Sara Ali Khan Képek az 1-24 éves korból: Gyermekkor, család és társ-sztárok

A 2018 -as évben tanúi lehettek Bollywood legnagyobb családjaiból származó új generációs hősnőknek. Bár ezüst kanállal születtek, ezek a lányok nehezen tudtak lépést tartani az iparág és a közönség elvárásaival. Egy ilyen tehetség, úgy érezzük, mindenkit maga mögött hagyott bájos megjelenésével és lenyűgöző teljesítményével, Sarah Ali Khan.

A 24 éves Sara Ali Khan született Saif Ali Khan és Amrita Singh, akik szintén színészek voltak. A Pataudi család kék vérében osztozik, és Mansoor Ali Khan Pataudi és Sharmila Tagore unokája. Öccse, Ibrahim Ali Khan népszerű apja, Saif iránti félelmetes hasonlósága miatt. Van egy fiatalabb mostohatestvére, Taimur Ali Khan is, aki Saif és Kareena Kapoor szülötte. Sara részben Pathan, részben pandzsábi.

Sara Ali Khan kora és fotók

Olvassa el, miközben sok érdekes tényt tárunk fel, Sara Ali Khan gyermekkori fotóival együtt.

Sara Ali Khan színésznő életrajza képekkel:

Itt mindent tudni kell Sara Ali Khanról:

saif családi fotók

Sara Ali Khan életkora:

Sara Khan életkora most 24. Születési ideje 1995. augusztus 12. Mumbai városában született. Még mindig ugyanazon a helyen lakik, és észreveszik, hogy otthonában találkozik apai és anyai családjával. Sara indiai származású, és az iszlám vallást követi.

Oktatás és karrier:

Sara Ali Khan a mumbai Besant Montessori iskolában fejezte be iskoláit. Először szerepelt a Hello! Magazin címlapja édesanyjával, Amrita Singh -vel 2012 -ben. Később számos modellezési ajánlatot kapott, amit szülei vonakodtak, mivel először a tanulmányaira kellett összpontosítania. 2016 -ban végzett a New York -i Columbia Egyetemen, történelem és politikatudomány szakon. Miután befejezte tanulmányait, visszatért Indiába, hogy meggyőzze színészi álmait.

sara ali khan forró képek

Magasság és súly:

A megbízható források szerint Sara Ali Khan körülbelül 5 láb 5 hüvelyk magas (kb. 16 cm). Súlya megközelítőleg 50 kg, testméretei pedig valószínűleg 32-26-34. Sötétbarna szeme van, és haja színe jet black. Sara örökölte vonásait anyjától, Amritától, és rózsaszín bőrszínét apjától. Fiatalabb korában Sara a túlsúllyal küszködött, amit intenzív edzésekkel és étrendekkel oldott meg.

salf lánya

Személyes érdeklődés:

Sara Ali Khan nem vegetáriánus, és Hyderabadi Biryani a kedvenc étele. Szereti Varun Dhawant, Alia Bhatt és Katrina Kaifet a jelenlegi generációs színészek közül. Kedvenc nyaralóhelyei Dubai, Goa, London és New York. Édesapjával és bátyjával teniszezni is szeret, valamint táncórákat is végez. Sara bevásárló és fitnesz -őrült, aki szívesen tölt sok időt az edzőteremben.

saif ali khan lánya, Gol szelfi

Közösségi profilok:

Sara Ali Khan az internet generációjához tartozik. Hisz a közösségi média erejében, amely segíthet rendszeresen kapcsolódni rajongóihoz és csodálóihoz. Történetének frissítései és izgalmas bejegyzései óriási követést szereztek neki a netezők körében. 2015 -ben debütált Instagramon, utána még egy twitter fogantyút is létrehozott. Felveheti vele a kapcsolatot ezekkel az azonosítókkal a kereséshez.

Sara Ali Khan színésznő:

sara saif ali khan

Filmek listája:

Sara Ali Khan felnőtt, és nézte a szüleit az ezüst képernyőn. Mindig folytatni akarta a színészi örökséget, és saját jegyét akarta létrehozni. 2018 -ban debütált a „Kedarnath” című nagy sikerfilmben Sushant Singh Rajput társaságában. A film jól szerepelt a jegypénztárakban, és rengeteg elismerést kapott Khan ragyogó képernyős jelenlétéért. Ugyanebben az évben szerepelt Rohit Shetty „Simmba” című filmjében, Ranbir Singh-el szemben, amely a harmadik legnagyobb bevételt hozó film lett 2018-ban.

Díjak:

Sara Ali Khan elnyerte a „Filmfare Aware For Best Female Debut” címet 2018 -ban, a „Kedarnath” című „Mandakani Mishra” szerepéért. Annak ellenére, hogy mindössze két éves a filmiparban, Sara Ali Khan a médiában felháborodott a valódi színészi készségeiért és a filmek iránti szenvedélyéért.

Gol kánról

Sara Ali Khan következő filmjei:

Sara jelenleg két filmet regisztrált, amelyek közül az egyiket még nem nevezték meg. Ez a cím nélküli romantikus dráma szembeállítja vele Kartik Aryant, és rendezője Imtiaz Ali. A második legkedveltebb sztárjával, Varun Dhawannal David Dhawan Coolie No.1 című filmjének remake-jében. Míg az első a gyártás utáni szakaszban van, addig a nagyon várt második film forgatási folyamatban van.

Sara Ali Khan Fotók: Gyermekkor, Bday, Szülők és filmek:

Íme egy gyors utazás Sara Ali Khan életébe, gyermekkorától napjainkig:

1. Sara Ali Khan apával:

Sara olyan aranyos, mint egy baba ezen a képen. Körülbelül 8-9 hónapos, amikor ezt az imádnivaló fotót rákattintották a legkedvesebb apukájával. Világosan látjuk, hogy a kislány élvezi első hősének minden figyelmét és szeretetét. Nem csoda, hogy miért mindig Sara Ali Khan-Saif Ali Khan lányaként emlegetik!

2. Szülőkkel:

Ez az egyik legjobb Sara Ali Khan családi fotó, amely visszagondol az egyik legboldogabb gyermekkori napra, amelyet anyával és apával töltött. Sárát, aki valószínűleg valamivel idősebb egy évnél, apja ölében ülve látják.

3. Gyermekkor:

Nem tűnik Sara túl aranyosnak ahhoz, hogy kezelje ezt a fotót? Úgy tűnik, ez a kép 3-4 éves korában készült, ahol nagyon jól játszik Grumpy asszonyt az apjával. Nézd csak az arcát!

4. Családi kötődés:

Ezen a képen Sara maximálisan kihasználja családi idejét. Az 5-6 éves korban készült Sara hihetetlenül csinosnak tűnik. Biztosan a legjobb külsejét Amritától és Saif -tól kapta (1)!

5. Ibrahim testvérrel:

Sara ezen a képen elárulja játékos oldalát, milyennek tűnik 8-9 éves korában. Édesanyjával és öccsével, Ibrahimmel látják.

6. Rendezvényen való részvétel anyával:

Sara mindig nagyon közel állt anyjához, Amritához. Ez a kép egy eseményről készült, amikor Sara 9-10 éves volt. Míg anyja elmerült egy beszélgetésben, Sara minden tekintetét a színpadra szegezte!

7. Barátjával:

Sara magasnak és felnőttnek tűnik ezen a képen, amely 11-12 éves kor körül készülhetett. Gyerekkori barátjával pózol, és a mosolyából kiderül a „fogszabályzó”.

8. Szurkolni az apjának:

Igen! Ezt jól sejtetted !! A bal oldali lány Sara, aki azért jött le a stúdióba, hogy megörvendeztesse apját 2005 -ben készült Koun Banega Karodpathi -ban. Körülbelül 14 éves volt, amikor ez a kép készült.

9. Tini problémák:

Miután Sara elérte tizenéves korát, sokat kellett küzdenie nőgyógyászati ​​problémáival. A PCOS -t diagnosztizálva sokat hízott, amit nehéznek bizonyult kezelni.

10. Saif Ali és Sara:

Sara és Saif észreveszik, hogy beszélgetnek egymással a képen. Körülbelül 13 éves volt, amikor Tashan megjelenésekor készült a kép.

11. Sara Kareenával:

Sara Ali Khan és Kareena Kapoor kapcsolata mindig felkavarta a közérdeket. 2010 -ben Saif és Kareena elkezdték nyitni az ügyüket. Szerencsére Sara elég jól fogadta az új kezdeteket. Itt látható egy 15 éves kán, aki az apjával sétál, és mostohaanya lenne.

12. Fotózás anyával:

Ugyanebben az évben, 2010 -ben, amikor Sara körülbelül 15 éves volt, arany lehetősége nyílt egy fotózásra anyukájával. Ez a kép Amrita Singhről, Sara Ali Khanról azt mutatja, hogy utóbbi átalakulási útja úgy tűnik, csak most kezdődött!

13. Apa esküvője:

Sara nagyon izgatott volt apja esküvőjén Kareena Kapoorral. Az alig 17 éves Sara elég érett volt ahhoz, hogy elfogadja a döntést, és boldog szívvel fogadja el.

14. Bikini:

Igen! Ő a saját Sara, de bikiniben. Ez a Sara Ali Khan forró bikinis fotó kétségbeesetten feltárja a vágyat, hogy megváltoztassa fizikai énjét, és hatalmas átalakuláson ment keresztül 17-18 éve alatt. Kemény munka kifizetődő!

15. Kacér évek:

Sara nem különbözött a többi tinédzsertől abban, hogy kifejezi érzéseit a pasik iránt. Látható itt egy 19 éves lány, aki egy barátjával barátságban van PDA-val.

16. Érzéki szépség:

Sara bájosnak tűnik ezen a képen kedves barátjával. Ezek a szerelmek foltos testvérvárosi rész egy rövidnadrág és egy felső. Valószínűleg 19-20 éves korában készült, Sara határozottan illeszkedik a képernyőhöz.

17. Divatpillanat Amrita Singh -vel:

Sara, aki éppen befejezi a tizenéves korát, szenzációsan néz ki ezen a képen édesanyjával. A gyönyörű duó megjelent egy divateseményen.

18. Anya és lánya kirándulás:

Amióta Sara bollywoodi belépésének híre felzümmögött, állandó kedvence volt a médiának. Itt látható egy nagyon boldog 21 éves Sara anyjával, Amritával.

19. Sra Ali Khan és Sushant Singh Rajput:

Sara hitetlenkedve néz, amikor megjelenik a „Kedarnath (2) ”. A Sushant Singh Rajput -al szemben álló film nagyon sikeresnek bizonyult.

20. A készítés csillaga:

Sara Ali Khan születésnapi ünnepsége a Coolie No. 1 forgatásán történt. Látható volt, hogy remekül szórakozik Varunnal. Úgy tűnik, az édesanyja is jelen volt, hogy köszönthesse 24. évét.

További képekért követheti Sarát közösségi fogantyúin, ahol rendszeresen frissíti családját, filmjeit, gyermekkorát és még sok mást. Ez a dög minden jó okból híreket készít, és jelenleg megfelel a felhajtásnak. Reméljük, hogy a reflektorfényben töltött pillanatai tovább nőnek vele!