Sushmita Sen Szépségtippek és fitness titkok

Sushmita Sen volt az első indiai nő, akit 1994 -ben koronáztak meg a Miss Universe -nek. Modell- és színészi karrierjét ezentúl Bollywoodban kezdte. Tökéletes példája a szépségnek, akinek agya van, hiszen nem csak karcsú alakjáról és magas magasságáról ismert, hanem szellemességéről és módjáról is. Rendkívül elegáns és kecses, és millió dolláros mosolyára még mindig vágynak. Vessünk most egy pillantást a szépség titkaira.

1. Természetes maradása:

sushmita sen szépség tippek

Az idő előrehaladtával a nők általában sok olyan kémiai kezelést kezdenek el, amelyek miatt a koruk alattinak tűnhetnek, éppen ellenkezőleg, amikor Sushmitát megkérdezték tőle, mi tartotta gyönyörűnek, bevallotta, hogy megadta magát a természetnek, és ez tartotta őt gyönyörűnek a maga módján. Kezdetben elkezdett vakolatot készíteni, de aztán rájött, hogy az az igazi Sushmitát rejti a rétegek alá. Ő kezdeményezte, hogy túllépjen az öregedés ijedtségén, és most örül minden új pattanásnak, minden ősz hajszálnak és minden ráncnak, amit lát. Úgy véli, hogy semmi sem lehet szebb annál, amit a természet adományoz valakinek.

2. Smink:

Sushmita Sen Beauty Tips Smink

Sushmita Sen homályos bőrszínű, így még kecsesebbnek tűnik. Szereti a sminkjét, hogy felfedje boldog és erős oldalát. Az arc sminkje általában az, amit inkább kiemel, hogy lecsökkentse a többi vonását. Bronzosítót alkalmaz, és a cicájában biztosan talál valamit: Dior Bronze Blush, Chanel Automatic Liquid Liner, Lancôme Juicy Tubes in Copacabana Coffee és YSL Ever-Long Mascara. Kint a szabadban kell hordania ajakbalzsamot, Olay hidratálót és rózsavizet.

3. Hajápolás:

Sushmita Sen Beauty Tips Hajápolás

Sushmitának szép vastag és hosszú haja van, amellyel minden fodrász szeretne játszani. Szereti rendszeres olajozással hidratálni a haját, és ugyanezt tanácsolja. Általában szereti haját hullámosnak tartani és a hajhegyek felé göndöríteni.

4. Szem smink:

Sushmita Sen Beauty Tips Eye Smink

Mint minden színésznőt, még Sushmita Sen-t is lenyűgözi a szem sminkje, és általában a Chanel Automatic Liquid Liner festékét használja a szemhéjak feketére festésére és az YSL Ever-Long szempillaspirálra vagy a szempilláira. Mindig arra törekszik, hogy lefekvés előtt lemossa a sminkjét és a szem sminkjét.

5. Ajak smink:

Sushmita Sen Beauty Tips ajak smink

Sushmita Sen sok szájfényt részesít előnyben a rúzsokkal szemben, mivel ezek jobban illnek hozzá és érzéki megjelenést kölcsönöznek neki. Lancôme lédús csövei a Copacabana kávéban a kedvencei, és ezek a színek passzolnak az arcbőréhez.

6. Bőrápolás:

Sushmita Sen Beauty Tips Bőrápolás

Annak érdekében, hogy a bőre ragyogjon, gyakran úgy dönt, hogy narancs- és papayalevet ken a bőrére. Sok vizet iszik, rendszeresen használ fényvédőt, és inkább olyan termékeket használ, amelyek fokozzák természetes szépségét. Gyakran tisztítja a bőrét, és bozótot készít grammos lisztből és alvadt krémből.

7. Diéta titkai:

Sushmita Sen Szépségtippek Diéta titkai

Reggelente egy csésze gyömbéres teával indul, majd egy pohár zöldséglevet, három tojásfehérjét vagy zabkását. 10 órakor elővesz néhány darab mandulát és egy csésze kávét. Ebédre van egy tál rizs és dal, amely mentén zöldséges curry vagy egy darab hal vagy hús. Inkább gyümölcsöt fogyaszt ebéd után és uzsonnára, szereti az idlit vagy az upmát, kávé mellett.

8. Fitness titkok:

Sushmita Sen Szépségtippek Fitness Titkok

Sushmita rendszeresen edz, hogy fenntartsa magát. 15 perces erőlemez gyakorlatot végez alternatív napokon egy óra pilates, kardió és ropogtatással. Jógát és pránajámát is végez a nyugalom érdekében, és korán alszik.