Janhvi Kapoor képek 1-24 éves korból: Gyermekkor, család és társcsillagok

Esik az újoncok Bollywoodban! Mivel az összes sztárgyerek a szülei útját választja, nincs hiány a friss tehetségekből az iparban. Az egyik ilyen emelkedő szenzáció, aki még soha nem látott hype-t szerzett még belépése előtt, Janhvi Kapoor. Befolyásos hátterével és elbűvölő megjelenésével könnyedén valósággá tudta alakítani színészi álmait.

Janhvi Kapoor Phoos

Janhvi, aki a blokk legújabb kölyke, jobban ismert, mint a legendás Sridevi színésznő kedves gyermeke. Édesapja, Boney Kapoor, az iparág bevált gyártója. Húgát, Khushi Kapoorot gyakran látják vele együtt sok képen. Két féltestvére is van, Arjun Kapoor, a „2 állam” színész és Anshula Kapoor. A híres „Kapoor Khaandan” kedvenctől származik, és nagy horderejű unokatestvérei közé tartozik Sonam Kapoor, Rhea Kapoor, Anil Kapoor lányai.

Tudjon meg többet erről a lányról, valamint Janhvi Kapoor legújabb fotóival együtt.

Janhvi Kapoor személyes élete:

Íme egy gyors áttekintés Janhvi Kapoor életrajzáról és személyes és szakmai életének egyéb részleteiről:

1. Életkor és születési idő:

Janhvi 1997. március 6 -án született Mumbaiban, jelenleg 24 éves. Jelenleg egy plüss lakásban lakik a Lokhandwala komplexumban, Andheri, Mumbai. Nemzetisége indiai, születése óta hindu. Horoszkópja Halak, hindi anyanyelve.

sridevi lányai képek

2. Iskola és felsőoktatás:

Janhvi a Mumbai Dhirubhai Ambani Nemzetközi Iskola öregdiákja. Később az Egyesült Államokba költözött, hogy megvalósítsa színészi álmait. Színházi és filmes tanfolyamot végzett a Lee Strasberg Színházban & Film Intézet Los Angelesben.

3. Fizikai profil, arcvonások:

Létfontosságú statisztikáit illetően Janhvi Kapoor magassága 163 cm vagy 5 láb 4 hüvelyk magas. Hozzávetőleges súlya 50 kg, alakja 32-26-32. Rózsaszínű bőrtónusa és fekete haja van. Szeme sötétbarna. Gyönyörű szerkezete van, és keményen dolgozik annak fenntartásán. A filmek előtt kissé pufók volt, de hatalmas átalakuláson ment keresztül.

jhanvi kapoor kor

4. Hobbik, kedvenc ételek és egyéb érdeklődési körök:

Janhvi teljes filmkedvelő, és korai éveit kedvenc színészeinek nézésével töltötte. Csodálja Dilip Kumart, Madhubalát, Waheeda Rahmant és Nutant az idősebb generációból. A színészek jelenlegi korszakából szereti Kareena Kapoor -t, Salman Khan -t és Shahid Kapoor -t. Janhvi kedvenc filmje a „Dilwale Dulhaniya Le Jayenge” és a „Hum Dil De Chuke Sanam”..

Szereti a nem vegetáriánus ételeket is, amelyek húsos ételeket, sőt olasz ételeket is tartalmaznak. Kedvenc ruhatervezője a „Manish Malhotra”. Janhvi is szeret utazni és énekelni.

5. A közösségi média jelenléte:

Janhvi Kapoor meglehetősen aktív a közösségi médiában, és nyilvánosságra hozta profiljait a könnyű hozzáférés érdekében. Történeteit és bejegyzéseit lenyűgöző képekkel tölti fel, és rendszeresen frissíti a napi eseményeket. Szívesen viszi rajongóit egy virtuális turnéra minden olyan helyre, ahol családjával és barátaival meglátogat. Ha szeretné kezelni a képeit, kövesse az alábbi fogantyúkat:

  • Instagram: @janhvikapoor
  • Twitter: @janhvikapoorr
  • Facebook: @OfficialJanhviKapoor

Janhvi Kapoor szakmai élete-:

Alig egy filmnyi régi, Janhvi Kapoor máris elragadtatja a reflektorfényt az elbűvölő megjelenésért és a filmek iránti szenvedélyért. Itt van minden, amit tudnia kell az útjáról:

1. Első film:

Janhvi édesanyja, Sridevi mindig rettegett a lánya Bollywoodba való belépésétől. Sosem volt megelégedve ezzel a döntéssel, de végül sok rábeszélés után engednie kellett. Tervezett bemutatója Karan Johar „Az év tanulója 2.” című művével készült. A filmet azonban elhalasztották, és a „Dhadak” lett a debütáló filmje. Shahid Kapoor testvérével, Ishaan Khattarral szemben öntötték 2018 -ban, ami jól sikerült a pénztárnál.

2. Díjak és jelölések:

Természetes kifejezéseiért és zökkenőmentes párbeszédéért a „Dhadak” -ban a kezdő sztár elnyerte a „Zee Cine Award” díjat a legjobb női debütálásért. A díjak mellett a kritikusok és a közönség szívét is megnyerte, lenyűgöző teljesítményéért.

jhanvi kapoor forró képek

3. Következő filmek:

Nem túlzás kijelenteni, hogy Janhvi Kapoor igencsak gurul az új projektek aláírásával. Jelenleg négy film van a kezében. Plakátjai Karan Johar „Kargil Girl” című filmjében, amelyben Gunjan Saxena szerepét alakítja, már körbejárják az internetet. Ettől eltekintve egy „Roohi Afza” horror-vígjátékban dolgozik, szemben Rajkumar Rao-val és egy többszereplős „Takht” -dal, amelyben az iparág főszereplői. Szerepet játszik a „Dostana 2” -ben is, amely a „Dostana” szuperhős film folytatása..

jhanvi kapoor legújabb fotók

Jhanvi Kapoor Fotók: Gyermekkor, szülők, barátok és filmek:

Újra beleszeret ebbe a szépségbe ezekkel a gyönyörű és forró képekkel:

1. A szem alma:

Nézze meg ezt a Janhvi Kapoor baba képét édesanyjával, Sridevivel és apjával Boney Kapoorral. A kis baba mind úgy öltözött fel, mint egy hölgy, és csillogó szemei ​​biztosan megolvasztják szívedet, mint a fagylalt!

2. A születésnapi lány:

Janhvi első születésnapi ünnepségei pompával és nevetéssel teltek. Itt látható a cuki, aki izgatottan próbálja ki az első falatot a tortába a mamájával és a papájával. Milyen picinek tűnik!

3. Mama nyuszi:

Milyen aranyos Sridevi lánya, Janhvi aranyos nyuszi mosolyával. Úgy tűnik, hogy a duó testvérvárosi párosban és pólóban. Vitatkozunk azon, hogy ki a szebb ezen a képen!

4. Apu kis játéka:

Ez Janhvi egyik kedvenc képe apukájával, Boney -val (2). A külvilág számára lehet, hogy szigorú producer, de a lánya számára ő csak egy figyelmes apa, aki szereti őt a Holdig és vissza!

5. Kis húggal:

Janhvi Kapoor és Khushi Kapoor Bollywood legnépszerűbb nővérei. Hatalmas rajongótáboruk van Instagram -fiókjukban, és nagyon ismertek irigy kötődésükről.

6. A pózoló:

Ez a Janhvi -kép arra késztet bennünket, hogy „LOL” legyen. Nézd csak szemtelen arckifejezéseit és angyal jelmezét. Úgy tűnik, nagyon jól érzi magát a közönségének pózolva!

7. A furcsa:

Janhvi sok árnyalattal rendelkezik, és ez megmutatja furcsa oldalát. A mulatni szerető lány mindig arra törekedett, hogy vicces arcokat és tréfálkozásokat szórakoztasson másokkal. Nem csoda, hogy miért jó szórakoztató anyag.

8. A Kapoor unokatestvérek:

Felismered, kik ezek a kislányok? Igen! A bal felső sarokban Maheep Kapoor, Sanjay Kapoor lánya Janhvi -vel. Khushi imádnivalóan néz ki fogatlan mosolyával.

9. Családi portré:

Sridevi mindig arra törekedett, hogy családjával fotózkodjon. Ebben a már felnőtt lányok pózolnak anyukájukkal és apukájukkal. Janhvi még mindig az ártatlanságot viseli az arcán.

10. Szórakozás az iskolában:

Nincsenek olyan napok, mint az iskolai napok! Janhvi gondoskodik arról, hogy élvezze minden arany napját. Ezt a ritka fényképet, amelyen jól érzi magát a haverjaival, mindenképpen látnia kell ma!

11. Fotózás anyával:

Egyszerűen nem tudod levenni ezeket a gyönyörű nőket! Janhvi átalakuló úton van egy pufók lány kecses hölgyévé. Legkedvesebb mamájával együtt pózol, és mosolyuk felderíti napjainkat!

12. Orrmunka előtt és után:

Emlékszel Sridevi orrplasztikájára? Janhvi követte anyja nyomdokait, és átesett a sebész késén, hogy kiélezze az arcvonásait. Neked melyik verziója tetszik?

13. The Beach Babes:

Vessen egy pillantást Janhvi Kapoor egyik forró fényképére nyaralási útjáról. Az egész család strand üzemmódba lépett, és nagyon jól érezték magukat. Ez az egyik legelső bikini kép.

14. Kilépés az autóból:

A „Dhadak” sztár szellősen és gyönyörűen nézett ki, miközben kilépett az autójából. Szereti a divatos, nagy autókat, és gyakran kattintanak rá a különböző modellekben utazó paparazzik.

15. Ellentmondásos csók:

Janhvi ezzel a képpel került a címlapokra, de rossz okokból. Arra kattintva megcsókolta a barátját, Akshat Ranjant, aki történetesen a gyerekkori haverja. Hogyan reagált rá Sridevi? Nagy kérdés!

16. Edzőterem ideje:

Üdvözölje ezt a glam babát, aki kimegy az edzőteremből! Még intenzív edzés után is Janhvi olyan frissnek tűnik, mint a harmatcsepp. Gyakran követi őt a média, akik nem hagynak esélyt arra, hogy edzőruhában kattintsanak forró állóképére.

17. Minden fel van szerelve:

Az indiai ász tervezője, Manish Malhotra az egész család rendszeres tervezője. Lásd itt egy háttérképet, amelyen Janhvi, Khushi és Sridevi arany színben pompáznak. Boney túl boldognak tűnik a lányaival.

18. Dhadak film indítása:

Néhány hónappal édesanyja halála után a 21 éves Janhvi-nek minden mosolyát össze kell szednie a bemutatkozó bemutatóra. Nagyon összeszedett volt, és türelmesen reagált a médiára!

19. „Fél” családjával:

Véget vetve a pletykáknak Boney első családjával való kapcsolatáról, Janhvi számos képét közzétette Anshula és Arjun Kapoor mellett. Ők rendezték a különbségeket, és nagyszerűen mennek, mint egy páros!

20. Orsó és valós élet Kargil lányok:

Alig várjuk, hogy Janhvi megölje Gunjan szerepét a Kargil Girl -ben. Foltos egy 22 éves Kargil lány, aki pózol a 46 éves igazi IAF pilótával, Gunjan Saxenával! További erőt neked, lány!

Janhvi Kapoor, Sridevi kedves gyermeke határozottan úton van az A-listára. Minden tehetsége és karaktere megvan ahhoz, hogy anyja örökségét folytathassa. Annak ellenére, hogy hatalmas nyomás nehezedett rá, zökkenőmentesen tudta kezelni, mint egy profi, és folytatni tudta a lépéseit. További frissítésekért és Janhvi legfrissebb híreiért kövesse a közösségi média fogantyúit.