Lara Dutta Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Det tidligere missunivers 2000 selv i midten af ​​30’erne rocker verden med hendes aura. Bortset fra at være en af ​​de erfarne skuespillerinder i B-byen, har Lara Dutta nu ikke et almindeligt ansigt i biografskærmen taget andre specifikationer op som yoga og moderskab for at holde sig beskæftiget.

Lara Dutta Beauty Tips

Men at bevare en sådan skønhed i denne alder er ret svært, men Lara gør det så let, så man kan undre sig over, hvad hemmeligheden bag dette er?

Nogle af hendes skønhedshemmeligheder er:

Madhemmeligheder:

Lara Dutta Beauty Tips Madhemmeligheder

Lara har tidligere indrømmet at være en stor foodie, men hun afstår fra at lytte til hjertet og går med sine hjerner. Denne mor er en kæmpe fitnessfreak, og at se hendes madindtag er en af ​​hendes daglige kostplaner. Som en helt veganer holder hun sig til naturens tilbud såsom frisk frugt, grøntsager. Hun betragter morgenmad som en af ​​hovedmåltiderne på dagen, frokosten er den anden, og middagen får mindst prioritet.

Fitness freak:

Lara Dutta Beauty Tips Fitness Freak

Lara Dutta afslørede sit behov for yoga lige så meget som hendes behov for ilt i Hindustan Times -nummeret i 2011, hvor hun blev hørt sige “Jeg kan ikke leve uden yoga”. Med den kendte fitness -træner Zareen Watson smed hun fedtet væk ved at lave en spand masse yoga. Hendes sædvanlige regime på 5 dage om ugen udføres hovedsageligt på cardio- og styrketræning. Hun akkumulerede også sine personlige erfaringer med at udgive en fitness -cd kaldet H.E.A.L med Lara.

Ansigts -tricks:

Lara Dutta Beauty Tips Face Tricks

En hjemlig jordnær person Lara handler om økologiske og miljøvenlige produkter. Hun ses ganske ofte poppe i en DIY -maske nu og da. Hun har små tricks i ærmet som for en hurtig tilbagetrækning af øjenpine, alt hvad hun har brug for er en isterning på hendes puffer. Hun afslører, hvordan nogle Parsi -kvinder, hun kom i kontakt med, engang fortalte sit sandeltræspulver og rosenvand hjælper med enhver form for hudproblemer. Men hendes favorit er hendes aloe vera gel, frisk fra den plante, hun dyrker.

Smukke øjne:

Lara Dutta Beauty Tips Smukke øjne

Lara er den slags pige, der altid har brug for, at hendes øjne er perfekte og smukke, og derfor går disse peepers aldrig ud uden at have påført en eyeliner eller mascara på dem. Hendes daglige rutine består af masser af mascara lejlighedsvis med en rødme eller læbestift. Hun gemmer den tunge øjenmakeup om natten.

Favoritprodukter:

Lara Dutta Beauty Tips

Lara åbner op for sine yndlingsprodukter, som hun ikke kan tåle uden. Den første på hendes liste er hendes kropsfugtighedscreme, som er et obligatorisk regime for hende. Til dette foretrækker hun Fresh Sugar Acai Age-Delay Body Crème frem for alt andet, da dette holder hendes hudfugtighed låst. Hendes andre must-have inkluderer Sisley Face crème, Kiehl’s Lip Balm og Maybelline Colossal Volum ‘Express Mascara.

Hårpleje:

Lara Dutta Beauty Tips Hårpleje

For hvis hendes karriere har brug for det, har hun ofte brug for at få skiftet og farvet sit hår, og derfor sørger hun for, at hun får proteinbehandlinger i ny og næ. Alopecia er noget, hun frygter og afskyr, og derfor er det ikke usædvanligt, at hun ofte kommer ind for en hovedmassage eller massage med varm olie i hovedbunden. Hun foretrækker tørring af håndklæder, da det beskytter hende mod splittede ender.

Hårfiksering:

Lara Dutta Beauty Tips Hair Fix

Selvom hun fastholder en stram hårrutine, er der tidspunkter i alle kvinders liv, hvor hun har en dårlig hårdag, og Lara er ingen undtagelse. Men hun har givet os et smugkig ind i hendes fedtede hårproblemløsning, hvor en lille smule talkum på hovedbunden og en grundig kam gennem fikserer hendes olierede hår. Hun føler, at selvom nogen har en dårlig dag, kan det få dem til at forbedre deres humør, hvis de får ordnet deres hår og fikset dem. Hun gør det også til et punkt at have håret bundet, når hun flyver udendørs, da hun hadede senghovedhår.

Makeup:

Lara Dutta Beauty Tips Makeup

Selvom hun har sin kosmetikpose fyldt med produkter, hun kan lide, gør hun i det væsentlige en pointe med ikke at have for meget kageagtig makeup på, når hun ikke arbejder på skærmene. Hun foretrækker, at hendes makeup -sortiment er i nøgen hudfarver, der passer perfekt ind i hendes toner og giver hende et naturligt subtilt look. Men hendes mest vigtige produkt, inden du går ud af huset, er, at hendes solcreme er fugtgivende.

Duft:

Lara Dutta Beauty Tips Duft

Hun afslører, at Thierry Mugler Angel er en af ​​hendes all-time parfume, som hun bærer dag ud og dag ind. Men for natten har hun en særlig parfume, som er Tom Ford Black Orchid.