoszkópja a Halak. Bár Indiában született, nincs indiai útlevele. Ennek az az oka, hogy édesanyja, Soni Razdan brit származású, és ezért azonos állampolgárságú. Ő is félig gudzsaráti (apai) és fele kasmír pandi (anyai). Nem követ semmilyen vallást, és ateista.

  • Jelenlegi lakcíme: Flat No: 205, Beach Silver Apartments, B Wing, Juhu, Mumbai.

Alia bhatt születésnapi fotók

Oktatás:

Alia iskoláit a híres Jamnabai Narsee iskolában végezte Mumbaiban. Nem járt egyetemre, és legmagasabb iskolai végzettsége a középiskola. Mindig is szeretett volna belemenni a filmekbe, és ennek érdekében dolgozott.

Színésznő, többek között bhatt College Pics

Magasság és súly:

Alia Bhatt magassága 160 cm. Súlya 55 kg, hozzávetőleges testméretei 33-26-34. Szőke bőrű, haja világosbarna. Fekete szeme van, és mély arca gödröcskéi azonnali vonzerőt jelentenek.

Alia bhatt szexi fotó

Szeretet, hobbi, személyes érdeklődés:

Alia Bhattnek valóban “érdekes” hobbija van. Imád lustálkodni és 14 órát aludni, megszakítás nélkül. A könyvek is érdeklik, de csak ő fekszik. Emellett szeret énekelni, táncolni, jógázni, kipróbálni a főzést, zongorázni és zenét hallgatni. Alia furcsa szokása az is, hogy szagolja az ujjait, amit elég gyakran meg is tesz.

Alia aranyos fotókat készített

Közösségi média fiókok:

Alia a social-gen tagja, és fogantyúin keresztül folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongótáborával. Frissíti a mindennapi élet dolgait, aktuális projektjeit és természetesen a legkedveltebb pillanatait. Ez teszi őt igazi közösségi média sztárrá, nagy elkötelezettséggel. Ha követni szeretné őt, használja ezeket az azonosítókat a profiljának megkereséséhez:

  • Instagram: @aliaabhatt (51,2 millió követő)
  • Facebook: @ImAliaaBhatt (3,8 millió követő)
  • Twitter: @aliaa08 (20,9 millió követő)

Alia bhatt legújabb képek

Alia Bollywood színésznő utazása:

Alia Bhatt bollywoodi utazása már hét éve kezdődött az 1999 -ben bemutatott „Sangharsh” című filmben. Valódi karrierje azonban 2012 -ben kezdődött. Lássuk, hogyan teltek az elmúlt évek, és vessünk egy pillantást a jövőbeli projektjeibe:

Alia bhatt új fényképeket

Debütáló film és egyéb filmek:

Alia mindig emlékezni fog a kacér debütálására Karan Johar „Az év diákja” (2012) című filmjében. A hivalkodó és elbűvölő „Shanaya Singhania” szerepe megnyerte a kritikusokat és a közönség szívét. 2014 -ben Imtiaz Ali „Highway” című művével kiderült az igazi színésznő Alia -ban. Ezt néhány népszerű mozdulat követte, mint például a „2 állam” (2014), a „Humpty Sharma Ki Dulhania” (2014), az „Udta Punjab” (2016), a „Kedves Zindagi” (2016), a „Badrinath Ki Dulhania” (2017) , „Raazi” (2018) és „Gully Boy” (2018). Összesen 21 filmben szerepelt.

Nyertes díjak:

Azon túl, hogy számos elismerést kapott nyers teljesítményéért és lenyűgözően természetes kifejezéseiért, Alia rendszeresen szerepel a díjak jelölési listájában is. Első elismerése az volt, hogy „Filmfare-díjként jelölték meg a legjobb női debütálásért” az „Év diákja” (2012) című filmben. 2014 -ben elnyerte a „Filmfare Critics Award for Best Actress” díjat a „Highway” című filmben nyújtott rendkívüli munkájáért. Ugyanezen filmért jelölték a „legjobb színésznő” címre is. Későbbi filmjeiben 2016 -ban „Udta Punjab”, 2018 -ban pedig „Raazi” díjat kapott a „Filmfare Award for Best színésznőnek járó díjért”.

Alia bhatt forró képek

Következő filmek:

Alia jelenleg feliratkozott két hindi filmre, a „Brahmastra”, a „Sadak 2”, amelyek várhatóan jövő év elején kerülnek bemutatásra. 2021 még figyelemre méltóbb lesz számára, hiszen epikus belépést fog tenni a dél -indiai moziba a „Sita” szerepével a sztárrendező Rajamouli „RRR” című filmjében. Mindezek a projektek a forgatás szakaszában vannak, különböző földrajzi helyeken.

Alia Bhatt Pics Rrr

Alia Bhatt Fotógaléria: Gyermekkor, születésnap, szülők és filmek:

Vessünk egy pillantást Alia életének egyik legkedveltebb pillanatába fényképek és képek formájában:

1. Alia Pooja nővérrel:

többek között bhatt gyermekkori képek

Valószínűleg ez az egyik legkorábban készített kép Alia -ról. Az imádnivaló 3-4 éves baba, Bhatt látható a kamerának pózolva, drága húgával, Shaheennel.

2. A mama szerelme:

alia bhatt régi fotók

Itt látható Alia BhattmotherSoni, aki 6 hónapos babájával pózol. Kinek van szüksége babára, ha olyan cuki pite van a karjában? Gömbölyű arca és selymes haja, gombja, mint az orra, aranyos agressziót kölcsönöz nekünk.

3. A kis hableány:

alia bhatt valódi fotók

Ez Alia egyik legritkább képe, amelyen a 6 hónapos pezsgő medence idejében van elfoglalva. Úgy tűnik, hogy a lebegők köré tekert és húga védelme alatt élvezi a hűvös csobbanást!

4. Pápázás Apával:

alia bhatt apa fotó

Ha az „Aranyos” -nak lenne definíciója, akkor valószínűleg az Alia kis változata lenne. Itt látható egy egyéves, pufók dolly, aki a legkedvesebb apukával tölti az idejét. Ezen a képen úgy néz ki, mint egy vaníliafagylalt!

5. Drooling az ételekről:

Alia gyerekkorától kezdve teljes értékű étel. Élvezi a mindenféle ételeket, sőt kísérletezik a különböző konyhákkal. Nézd meg ezt a 2 éves kisgyermeket, aki arról álmodik, mitévő legyen!

6. Jövő csillag:

A mindig magabiztos Alia sosem téved rosszul a pózjátékában! Úgy tűnik, hogy a sztárgyerek teljes teljesítménymód ezen a képen. Göndör tincsekkel és kiskutyaarccal, aki ellen tud állni ezeknek a tekinteteknek!

7. Pooja féltestvérrel:

Annak ellenére, hogy Alia és Pooja között óriási a korkülönbség, a két testvér között remek kapcsolat van. Itt látható egy három öreg Alia, aki inkább a Pooja Bhatt mini verziójára hasonlít.

8. A kis Sardarni:

Egyszerűen nem hagyhatjuk abba a beszélgetést Alia képéről. A négy idős lány kezdettől fogva megmutatta az előadó minden jelét. „Aww” ez a szó, amely leírja ezt a turbánt öltözött Sardar hölgyet.

9. Strandidő:

Nézze meg ezt a 6 éves Alia-t, aki élvezi a tengerparti nyaralását. A szivárványos fürdőruhába burkolt, kerek arcú Bitsy-Boo készen áll arra, hogy megmártózzon a tengerben. Ja, és észrevetted, ki volt a másik lány? Igen! Ez egy híres tervező, Masaba Gupta!

10. A hosszú hajú Rapunzel:

Ez a játékos kép egy 7 éves Alia-ról felfedi érdeklődését a különböző megjelenések kipróbálása iránt. Ha kíváncsi vagy, hogyan nőtt hirtelen ilyen hosszú haja, az a parókája miatt van!

11. Gyermekművész:

Alig hét éves Alia Bhatt mindenkit elkápráztatott ezüst képernyős bejegyzésével a „Sangharsh” című filmben, első filmjében. Egy fiatal Reet Oberoi szerepét játszotta, aki Preity Zintát választotta jelenlegi verziónak.

12. Apjával és nővéreivel:

Alia bhatt iskolás lány fotó

Valószínűleg 10-12 éves korában készült, ez a kép örök kedvenc. Idősebb nővéreivel és apukájával pózol, akik úgy tűnik, mindannyian nagyon jól érzik magukat együtt.

13. Alia tinikben:

Alia Teenage Pic

Alia babazsírja úgy tűnik, nő a korral együtt. A tizenéves kora után is a 14 éves leányzó még mindig nem veszítette el aranyosságát. Nem csoda, hogy miért a család legkényesebb gyermeke!

14. Baráttal:

Alia bhatt gyönyörű kép

Itt egy 15 éves díva pózol egy barátjával. Addig mindig szoknyába és köntösbe bújtatta. Ez az Alia Bhatt forró kép azt mutatja, hogyan változik át lányból szép fiatal nővé! Első meghallgatása:

Alia bhatt ki fotó

Alia megosztott egy videót első meghallgatásáról az Év Hallgatója számára. A 19 éves lány még mindig nem volt „kész” a karakter megjelenését illetően. Innen indult a fogyókúra!

15. Furcsa autóival:

Alia bhatt hd képek

A SOTY-1 utáni élet nagyon más volt egy 20 éves Alia számára. Éjszakai sztár lett, és állandóan üldözi a paparazzik, akiket meglepett az általa birtokolt luxusautók száma.

16. Buli a legjobb fiúival:

alia bhatt és varun dhawan képek

Varun és Sid nemcsak a legjobb barátai, hanem Alia főszereplői is a debütáló filmjében, a SOTY-ban. A kép tökéletes módja annak, hogy megünnepeljék barátságukat és elveszett kapcsolatukat!

17. Kisállat szerető:

alia kép a kedvencével

Alia állatok iránti szerelme látható minden Instagram -képén. A 23 éves fiatalember vásárolt egy szőrös cicát, és Edwardnak nevezte el. Nem vagyunk biztosak abban, hogy melyikük olvasztja meg szívünket ártatlanságukkal!

18. Alia Ranbirral:

Alia bhatt és ranbir kapoor képek

Az egész világ tud a 24 éves Alia Bhatt és barátja, Ranbir Kapoor szerelmi életéről. A duó nemrég posztolt egy képet arról, hogy személyes nyaralásuk van egy európai nyaraláson.

19. Új otthonában:

Alia bhatt teljes kép

Egy 26 éves Alia oszt meg képeket az új otthonáról, amelyben furcsa, régi világ varázsa rejlik. A színésznő ezekkel a kattintásokkal felfedi ízlését az antik bútorok és a minimalista belső terek iránt!

Ez nem minden! Ha többet szeretne látni Alia Bhatt legfrissebb híreiről, hozzáférhet a Facebook vagy Insta fiókjához. A megjelenés és a tehetség ellenállhatatlan kombinációjával az iparág uralkodó királynői közé tartozik. Lassan felismerik más filmekben is, és reméljük, hogy a pán -indiai hősnőként eltöltött idő egész jól sikerül!