Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Dia Mirzas krone herredømme kom bogstaveligt talt, da hun vandt Miss Asia-Pacific-titlen i december 2000. Efter at have fulgt i fodsporene på mange skønhedsdronninger vendte skuespillerinder, trådte hun ind i Bollywood uden den store succes, men hendes lille ramme, fejlfri hud og fascinerende udseende har vakt hendes store opmærksomhed i de sociale medier. Velsignet med naturligt godt udseende, er hun meget beundret og værdsat for sin brug af minimal makeup, ladylike opførsel og enkel, men elegant kjole sans.

Hendes hemmelighed er ikke at tage din skønhed meget alvorligt. Læs videre for at finde ud af, hvordan hun formår at opveje sin forenklede charme med en problemfri skønhedsrutine.

Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Diya Mirza er brandambassadør for The Body Shop og fan af deres produkter og elsker, at produkterne er fremstillet af naturlige ingredienser, der søger at forstærke ens naturlige skønhed. Det er ikke underligt, at hendes hvide porcelænshudtekstur altid ser så strålende ud.

Hendes ansigts hudplejeregime søger lidt mere omhyggelig opmærksomhed, da hun har en kombination af fedtet og tør hud, så hun religiøst følger rensning, tone og fugtgivende rutine to gange dagligt og favoriserer et fransk mærke af fugtighedscreme kaldet Uriage.

Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder 2

Når det kommer til makeup, er Dia en til at dæmpe det med en let dækning af Extra Virgin Minerals cremekompakt foundation eller M.A.C Studio Fix foundation, et strejf af shimmer for at fremhæve hendes kindben og topper det af med en lipgloss fra Bobbi Brown. Som regel går hun aldrig i søvn uden at fjerne sin makeup og træder aldrig ud uden solcreme for at sikre, at hendes ansigt forbliver beskyttet hele tiden.

Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder 3

Hvad angår hendes øjne, kan Diya simpelthen ikke undvære sin eyeliner, mascara og kajal. Hendes dagsudseende får hende til at bruge jordfarver, mens hendes nattelook er forstærket med kohl og sorte røgfyldte øjne.

Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder 3

Med lange smukke lokker, der definerer hendes træk, har Dia Mirza taget sig så meget om at holde sit hår væk fra brugen af ​​hårde kemikalier og andre behandlinger som permanent hårglatning og permanent. Hendes hemmelighed er at dybdepasse sit hår med en konditioneringsmaske, shampoo med ikke-giftige produkter og regelmæssige trimmer samt indtagelse af visse andre vitaminer og mineraler for at øge hårvæksten. Der er dog dage, hvor hun som alle andre lider af en dårlig hårdag. Hendes quick-fix løsning er at bære den op eller flette den for at redde den fra at være en flyvende katastrofe.

Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder 4

Dia Mirzas svelte figur har inviteret mange spørgsmål om, hvordan hun formår at holde sig i form og se så fantastisk ud. Mange af hendes interviews har afsløret hemmelighederne ved hendes fitness, hvor hun har talt om, hvordan et monotont træningsregime let keder hende. Hendes hemmelighed er at finde en rutine, der er sjov og spændende såvel som stimulerende, så hun laver lidt af alt skiftevis mellem svømning og kickboxing til ridning, yoga, funktionel og vægttræning, dans og endda løb rundt i hendes bygning. Hun har en ganske sjov rutine i gang, som ikke kun holder hendes interesse, men har arbejdet sin magi på hendes krop og sjæl.

Dia Mirza Skønhedstip og fitnesshemmeligheder 5

Dia Mirzas smukke udseende, perfekte teint og velholdte krop skylder også deres tak til en sund og velafbalanceret kost. Da hun er mad, har Dia Mirza det til tider svært at modstå mad, men når hendes krop kræver det, formår hun at spise rigtigt og spise sundt. Hun holder sig væk fra tunge og stegte fødevarer ved at vælge at spise grøntsager i form af en salat og kylling eller fisk i grillet eller dampet form. Hun tror ikke på crash -kostvaner og spiser hver anden time og holder et regelmæssigt interval mellem måltiderne. Desuden sænker hun masser af vand, men når hun føler, at hun beholder for meget vand, skifter hun til masser af grøn te i stedet, hvilket hun siger har hjulpet hende betydeligt.