Freida Pinto Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Freida Pinto rejste sig fra uklarhed til at blive en af ​​de mest kendte Hollywood-skuespillerinder. På trods af at hun har et stort talent som skuespiller, har hun imidlertid imponeret verden med sin medfødte stilfølelse, der virkelig er eksperimentel og unik. Derudover sikrer den mørke skønhed, at hun bevarer sin krop og sit udseende for at føle sig godt inde og ude.

freida pinto skønhedstip

Hun fastholder, at for at hun skal se godt ud, følger hun et strengt regime, som ikke er svært at følge. Hun følger en masse hjemmelavede midler, som hendes mor ville forberede hende i Indien. Derfor er hun altid afhængig af de velkendte midler, der har vist sig at være de mest effektive, uanset hvor hun måtte være i verden. Nedenfor er vist nogle af hendes skønhedshemmeligheder, der vedrører visse centrale områder af hendes krop og ansigt, som hun fastholder:

Freida Pinto Skønhedstip og fitnesshemmeligheder med billeder:

Freida Pinto Beauty Tips Øjne:

Freida Pinto Skønhedstip og fitnesshemmeligheder Øjnene:

Freida tror på at holde det enkelt og ikke overdrive det. Derfor vælger hun enten at spille det op eller ned med sin make-up afhængigt af hvilken type arrangement hun deltager i. For hendes øjne foretrækker Freida bare at markere dem med kohl, som hjælper med at fremhæve hendes øjne. Kohl hjælper også med at berolige øjet for at forhindre enhver form for irritation.

Til perfekt hud:

For at bevare sin fejlfri hud vælger Freida det grundlæggende, som omfatter ‘rensning’ og ‘fugtgivende’. Hendes fugtgivende behov varierer imidlertid afhængigt af mængden af ​​fugtighed i luften. Hun nævner ikke rigtig noget om toning.

Til perfekt hud

Hun gør også det til et punkt at vaske sit ansigt grundigt mindst 3-4 gange om dagen, da det hjælper med at fjerne alt overskydende snavs og olie og igen forhindrer porestopning samt uønskede bumser og hudorme. Hun sikrer, at hun følger sin mors hjemmelavede regime med at massere sit ansigt med naturlig yoghurt. Det hjælper med at holde ansigtet blødt og smidigt og bekæmper derved de dårlige virkninger af tør hud.

Hårpleje:

For at vedligeholde sit hår følger Freida en gammel hårplejehemmelighed, som hendes bedstemor ville følge. Dette indebærer massering af hårets hovedbund med lun kokosolie. Hun finder denne lille skønhedshemmelighed meget effektiv, da den hjælper med at berolige hendes hovedbund. Stjernen gør det også vigtigt at vaske håret mindst 3-4 gange om ugen og undgår at føntørre håret for meget, da det kan beskadige hovedbundens rødder.

Freida Pinto Skønhedstip og fitnesshemmeligheder Hårpleje

Når hun har en dårlig hårdag, stresser hun ikke over det og binder faktisk håret til en hestehale og udfører sin magi.

Hold dig i form:

Freida Pinto Skønhedstips og fitnesshemmeligheder, der holder sig i form

Freida mener, at det er bydende nødvendigt at forblive i form for at sikre langvarig skønhed. Hun følger en meget streng træningsplan, der involverer mindst en 90-minutters yogasession, konditionstræning, pilates og vigtigst af alt strækning. Hun mener, at en god træning hjælper hende med at lindre stress og beroliger nerverne. Derfor vælger hun, når hun er stresset, sin yogarutine, der normalt varer i omkring 30 minutter.

Kostplanen:

Skuespilleren følger en velplanlagt og sund kostplan, som giver hende mulighed for at spise små måltider med jævne mellemrum. Hun sikrer også, at hendes kost indeholder hendes krav til proteiner, vitaminer, kulhydrater, mineraler samt kostfibre. Hun har også en masse frisk frugt og grøntsager, da det hjælper med at afgifte hendes system, hvilket giver hendes glødende hud.

Freida Pinto Skønhedstip og fitnesshemmeligheder Kostplanen

Hendes morgenmad indeholder et kogt æg, havregryn og et par frugter. Frokosten indeholder dampede grøntsager, en salat og nogle kartoffelmos. Om aftenen har hun normalt en bid af en lille sandwich. Til middag har hun normalt en skål grøntsagssuppe og lidt grillet fisk. En anden personlig favorit indebærer indtagelse af grøntsagssaft, da det hjælper med at afgifte hendes system.

Hvad er sent til at være en skønhed efter at have kendt alle tips og hemmeligheder ved Freida Pinto. Lad os begynde nu at følge hendes tips til at få glat hud og sund kondition til at overraske dine venner.