Bollywood Bikini: 20 hot indiske skuespillerinder badedragtsbilleder 2021

Bollywood er kommet langt siden det startede lidt mere end et århundrede tilbage. Fra sareer til korte nederdele, bikinien er blevet prydet af vores størrelse nul skuespillerinder. Artiklen viser alle de glamourøse heltinder i badetøjskjoler, der imponerer os med deres dræbende udseende.

Top 20 Bollywood Heroines Bikini -fotos:

Lad os se på de 15 bedste Bollywood bikini -skuespiller -billeder fra 2014 til 2021.

1. Priyanka Bikini i Dostana:

bollywood skuespillerinde bikini billeder

Vores helt egen Miss World kastede sine hæmninger på sølvskærmen for første gang i 2008 i filmen Dostana. Kan du huske sangen “Jaane Kyun Dil jaanta hai, tu hain toh” I’ll be okay ‘? Ja, den iørefaldende melodi plejede vi alle at nynne, da den først kom ud. Den internationale stjerne og modeikon, Priyanka Chopra, gled ind i en spinky, men stilfuld gylden monokini til sangen Jaane Kyun. Hun lignede lidt den diva, hun er. Med sin kurvede krop og oomfaktor rystede hun den.

2. Anushka Sharma i sort bikini:

hot bikinibilleder af bollywood -celebs

I sin fjerde film, Ladies v/s Ricky Behl, gled Anushka Sharma ind i en todelt pyntet sort bikini. Hun pralede med sin krop af tillid. Det lykkedes hende at bringe den tiltrængte X-faktor ind i filmen med sin bikiniscene.

3. Deepika Padukone i pink bikini:

bollywood bikinibilleder

En af de mest populære og bedst betalte skuespillerinder i Bollywood, Deepika Padukone dukkede først op i en bikini på sølvskærmen til hendes film, Cocktail. Hun var klædt i en rød bikini i to dele, mens hun solede på en strand i Cape Town. Denne lange leggy lass ved sikkert, hvordan man hæver temperaturen.

4. Lara Dutta bikini i blå:

bollywood skuespillerinde bikinibilleder

Miss Universe Lara Dutta har den perfekte krop at flagre, og det gjorde hun præcis i filmen Blue udgivet i 2009. Hun optrådte i filmen i to bikinier. Hun ses under vandet i en todelt skinnende sølvbikini og endnu en gang i en ferskenrosa bikini. Hun ser dræbende smuk ud og bærer både bikinierne med lethed og stil af.

5. Sonam Kapoor i Pink Bikini:

hot bikini billeder af bollywood hd

Modemanden i Bollywood, Sonam Kapoor tog en bikini på for første gang i sin film Bewakoofiyan udgivet i år 2014. Hun så smuk ud i en todelt boble-pink stropløs bandeau-bikini. Med i sangen Gulcharrey sad hun ved poolen og badede sin kurvede krop, før hun dyppede i vandet. Hun er en rigtig godbid for øjnene.

6. Kareena Kapoor varmt badedragt:

bikinibilleder af bollywood

I år 2008 lavede Kareena Kapoor en ganske trend med sit størrelse nul -look, der fortsatte i nogen tid. Hun medvirkede i filmen Tashan, hvor hun optrådte i en lysegrøn bikini i to dele med sangen ChaliyaChaliya. Kareena, der også var kendt som at spille sikkert, afværgede sine hæmninger med dette dristige look i en bikini.

7. Katrina Kaif i Bang Bang:

bollywood hot bikini

Katrina Kaif iførte sig en monokini med lyserød farveblok for første gang i filmen Bang Bang fra 2014. Scenen involverer den romantiske melodi, Meherbaan og Katrina ses midt i en pool, der ser bedst ud i bikinien. En meget enkel scene, men Katrina tilføjede til hotness -kvotienten af ​​den.

8. Alia Bhatt Hot Badedragt:

hot bikini skuespillerinde

Den unge og livlige Alia Bhatt optrådte i bikini i sin allerførste film, Årets student. Skudt på en strand i Thailand, så Alia smuk og flirtende ud i sin todelte lysegule bikini. Selvom hun var debutant, var hun ikke kamera -genert og så lidt sikker ud i scenen.

9. Shilpa Shetty i Dostana:

Bollywood bikinibilleder

Shilpa Shetty så super-hot ud i den indledende sang af Dostana. Hun blev skudt på strande i Miami og satte temperaturen højt med sangen Shut Up and Bounce. Klædt i mange bikinitoppe i forskellige scener med bittesmå nederdele, så hun bedst ud. Hendes perfekte kurver og lange ben øgede sangens tiltrækningskraft og for ikke at glemme hendes fantastiske danseevner.

10. Sunny Leone i Jackpot:

bollywood heroines bikini

Den varme sirene i Bollywood -industrien, Sunny Leone er ikke en ny bikinibabe, men det var helt sikkert hendes første gang på sølvskærmen i en bikini. Hun optrådte i en sort bikini i to dele i filmen Jackpot, udgivet i 2013. Hun så hvert fald varm ud i scenen. Hendes fantastiske krop og sensuelle udseende gør hende til en favorit blandt alle.

11. Bipasha Basu i Players:

bollywood skuespillerinde hot bikini

Bengalsk bombe Bipasha Basu gik i en rødglødende bikini i to dele i filmen Players. Selvom dette ikke er hendes første indslag i en bikini, susede Bipasha scenen med sin varme appel og sin smukt tonede krop. Vi kan helt sikkert forvente at se Bipasha i endnu en bikiniscene snart nok.

12. Sonal Chauhan i 3G:

hotteste skuespillerinde svømmekjole

I 2013-filmen, 3G, optrådte Sonal Chauhan i en varm todelt crimson rød bikini med en skulder. Hun kommer direkte ud af havet og går mod stranden i scenen. Hendes våde hår, tonede figur og tillid satte skærmen i brand. Godt gået, pige!

13. Bikini Aditi Rao Hydari:

bollywood skuespillerinde badedragt

En anden skuespillerinde medvirkede i en bikini på sølvskærmen i år 2013. Det er sødt og boblende Aditi Rao Hydari. Aditi iført en lyserød og orange bikini i to dele i filmen, Boss. Hun pralede med sine kurver med en ekstra sødhed og sydede på skærmen.

14. Jacqueline Fernandez i Murder 2:

bollywood heroine hot bikini

Sri Lankas skønhed, Jacqueline Fernandez med i en fersken skinnende todelt bikini i 2011-thrilleren, Murder 2, i sangen Phir Mohabbat. Jacquelines skarpe mejslede udseende, kurvede krop og selvtillid gjorde hendes første bikiniscene på sølvskærmen til et stort hit.

15. Kangana Ranaut i Rascals:

sexet bollywood bikini

Den nuværende efterspurgte skuespillerinde i Bollywood, KanganaRanaut, var med i en hvid bikini i to dele for første gang på sølvskærmen i filmen Rascals, der blev udgivet i 2011. Kangana går med ro og værdighed i scenen, inden hun stoppede for at prale med hendes tonede krop som kameraets tilgang. Kangana gør alt med tillid og stil.

16. Saanvi Srivastava:

bollywood skuespillerinde bikini

17. Malika Arora:

bollywood bikini

18. Kriti Sanon:

bikini bollywood nyeste

19. Urvashi Rautela:

Bikini skuespillerinder

20. Kajal Aggarwal:

bollywood bikini babes

21. Neha Dhupia:

hot bikini billeder af bollywood

22. Disha Patani:

bikini bollywood instagram