Kajols skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Kajols skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Kajol, den berømte bollywood -stjerne og mor til to er ikke bare kendt for sine skuespilsevner, men også for sin naturlige skønhed. Kajol bærer sig godt og tror på enkelhed. Hun kan lide at bære ting, der giver komfort og også får hende til at se elegant ud. Hun er en af ​​de meget få skuespillerinder, der har formået at balancere både arbejde og transportør på samme tid. Hun engagerer sig også i socialt arbejde. Med alt dette foregår kompromitterer hun ikke sit helbred. Hun passer godt på sin krop og forsøger at holde den i form. Hun har stadig det boblende blik på hendes ansigt. Berøringen af ​​hendes bong -skønhed afspejles også. Den mindste mængde makeup og hendes naturlige behandlingsmåder får hende til at se vidunderlig ud.

Kajol Beauty Tips og fitnesshemmeligheder:

Spisevaner:

Kajol opretholder en ekstrem balancekost. Hun spiser alt i små mængder og sulter ikke sig selv. Hun foretrækker at have 4-5 måltider om dagen frem for 3 tunge måltider. Hun gør det til et punkt at forbruge tilstrækkelig mængde vand og have en kost rig på protein. Da hun er glad for ikke-vegetarisk mad; hun spiser fisk, æg og kylling i god mængde. Samtidig sørger hun for ikke at have nogen form for junkfood. Hun bliver ved med at diskutere sin kostplan med diætisten efter behov og koordinerer den med sit skema.

Dyrke motion:

Kajol sørger for at træne i omkring 90 minutter dagligt. Hun besøger religiøst hendes fitnesscenter og træner. Hendes vigtigste dagsorden er at være i form og ikke tabe sig for meget i vægt. Efter at have kontrolleret sin kost formåede hun imidlertid at tabe sig omkring 18 kilo i løbet af få måneder. Hun anser træning for at være en stressbuster og springer ikke over det en eneste dag. Regelmæssig udarbejdelse af dette har også hjulpet hendes immunsystem til at styrke; derfor forhindrer dette hende i at blive syg for ofte.

Kajol Beauty Tips og fitnesshemmeligheder Makeup:

Kajol Beauty Tips og Fitness Secrets makeup

Kajol bærer et minimum af makeup. Det er hendes hud, der naturligt lyser og får hende til at se smuk ud. Den slags kostplan hun følger og hendes regelmæssige træningssessioner får hende til at se naturligt smuk ud. Hun fremhæver hovedsageligt sine øjne og foretrækker, at det er enkelt.

Kajol Beauty Tips Dressing:

Kajo -påklædning

Kajol kan godt lide at eksperimentere med sin stilerklæring i disse dage. Tidligere var hun ikke for meget bekymret over det, men nu ser det ud til, at hun passer godt på det. Hun tager dog ikke tøj på, som ikke passer til hende eller får hende til at føle sig utilpas. Hun tror på komfort og trækker tøj af, som får hende til at føle sig selvsikker. Hun støtter mere elegant tøj end det jazzy. Hun klæder sig ud ved at huske sin alder og overdriver ikke sin påklædning. Kajol tror på enkle og ædru slags kjoler, derfor er det det, der adskiller hende fra alle de andre Bollywood -skuespillerinder.

Strenge skema:

Kajol sørger for at følge sin rutine ordentligt. Hun sover i tide og forsøger at dække sin otte timers søvn ordentligt. Hun står tidligt op og engagerer sig i sine daglige aktiviteter. Hun træner om aftenen og følger den ordinerede kost ordentligt. Hun er ikke afhængig af nogen form for vaner som at ryge, drikke eller tygge noget stof. Kajol sørger for nøje at følge en afbalanceret kost og indtage mindre mængde kulhydrater.

Hårklædning:

kajol i saree

Kajol har mørkebrunt hår. De fleste gange kan hun lide at holde det åbent og eksperimenterer ikke meget med det. Hun kan også lide at bruge naturlige måder at behandle sit hår på; derfor er det det, der gør det skinnende og sundt. Hun har altid været en fed skuespillerinde og eksperimenteret med sine klipninger. Fra krøllede tråde til kort hår, alle har passet godt til hende og passer godt til ansigtet.