Sonam Kapoor Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Siden Anil Kapoor videregav stafetten til hans afkom, har den meget smukke og charmerende Sonam Kapoor arbejdet sig frem til at blive en af ​​de bedste modeikoner i verden. Fra Lakme Fashion Week til Burberry Fashion Show, til at omfavne forsiden af ​​Elle magazine, har Sonam gjort det hele. Hun er en fotografs favorit.

Sonam Kapoor Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Sonam Kapoor Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

1. Sonam Kapoor Beauty Tips Regular Look:

sonam kapoor skønhedstip Regular Look

Sonam kan lide at holde en lav profil makeup til sine daglige step-outs. Hun holder hendes hud fugtet med creme eller solcreme, som til tider efterfølges af pulverfundamenter. Hun bruger også mascara til at pynte sine øjenvipper og en lysfarvet læbestift, sandsynligvis lyserød eller lysebrun.

2. Sonam Kapoor Beauty Tips Regular Look Makeup:

Sonam Kapoor Beauty Tips Makeup

Det, der gør Sonam til en perfekt model, er, at hun kan tilpasse sig forskellige slags mærker, farver og stilarter, når det kommer til makeup. Hun er meget alsidig, og hun kan blande sig i enhver form for look og tilføje sit eget krydderi til det. Hendes makeup taske skal altid indeholde Concealer, Foundation Fond de Teint Bronzer, Baby-pink pulver, L’Oréal Paris Mega Volume Collagen Mascara, L’Oréal Kajal blyant og L’Oréal Lip Gloss.

3. Sonam Kapoor Beauty Tips Hårpleje:

Sonam Kapoor Beauty Tips Hårpleje

Sonam takker sin mor for at have passet godt på sit hår siden barndommen. Hendes hår blev regelmæssigt olieret af hendes mor og råder alle til at oliere håret, især om vinteren. Sonam brugte Kerastase hårprodukter og børster håret med en hårbørste fra Conair. Hun kan også lide at have variationer med hendes frisurer, som afhænger af den påklædning, hun har på. Det kan være fletninger, krøller, glat hår, hestehale osv.

4. Sonam Kapoor Beauty Tips Eye Makeup:

Sonam Kapoor Beauty Tips Øjenmakeup

Sonam var gået gaga over de sorte kohlforinger siden hun var 18. Da hun var begyndt at anvende det, kom hun aldrig over dem. Du vil for det meste finde hende have taget mascara på og få hendes øjne til at ryge med øjenblyanter.

5. Sonam Kapoor Beauty Tips Lip Makeup:

Sonam Kapoor Beauty Tips Lip Makeup

Sonams læber giver hende et million-smil, som hun gerne fremhæver med brune og lyserøde farver med jævne mellemrum, lipglosser normalt holdes til arrangementer, men intet slår det faktum, at hun er en dame, der kan bære den mørkerøde læbestift rigtig godt og det viser sig også at være hendes favorit.

6. Sonam Kapoor Beauty Tips Hudpleje:

Sonam Kapoor Beauty Tips Hudpleje

Det første og fremmeste, hun råder alle til hudpleje, er fugtgivende. Hun har altid solcreme på, der er over SPF 30, og hun undgår produkter, der indeholder for mange ingredienser. Fra barndommen havde hun været mere afhængig af naturlige midler som mælk, grammel og yoghurt over kemiske produkter. Solcreme fra Neutrogena, MAC læbepomader, ansigtscremer fra La mere, produkter fra Chanel, er det hun normalt foretrækker.

7. Sonam Kapoor kosthemmeligheder:

Sonam Kapoor Beauty Tips Kosthemmeligheder

Sonam havde undret alle med sit hurtige vægttab lige før sin debutfilm Saawariya. Hendes kost blev reduceret til 6 proteinmåltider om dagen, som startede med havregryn og frugt. Hun fik brunt brød med æggehvider efter træning, og hendes frokost ville bestå af korn, grøntsager, en fisk eller kød, salat og ragi rogi. Hun foretrak høje fibre til aftenen som kiks med kylling eller pålæg og æggehvider. Middage var begrænset til suppe, salat og et stykke kylling eller fisk igen.

8. Sonam Kapoor Fitness Secret:

Sonam Kapoor Beauty Tips Fitness Secret

Den selvbekendte foodie måtte tabe sig meget, og siden da havde hun startet forskellige sorter i træning. Hun var begyndt at træne under Zarine Watson og fandt ud af, at kardiovaskulære øvelser fungerer godt for hende i kombination med vægttræning. Hver dag koncentrerer hun sig om den ene del af sin krop og arbejder på den. Hun forsøger også at finde ud af tid til at øve danseøvelser, hun havde lært af Ashley Lobo, Bharat Thakur Power Yoga, og laver Pilates mindst tre gange om ugen.