Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok

Dia Mirza koronázó dicsősége szó szerint akkor jött, amikor 2000 decemberében megnyerte az Ázsia-csendes-óceáni kisasszony címet. Miután számos szépségkirálynő nyomdokaiba lépett, színésznővé vált, nem sok sikerrel lépett be Bollywoodba, de apró kerete, hibátlan arcszíne és megbabonázása külseje nagy figyelmet keltett a közösségi médiában. Természetes szépségével megáldva nagyon csodálják és értékelik, hogy minimális sminket, hölgyies viselkedést és egyszerű, mégis elegáns öltözködést használ..

A titka az, hogy ne vedd komolyan a szépségedet. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan sikerül ellensúlyoznia egyszerűsített varázsát egy gondtalan szépségápolási rutin segítségével.

Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok

A The Body Shop márka nagykövete és termékeik rajongója, Diya Mirza szereti azt a tényt, hogy a termékek természetes összetevőkből készülnek, amelyek célja a természetes szépség fokozása. Nem csoda, hogy fehér porcelán bőrének textúrája mindig olyan ragyogó megjelenésű.

Arcbőrápolási rendszere kicsit óvatosabb figyelmet igényel, mivel zsíros és száraz bőrének kombinációja van, így vallásosan követi a tisztító, tónusos és hidratáló rutinokat naponta kétszer, előnyben részesítve az Uriage nevű francia hidratáló márkát..

Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok 2

Ami a sminket illeti, Dia lecsillapítja az Extra Virgin Minerals krém kompakt alapozó vagy az M.A.C Studio Fix alapozó könnyű fedésével, egy csillogással, hogy kiemelje az arccsontját, és tetőzi azt Bobbi Brown szájfényével. Általános szabály, hogy soha nem alszik el smink eltávolítása nélkül, és soha nem lép ki fényvédő nélkül, hogy az arca mindig védett maradjon.

Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok 3

Ami a szemét illeti, Diya egyszerűen nem tud meglenni szemceruza, szempillaspirál és kajal nélkül. Nappali kinézete szerint földes hangokat használ, míg éjszakai megjelenését egy fokozattal fokozza kohl és fekete füstös szemek.

Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok 3

Dia Mirza hosszú, gyönyörű hajfürtjeivel határozza meg vonásait, és gondoskodott arról, hogy haja távol tartsa magát a kemény vegyszerektől és más olyan kezelésektől, mint a tartós hajkiegyenesítés és töredezés. Titka az, hogy mélyen kondicionálja a haját kondicionáló maszkkal, samponozással nem mérgező termékekkel és rendszeres hajvágással, valamint bizonyos egyéb vitaminok és ásványi anyagok bevitelével a hajnövekedés érdekében. Vannak azonban napok, amikor ő is, mint mindenki más, rossz hajnapot szenved. Gyors megoldása az, hogy felviszi vagy befonja, hogy megmentse a repülő katasztrófától.

Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok 4

Dia Mirza karcsú alakja sok kérdést vetett fel azzal kapcsolatban, hogyan sikerül fittnek és lenyűgözőnek tűnnie. Számos interjúja feltárta fitneszének titkait, ahol arról beszélt, hogy az egyhangú edzésrendszer mennyire untatja őt. A titka az, hogy találjon egy szórakoztató és izgalmas, valamint ösztönző rutint, így egy kicsit mindent csinál az úszás és a kick -box között a lovaglás, a jóga, a funkcionális és súlyzós edzés, a tánc és még az épület körüli futás között. Elég szórakoztató rutinja van, ami nemcsak érdekli, hanem varázslatos hatással van testére és lelkére.

Dia Mirza szépségtippek és fitness titkok 5

Dia Mirza gyönyörű megjelenése, tökéletes arcszíne és jól karbantartott testének köszönhető az egészséges és kiegyensúlyozott étrend is. Dia Mirza, aki élelmező, időnként nehezen tud ellenállni az ételnek, de amikor a teste ezt kéri, sikerül helyesen és egészségesen táplálkoznia. Távol tartja magát a nehéz és sült ételektől, ha úgy dönt, hogy zöldségeket fogyaszt saláta formájában, csirkét vagy halat pedig grillezett vagy párolt formában. Nem hisz a gyors diétákban, és kétóránként eszik, az étkezések közötti rendszeres időközönként. Sőt, sok vizet ejt le, de amikor úgy érzi, hogy túl sok vizet tart vissza, akkor sok zöld teára vált, ehelyett szerinte jelentősen segített neki.