Lara Dutta szépségtippek és fitness titkok

Az egykori Miss Universum 2000 még a 30 -as évei közepén is megingatja auráját a világban. Amellett, hogy Lara Dutta a B-város egyik tapasztalt színésznője, a mozivásznon már nem rendszeres arc, más előírásokat is felvett, mint a jóga és az anyaság, hogy elfoglalja magát.

Lara Dutta szépségtippek

De ebben a korban ilyen szépséget megőrizni meglehetősen nehéz, de Lara olyan könnyen megteszi, hogy elgondolkodik azon, mi ennek a titka?

Néhány szépség titka:

Élelmiszer titkok:

Lara Dutta Szépségtippek Élelmiszer titkai

Lara a múltban elismerte, hogy nagy kaja volt, de tartózkodik a szívhallgatástól, és jár az agyával. Ez az anya hatalmas fitnesz -őrült, és az étkezésének figyelése az egyik mindennapi étrend. Teljesen vegán emberként ragaszkodik a természet kínálatához, például friss gyümölcsökhöz, zöldségekhez. A reggelit a napi ebéd egyik fő étkezésének tartja, a második a vacsora, a vacsora pedig a legkisebb prioritás.

Fitnesz bolond:

Lara Dutta Szépségtippek Fitness Freak

Lara Dutta a Hindustan Times 2011 -es számában nyilvánosságra hozta a jóga iránti igényét, mint az oxigénigényét, ahol azt hallották, hogy „nem tudok jóga nélkül élni”. Zareen Watsonnal, a hírességek fitnesz trénerével egy vödör jóga jóvoltából távolítja el a zsírokat. A szokásos 5 napos heti kezelést főként kardió- és erősítő edzéseken végzi. Személyes tapasztalatait is felhalmozta, amikor Larával kiadott egy H.E.A.L nevű fitnesz CD -t.

Arc trükkök:

Lara Dutta Szépségtippek Arctrükkök

Egy otthonos, földhözragadt ember, Lara a bio- és környezetbarát termékekről szól. Gyakran látni, hogy időnként barkácsmaszkban bukkan fel. Apró trükkök vannak a hüvelyében, mint a szem puffadtságának gyors visszahúzódásához, csak egy kis jégkocka kell hozzá. Elárulja, hogy néhány parszi nő, akivel egyszer kapcsolatba lépett, elmondta, hogy szantálfapor és rózsavíz segít bármilyen bőrproblémában. De a kedvence az általa termesztett növényből frissen kialszott aloe vera gél.

Szép szemek:

Lara Dutta szépségtippek a csinos szemekhez

Lara az a fajta lány, akinek mindig szüksége van arra, hogy a szeme tökéletes és csinos legyen, és ezért ezek a kukucskálók soha nem mennek ki anélkül, hogy szemceruzát vagy szempillaspirált alkalmaztak volna rájuk. Napi rutinja sok szempillaspirálból áll, esetenként pirosítóval vagy rúzzsal. A nehéz szem sminket megmenti éjszaka.

Kedvenc termékek:

Lara Dutta szépségtippek

Lara megnyílik kedvenc termékei előtt, amelyek nélkül nem bírja. A listáján az első a test hidratálója, amely kötelező rendszer számára. Ehhez a Fresh Sugar Acai Age-Delay testkrémet részesíti előnyben bármi mással szemben, mivel ez zárolja a bőr nedvességtartalmát. További kötelező darabjai közé tartozik a Sisley Face krém, a Kiehl’s ajakbalzsam és a Maybelline Colossal Volum Express szempillaspirál.

Hajápolás:

Lara Dutta Beauty Tips Hajápolás

Mert ha a karrierjének szüksége van rá, gyakran cserélnie és festenie kell a haját, ezért gondoskodik arról, hogy időnként fehérjekezeléseket kapjon. Az alopecia olyan dolog, amitől fél, és irtózik tőle, ezért nem szokatlan, hogy gyakran jelentkezik fejmasszázsra vagy forró olajos fejbőr masszázsra. A törülközőszárítást részesíti előnyben, mivel megvédi a töredezett hajvégektől.

Hajjavítás:

Lara Dutta Beauty Tips Hair Fix

Annak ellenére, hogy szigorú hajrutinot tart fenn, minden nő életében előfordul, hogy rossz hajnapja van, és Lara sem kivétel. De bepillantást engedett zsíros hajproblémájába, ahol egy kis talkum a fejbőrön és egy alapos fésű javítja az olajozott hajat. Még akkor is úgy érzi, hogy ha valakinek rossz napja van, haja rendbehozása és javítása segíthet javítani a hangulatán. Azt is hangsúlyozza, hogy haját a szabadban repülve kötik le, mivel utálta az ágy fejét.

Smink:

Lara Dutta Beauty Tips Smink

Annak ellenére, hogy a kozmetikai táskája kidülledt olyan termékekkel, amelyeket szeret, lényegében azt hangsúlyozza, hogy ne legyen túl sok süteményes smink, amikor nem dolgozik a képernyőn. Szereti, ha sminktartománya meztelen, csupasz bőrszínű, és tökéletesen illeszkedik a tónusához, így természetes, finom megjelenést kölcsönöz neki. A legfontosabb eszköze azonban, mielőtt kimegy a házból, a fényvédő krém hidratálja.

Illat:

Lara Dutta Szépségtippek Illat

Elárulja, hogy a Thierry Mugler Angel az egyik mindenkori parfümje, amelyet nap mint nap visel. De éjszakára különleges parfümje van, a Tom Ford Black Orchid.