Genelia szépségtippek és fitness titkok

Genelia D’Souza rátört a bollywoodi színtérre, és egy éjszakai szenzáció lett. Ami a javára vált, az pezsgő személyisége és fiatalos lendülete volt. A vörös szőnyegen való megjelenéstől a filmbemutatóig Genelia stílusérzékével lenyűgözte a divatkritikusokat. A hindi filmipar egyik legalkalmasabb színésznőjének tartják, és napi edzésprogramot követ, amely segít abban, hogy formában maradjon.

gélia szépség tippek

Szigorú étrendet is követ, amely lehetővé teszi számára, hogy könnyű és energikus maradjon. Azt is meg kell jegyezni, hogy nem hisz a sok sminkben, sőt, szereti frissen és természetesen tartani, hogy fiatalos maradjon, és megakadályozza a bőrkárosodást. Ennélfogva jobban megértsük Genelia legfontosabb szépségtitkait:

Genelia szépségtippek és fitness titkok képekkel:

Hajápolás:

Színésznőként Genelia haja erős fúvószárításnak és hőkezeléseknek van kitéve, amelyek a hajat száraznak és kevésbé elbűvölőnek érzik a nap végén. Ezért nagy rajongója annak, hogy rendszeresen kezelje magát egy hajfürdőben, mivel ez segít újraéleszteni a haját, visszaadva a természetes fényt és volument.

Hajápolás

Mosáskor mindig fontosnak tartja a haja kondicionálását. Először öblítse le a haját meleg vízzel, majd gyorsan mossa le hideg vízzel, hogy a nedvesség sértetlen maradjon. Időnként levágja a haját, hogy távol tartsa a töredezett hajvégeket. Azt is hangsúlyozza, hogy havonta legalább egyszer meleg olívaolajjal masszírozza a haját a tojásmaszk alkalmazása mellett, hogy megőrizze csillogó tincseit..

Bőrkezelés:

Genelia hisz a sportolás természetes megjelenésében, mivel az a legjobban kiemeli szépségét. Ezért, amikor a sminkről van szó, mindig minimálisat használ, és elkerüli az alapozást vagy a sminket. Ehelyett inkább csípni szokta az arcát, hogy a világos pír mellett hozzáadja ezt a csipetnyi színt. Ő is hisz abban, hogy hámlasztja a bőrét, és lefekvés előtt megtisztítja.

Bőrkezelés

Annak érdekében, hogy a bőre puha és rugalmas maradjon, a Genelia friss krém arcmaszkot választ, amely segít megelőzni a bőr kiszáradását. Emellett hetente legalább egyszer multani mitti csomagot használ, amely természetes hámlasztóként is szolgál, amellett, hogy friss, frissen súrolott ragyogást kölcsönöz a bőrének.

A szem kiemelése:

Genelia D'souza mosolyogva

Ami az ő gyönyörű szemeinek kiemelését illeti, Genelia függ az egyik kötelező darabjától-kohl-tól. Soha nem hagyja el otthonát anélkül. Ezenkívül csekély mennyiségű szemhéjfestéket alkalmaz, hogy világos meghatározást és ragyogást adjon a szemének.

Étrend:

Étrend

Genélia mangoreai lévén Genelia hetente legalább 5 -ször halat, hetente legalább egyszer csirkét fogyaszt. Kerüli a vörös hús fogyasztását. Gondoskodik arról, hogy jó reggelit fogyasszon szénhidrátokkal, miközben elkerüli az esti nehéz ételeket. Emellett sok vizet iszik, és sok zöldséget és gyümölcslevet fogyaszt, amelyek segítenek tisztítani a rendszerét belülről. Fontosnak tartja, hogy kétóránként kis ételeket fogyasszon, hogy elkerülje a túlzott evést. Gondoskodik arról, hogy vasárnap jó ételekkel kényeztesse magát, beleértve a tandoori csirkét.

Elfér & Vékony:

Fit & amp; Vékony

Ami a fitneszt illeti, Genelia bevallja, hogy messze nem egy fitness -őrült. Azt is kijelenti, hogy mivel fiatal korától fogva az atlétikával foglalkozott, soha nem kell aggódnia a hízás miatt. Ha azonban edzésre kényszerül, szeret reggeli kocogásra járni, és néhány ropogtatást végez otthon. Kerüli a nehéz gyakorlatokat, és alkalmaz egy edzőt, aki legalább heti háromszor segít megőrizni a vékony keretet.