Priyanka Chopra Szépségtippek és fitness titkok

A világ egyik legszebb nője, Piggy Chopps aka Priyanka Chopra abszolút divatos. Bollywood legismertebb színésznője, és énekesnő, modell, előadó és jótékonysági hírnevét is megalapozta. Sok híres márka nagykövete, mint például a Garnier, a Hero Honda, a Pepsi, a Nokia és a Nestle. Együttműködött az UNICEF -el is, hogy világszerte felhívja a figyelmet a gyermekjogokra, és ez a világ egyik legnagyobb aggodalma. Annak ellenére, hogy ilyen elfoglalt ember, Priyanka mindig szépnek tűnik. Az alábbiakban néhány szépségtitka is kiderült.

Priyanka Chopra Szépségtippek és fitness titkok

Priyanka Chopra szépségtippek:

Az alábbiakban felsorolunk néhány legjobb Priyanka Chopra szépségtippet és fitness titkot.

1. Priyanka Chopra haj:

priyanka chopra szépségtippek

Priyanka Chopra Bollywood -szerte híres gyönyörű hajáról és szuper divatos és divatos frizuráiról, amelyeket oly gyakran változtat. Jól vigyáz rá, hetente háromszor forró olajmasszázst végez. Elmondása szerint a forró olaj a legjobb a haj számára, és valóban segít a sérülések vagy hajhullás ellenőrzésében.

2. Priyanka Chopra Beauty Tips bőr:

Priyanka Chopra Beauty Tips bőr

Priyanka hibátlan búzaszínű arca féltékeny volt sok bollywoodi sztárja számára. Mivel jól ismert színésznő és modell, naponta ápolja, tonizálja és hidratálja a bőrét. Emellett minden nap több mint 8 pohár vizet iszik, hogy hidratált maradjon, és ragyogó maradjon a bőre.

3. Priyanka Chopra Beauty Tips Eyes:

Priyanka Chopra Beauty Tips szemek

Priyanka -nak a legkívánatosabb és legártatlanabb szemei ​​vannak B város egészében. Általában kiemeli őket egy jó maszatmentes kajal vagy szemceruza használatával. Emellett szempillaspirált is használ, hogy kiemelje szeme szépségét.

4. Priyanka Chopra Beauty Tips Diet:

Priyanka Chopra Beauty Tips diéta

Priyanka Chopra az ételek szerelmese. Élvezi az evést, és az interjúk során többször kijelentette, hogy az étel az, amit teljesen imád. Azonban távol tartja magát a rántott vagy zsíros ételektől, és megengedi magának a párolt gyümölcsöket, zöldségeket és ételeket. A kókuszvíz a kedvence, és nélkülözhetetlen eleme az étrendjének.

4. Fitness rendszer:

Priyanka Chopra Beauty Tips fitness

Priyanka Chopra napi testmozgással tartja magát fittnek és jó formában. Ő azonban nem edzőtermi őrült, és pontosan elvégzi a testéhez szükséges gyakorlatokat. Szereti, ha az edzésprogramja egyszerű, de nagyon hatékony.

5. Kedvenc termékek:

Priyanka Chopra Beauty Tips termékek

Gondolkozott már azon, hogy Priyanka miért néz ki ilyen elbűvölően mindig? Nos, leginkább kedvenc szépségápolási termékei miatt nem tud nélkülözni egyetlen napot sem. A Bobbi Brown rejtegető, a Cliniques Dramatically Different Moisturizing Lotion, a Clarins HydraQuench Cream és a Ralph Lauren Romance csak néhány példa a megfigyelésre.

6. Priyanka Chopra Beauty Tips Ajkak:

Priyanka Chopra Szépségtippek ips

Priyanka Chopra zamatos ajkai mögött a titok a The Body Shop ajakbalzsamok és Laura Mercier ajakfesték, amelyeket naponta használ, hogy ajkai csinosak, dúsak és nagyon vonzóak legyenek. Eperfa, meztelen barna és rózsaszín a kedvenc rúzsszínei.

7. Priyanka Chopra Beauty Tips Smink:

Priyanka Chopra Beauty Tips smink

Priyanka általában MAC -t használ a szemére és a bőrére. Azt is állítja, hogy annak érdekében, hogy sminkje jól nézzen ki, naponta hidratálja a bőrét, hogy rugalmasnak, kellemesnek és elbűvölőnek tűnjön. A MAC Teddy és a MAC studio fix Foundation a kedvenc MAC termékei közé tartozik.

8. Priyanka Chopra Beauty Tips Blush:

Priyanka Chopra Beauty Tips elpirul

Priyanka Chopra mindig jó pirosítót használ a bőréhez, és fétise van olyan színeknek, mint a rózsaszín, az őszibarack és a barackbarna. Arcához Nars Orgazmot használ, és a világ legjobb pirosítóit használja annak érdekében, hogy mindig mesés és tökéletes legyen. Annak ellenére, hogy a Nars drága, határozottan nagyszerű termék, amely csillogó és vonzó megjelenést kölcsönöz bőrének.