Freida Pinto Szépségtippek és Fitness titkok

Freida Pinto a homályból az egyik legismertebb hollywoodi színésznővé vált. Annak ellenére azonban, hogy színésznőként jelentős tehetséggel rendelkezik, lenyűgözte a világot veleszületett stílusérzékével, amely valóban kísérletező és egyedi. Ezenkívül az alkony szépség gondoskodik arról, hogy megőrizze testét és megjelenését annak érdekében, hogy jól érezze magát kívül -belül.

freida pinto szépségtippek

Azt állítja, hogy annak érdekében, hogy jól nézzen ki, szigorú szabályokat követ, amelyeket nem nehéz követni. Sok házi gyógymódot követ, amelyeket édesanyja készítene neki Indiában. Ezért, bárhol is legyen a világon, mindig a megszokott jogorvoslatokon múlik, amelyek a leghatékonyabbnak bizonyultak. Az alábbiakban felsoroljuk néhány szépség titkát, amelyek a testének és arcának bizonyos kulcsfontosságú területeire vonatkoznak, amelyeket ő tart fenn:

Freida Pinto szépségtippek és fitness titkok képekkel:

Freida Pinto Szépségtippek Szemek:

Freida Pinto Szépségtippek és Fitness Titkok A szemek:

Freida hisz abban, hogy egyszerű legyen, és ne vigye túlzásba. Ezért úgy dönt, hogy fel- vagy lejátssza a sminkjét, attól függően, hogy milyen eseményen vesz részt. A szeme számára Freida inkább csak kohl -val emeli ki őket, ami segít kiemelni a szemét. A Kohl segít a szem megnyugtatásában is, hogy megakadályozza az irritációt.

A tökéletes bőrért:

Hibátlan bőrének megőrzése érdekében Freida az alapokat választja, beleértve a „tisztítást” és a „hidratálást”. Hidratáló szükséglete azonban a levegő páratartalmától függően változik. Tényleg nem említ semmit a tónusról.

A tökéletes bőrért

Arra is törekszik, hogy naponta legalább 3-4 alkalommal alaposan mossa le az arcát, mivel ez segít eltávolítani a felesleges szennyeződést és olajat, és megakadályozza a pórusok eltömődését, valamint a nem kívánt pattanásokat és mitesszereket. Gondoskodik arról, hogy kövesse anyja házi módját, hogy természetes joghurttal masszírozza az arcát. Segít megőrizni az arc lágyságát és rugalmasságát, ezáltal leküzdve a száraz bőr káros hatásait.

Hajápolás:

Hajápolásához Freida egy régi hajápolási titkot követ, amelyet nagyanyja követ. Ez magában foglalja a haj fejbőrének langyos kókuszolajjal történő masszírozását. Nagyon hatékonynak találja ezt a kis szépségtitkot, mivel segít megnyugtatni a fejbőrt. A csillagkép azt is fontossá teszi, hogy hetente legalább 3-4 alkalommal mossa meg a haját, és elkerülheti a haj túlzott szárítását, mivel károsíthatja a fejbőr gyökereit.

Freida Pinto Szépségtippek és fitness titkok Hajápolás

Amikor rossz hajnapja van, nem stresszel ezen, sőt, csak lófarokba köti a haját, és varázslatos.

Fitt állapot:

Freida Pinto Szépségtippek és fitness titkok Fittnek maradni

Freida úgy véli, hogy feltétlenül fittnek kell maradni a hosszú távú szépség biztosítása érdekében. Nagyon szigorú edzésprogramot követ, amely magában foglal legalább 90 perces jógaórát, kardioedzést, pilatest és a legfontosabb a nyújtást. Úgy véli, hogy egy jó edzés segít enyhíteni a stresszt és megnyugtatja idegeit. Ezért stresszhelyzetben a jóga rutinja mellett dönt, amely általában körülbelül 30 percig tart.

Az étrend:

A színésznő jól megtervezett és egészséges étrendet követ, amely lehetővé teszi, hogy rendszeres időközönként kis ételeket fogyasszon. Biztosítja továbbá, hogy étrendje tartalmazza a fehérjék, vitaminok, szénhidrátok, ásványi anyagok és élelmi rostok iránti igényét. Sok friss gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, mivel segít méregteleníteni a rendszerét, ragyogó bőrt kölcsönöz neki.

Freida Pinto Szépségtippek és fitness titkok Az étrend

A reggeli főtt tojást, zabpelyhet és néhány gyümölcsöt tartalmaz. Az ebéd párolt zöldségeket, salátát és néhány burgonyapürét tartalmaz. Este általában harap egy kis szendvicset. Vacsorára általában egy tál zöldséglevest és néhány grillezett halat fogyaszt. Egy másik személyes kedvenc a zöldséglevek fogyasztása, mivel segít méregteleníteni a rendszerét.

Milyen későn lehet szépség, miután ismeri Freida Pinto minden tippjét és titkát. Kezdjük most követni a tanácsait, amelyek alapján sima bőrre és egészséges kondícióra lepheti meg barátait.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80