Hema Malini szépségtippek és titkok

Bollywood álomlánya, Hema Malini mindig is lélegzetelállító szépségéről volt ismert. Ő az egyik legbűvölőbb bollywoodi színésznő. Amellett, hogy természetes szépségekkel és bőrrel rendelkezik, rengeteg feladatot vállal, hogy idős korában is fitt és jól nézzen ki. Bár a sorson és a szerencsén múlik, hogy olyan szép bőröd van -e, mint ő, határozottan használhatod a smink stílusát vagy a gyakorlatokat, hogy jobban hasonlíts rá. Íme néhány Hema Malini szépségtitka.

hema malini szépség titkai

Folyadékbevitel:

Az ivóvíz segít eltávolítani a felesleges méreganyagokat a rendszerből. Ez segít tisztítani a testet belülről, és ezáltal egészségesebbé tesz. A rendszeres bőséges vízfogyasztás segít ragyogni a bőrt. A Hema malini azt is fontolóra veszi, hogy legalább két csésze zöld teát iktasson be napi rendszerességébe. A zöld tea segít tisztítani a tested belülről, és ragyogóvá varázsolja a bőrödet!

Kiegyensúlyozott étrend a szép bőrért:

Kiegyensúlyozott étrend a szép bőrért

Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend fenntartása és a túlzott mennyiségű gyorsétel elkerülése szintén hozzájárul a szépség javításához. A sok gyümölcs és zöldség fogyasztása a legfontosabb összetevője az örök szépség megszerzésének. A vitaminok és ásványi anyagok egészségesebbé és szebbé varázsolják bőrét belülről. Ezt nagyon nehéz elérni smink használatával.

Aromaolajok:

A bőrre és a hajra való olajmasszázs javítja azok minőségét is! Hema Malini hisz abban, hogy a bőr sminkjét lehetőleg szabadon kell tartani. Nagy támogatója az otthoni természetes termékek és elemek használatának a bőr javítása érdekében. Egyszer azt mondta: „A szépség Isten ajándéka, és soha nem szabad természetesnek venni. A bőröm jó, mert Isten ezt tette. Nagyon tisztán tartom, és lehetőleg sminkmentes. ”

Éjszakai ápolás:

Naponta az „Aveda” nevű krémet használja lefekvés előtt az arc tisztítására.

Smink:

hema malini szépség titkai

A színésznő mindig azt tanácsolja az embereknek, hogy könnyítsenek a sminken. Kajal a szemnek és egy kis rúzs, amennyire a sminkje valaha is megy, és tudod mit? – Neki működik! Arca tisztítására is a „Clarins” tisztító tejet használja.

Tánc:

Tánc

Hema Malini egyik legfontosabb fitness titka a tánc. Színészi képességei mellett mindig is híres volt tánctudásáról. Kiképzett klasszikus táncosnő, és táncos rutinjai segítették fitten tartani.

Pranayam és jóga:

Ez a színésznő rendszeresen jógázva tartja a bicepszét. Segít abban, hogy rendszere kiegyensúlyozott legyen, napi legalább 45 percig gyakorolva a pranayamot!

Kerékpározás:

A kerékpározás is az egyik fitness titka. Ez a 64 éves színésznő naponta körülbelül 20 percig kerékpároz, hogy testét jó tónusban tartsa.

Böjtölés:

A színész tiszta vegetáriánus és rendszeresen gyorsabb. Hetente kétszer böjtöl. Böjti étrendje csak friss gyümölcsöket, túrót és szárított gyümölcsöket tartalmaz. A böjt segít a testrendszerek szabályozásában. A gyümölcsök és zöldségek javítják a takarmányozást, és megfelelően tisztítják a testet.

Hema Malini

Diétás gyakorlatok:

Az egészséges ebéd elengedhetetlen. A színésznő egészséges ebéd definíciója két rotis, egy tál dal, két zöldség és egy kis rizs rasammal. Fontosnak tartja a túró napi étrendbe való felvételét. Már 7: 30-kor elviszi a vacsorát, és fontosnak tartja, hogy lehetőleg olajmentes és kevésbé fűszeres legyen. Hema Malini tiszta vegetáriánus, és sokan úgy vélik, hogy ez is tényező lehet! Bár nem sokan lennének hajlandók ilyen drasztikus étkezési szokásokon változtatni, csak azért, hogy javítsanak a bőrükön!