Színésznő az edzőteremben: 9 indiai filmszínésznő 6 csomag absz

Lépjetek át, férfiak! Itt az ideje, hogy a hírességek nők átvegyék a Six-pack trendet, és minden eddiginél jobban. A filmiparban a fitnesz iránti növekvő megszállottságnak köszönhetően sok női híresség a nehéz utat választja, hogy bizonyítsa rátermettségét. A napi 4-5 órás edzéstől a kedvenc ételeiknek való ellenállásig ezek a hölgyek elhatározták, hogy megnyerik a Six pack játékot. Szeretné tudni, hogy kik ezek a hat-csomag hasizmokkal rendelkező női hírességek??

Még egy másodperc pazarlás nélkül menjünk tovább a hat legcsodálatosabb India Woman hírességek listájával és az edzés részleteivel!

9 indiai női híresség Six Pack Abs -el:

Nos, kik ezek a 6 csomagos hölgyek a talmi városban? Görgessen lefelé, és nézze meg, hogy kedvenc celebje felkerült -e a listára:

1. Parineeti Chopra:

hasi a női

A Parineeti Chopra klasszikus példája a zsír-to-fit átalakításnak! Nemrégiben a Nike számára készített fotózása és Varun Dhawannal a „Jaaneman Aah” című dala az egész országot a hasizmára borította. A netezők és a rajongók több száz tweetet és megjegyzést küldtek, dicsérve kedvenc sztárjaik testátalakulását. A Parineeti fitneszútja a „túlsúly” címkéjétől az „Abs királynőjévé” válásig nem kevesebb, mint inspiráció. Mindezt a szigorú edzésrendjének és étrendjének köszönheti!

2. Katrina Kaif:

hat csomag női

Szép arc és szörfdeszka has – ez Katrina Kaif az Ön számára! Katrina elkötelezettsége és elkötelezettsége a testével szemben szégyent hoz a többiekre. A kor előrehaladtával a szépség is egyre fittebb és szebb lesz! Nemrégiben a Reebok számára készített reklámfotózása során kiderült, hogy tökéletesen megformált 6 csomagos hasizma szó szerint lángra lobbantotta az internetet. Katrina edzésterve magában foglalja a kardio, a funkcionális és a súlyzós edzés kombinációját, legalább napi 3 órában. Le tudja győzni?

3. Disha Patani:

disha patani hat csomag

Disha Patani Bollywood egyik legmegfelelőbb színésznője, akit gyakran észrevesznek a 6 csomag hasizmával. A Baaghi-2 színésznő a B-város macsójának, Tiger Shroffnak pletykált barátnője. Most már ismerjük ennek a szépségnek a fitneszútjának ihletét! Disha ismert arról, hogy szigorú fegyelmet tart fenn étrendjében és edzéstervében. Inkább egyetlen napot sem vesz természetesnek, és úgy véli, hogy a következetesség a siker kulcsa. Említettük -e, hogy Disha képzett tornász és jógagyakorló is?

4. Shraddha Kapoor:

shraddha kapoor hat csomag

Ez a kép Shraddha Kapoorról, aki a Papparazzikra mosolyog, kiderül, hogy nagyon komolyan veszi a fitneszjátékát. Shraddha rendszeresen jár az edzőterembe, és napi 3-4 órát edz, hogy tónusos legyen. Izmainak erősítése mellett a Sahoo színésznője is keményen dolgozik a vésett hasizmok elérésén. Legutóbbi képei, amelyeken a 6-os hasizmot mutatják, vírusosak az interneten. A netezők szívesen ismerik azoknak a mosdólapos hasizmoknak a titkait, amelyekre a szépség mosolyog és válaszol – „kemény munka”!

5. Mandira Bedi:

hölgyek hat csomag

48 éves korában Mandira Bedi új fitneszcélokat tűz ki maga köré! Felzárkózni vele nem vicc, és fel kell készülni a kemény munkára. Insta-fiókja volt a város beszéde, miután a szépség megosztotta bikinis képeit a Maldív-szigeteken tett utazása során. Őszintén szólva senkit sem érdekelt észrevenni a kék vizeket vagy a fehér homokot! Csak a tökéletesen formált hasizmokról kellett beszélniük. Mandira a rajongóival közösen bemutatta az ünnepi edzést is, amely 30 ismétlést tartalmaz különböző kereszt-edzési gyakorlatokkal. Hányan megyünk nyaralni egy egzotikus helyre, és gondolkozunk az edzésen?

6. Alia Bhatt:

alia bhatt hat csomag

Egy másik indiai női híresség, aki részt vett a 6 csomagos versenyen, Alia Bhatt! Ezeket a pompás hasizmokat a Shandaar című filmhez építette, Alia és Shahid főszereplésével. Bár a film egy duma volt, Alia felfigyelt kifogástalan kinézetű hasizmára. Úgy tűnik, Alia még egy év után is minden figyelmet élvez az alakja iránt, ami nyilvánvaló a legutóbbi Bikini képein is. Fitness rendszere pilatesből, erősítésből, nyújtásból és kardió gyakorlatokból áll az általános fizikum fenntartása érdekében.

7. Bipasha Basu:

bipasha basu hat csomag

A népszerű mondás: „Az életkor csak egy szám” igaz Bipasha Basu esetében. A 17 éves modelltől a 40 év feletti színésznőig semmi nem változott ebben a Bong szépségben. A csábítónő gyakran tesz közzé képeket magáról és férjéről, Karan Groverről, mindketten irigylésre méltó testalkatukkal. Míg Karan bajnok a 6 csomagos játékban, addig Bips nem esik vissza! Rendszeresen edz az edzőteremben Bae -val, hogy bebizonyítsa: „Az erős szexi”!

8. Shilpa Shetty:

hat csomag színésznő

Shilpa Shetty a fitneszt testesíti meg, és edzései a kardiótól a jógáig terjednek. Shilpa még a 40-es éveiben is megőriz egy varázslatos, 6 csomagból álló figurát, amelyről még a tizenévesek sem álmodhatnak. A múltkori Dhadkan színésznő határozottan hiszi, hogy „a következetesség a kulcs az elsajátításhoz”. Rendszeresen edz otthon és az edzőteremben az ászanák, gyakorlatok és nyújtások kombinációjával. Ünnep vagy hétköznap, mindennap edzésnap Shilpa számára! A Fit India Campaign fitneszmárka nagyköveteként is bekapcsolják, és még egy fitness alkalmazást is futtat.

9. Jacqueline Fernandez:

bollywoodi színésznő 6 pack abs

Jacqueline Fernandez kétségtelenül India egyik legforróbb és legmegfelelőbb híressége. Ritka kombinációja a gyilkos megjelenésnek és egy sportos figurának, amely a génjeinek része. Ez a Srílanka -i szépség gyakran sajtótájékoztatók, fotózások és még az Instagram -profilja során is pompázik a mosólapi hasizmaival. Fitness rendszere rengeteg cross fit gyakorlatot és komplex aerob edzést tartalmaz. Ez nem minden! Emellett az erőre és a mobilitásra összpontosít tánc- és balerinaórákon.

Ezek a hat csomagos indiai női hírességek nem adnak főbb fitneszcélokat? Nos, ezeknek a nyáladzásra érdemes hasizmoknak a hátterében sok hónapos kitartás és kemény munka áll. Celebek vagy közemberek, 6 csomag hasizom nem jelenik meg, hacsak nem feszegeti testének határait és nem tartja fenn az önfegyelmet. Szóval kinek a hasizmából merítesz ihletet?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80