A világ 10 leghíresebb és legdrágább kozmetikai márkája

Még a jelenlegi járványhelyzet sem akadályozta meg a fogyasztókat abban, hogy kozmetikai termékeket vásároljanak. Végül is senki sem akar zombinak látszani a zoom hívásokban! Most, hogy az online vásárlás az „új szokássá” vált, meglehetősen zavaró a megbízható márkák kiválasztása egymillió másik közül. Annak érdekében, hogy jobban vásárolhassunk, összeállítottunk egy listát a világ 10 csúcskategóriás kozmetikai márkájáról, amelyek kiváló minőségű, változatos szépségápolási termékeikről híresek!

A vágott rúzstól és rejtegetőtől a professzionális airbrush vagy ásványi sminkig ezek a márkák mindegyike megtalálható! Tehát olvasson tovább, hogy többet megtudjon ezekről a nemzetközi kozmetikai márkákról, amelyek a szépségjáték teljes szintjét jelentik!

A világ 10 legnépszerűbb luxus kozmetikai márkája a világon 2021:

Nézzünk most a világ 10 legkelendőbb kozmetikai márkája közé, amelyek a „high-end”, a „luxus” kategóriába tartoznak:

1. Estée Lauder:

Az Estée Lauder egy amerikai többvállalati cég, amelyet alapítójáról és múzsájáról, Estée Lauderről neveztek el. A vállalkozást azzal a filozófiával kezdte, hogy minden nő szépnek és magabiztosnak tűnik. Ami 4 termékből álló kozmetikai cégként indult, a világ egyik legsikeresebb és legdrágább kozmetikai márkájává vált. Ma az Estée Lauder bőr- és sminktermékek széles választékát kínálja férfiaknak és nőknek egyaránt. A legkeresettebbek közé tartozik a fejlett éjszakai javító szérum, a dupla kopás alapozó, a fejlett éjszakai mikrotisztító hab stb.

2. Chanel:

A Chanel egy francia luxusmárka, amelyet a híres tervező, Coco Chanel alapított 1910 -ben. Az 1970 -es évekre a Chanel belépett a kozmetikai üzletbe, és gyorsan éreztette jelenlétét a versenypiacon. Ma a Chanel márkaértéke megközelítőleg 13,7 milliárd amerikai dollár, ami a világ egyik legnépszerűbb kozmetikai márkája. A drága árak miatt a luxushoz kapcsolódik. A Chanel smink- és szépségápolási termékek a legkeresettebbek az elit csoportokba tartozó férfiak és nők körében.

3. Dior:

A Dior a Christian Dior SE, egy luxus francia divatmárka rövid formája. Ez az egyik leghíresebb kozmetikai márka, amely a luxe kategóriába tartozik. A művészek és a sminkszakértők garanciát vállalnak erre a márkára a termékek kifogástalan befejezéséért és kifogástalan minőségéért. A márka különösen népszerű az ikonikus Rouge Dior rúzs megalkotásakor, amely az élénkvörös klasszikus árnyalata. A visszatérő kollekció körülbelül 75 árnyalatot kínál, amely számos aktot is tartalmaz. A Dior másik legkelendőbb terméke az alapítvány, a ragyogó fény és a szempillaspirál.

4. Anastasia Beverly Hills:

Az Anastasia Beverly Hills vagy az ABH a világ egyik legkelendőbb kozmetikai márkája. Az amerikai luxuscég nettó értéke 2020-ban több mint 800 millió amerikai dollár. A márka alapítóját, Anastasia Sore-t „Szemöldökkirálynőként” emlegetik, amiért számos játékváltó terméket talált ki szemnek, szempillának és szemöldöknek. Mivel az ügyfelek több mint 84% -a 5 az 5 -re értékelte a szemöldökformáló eszközöket, pálcákat és ceruzákat, nyilvánvaló, hogy miért érdemli meg ezt a címet. Az ABH más termékek körében is népszerű, például rúzsok, színpaletták, kiemelők, alapozók stb.

5. YSL:

Az Yves Saint Laurent vagy az YSL kétségtelenül a világ egyik legdrágább és legmagasabb szintű kozmetikai márkája. A márka nem érhető el a szokásos vásárlóközönség számára a magas árcédulák miatt. A részletekre, a minőségre és az innovációra való figyelem azonban minden fillért megtesz. Ez a nagy kozmetikai óriás nagy versenytársa más nagy márkáknak, mint a Dior és az Armani. Az YSL smink vonzó része a luxus csomagolás, amely azonnal vásárolni akar. Ennek a cégnek a Pure Shots bőrápolási termékcsaládja számos vásárló részéről elismerő véleményeket szerzett.

6. Shiseido:

A Shiseido egy japán cég, amely a világ egyik legrégebbi és legkelendőbb kozmetikai márkája. Hírnevét folyamatosan innovatív és forradalmi forradalmi szépségápolási és sminktermékek alkotják. Ez a kozmetikai márka Európában és az Egyesült Államokban luxusmárkaként van elhelyezve, de az ázsiai országok minden piaci szegmensét kiszolgálja. A Shiseido számos csúcskategóriás kozmetikai márkát birtokol, mint például a NARS, a bareMinerals, az Anessa stb. Férfiaknak és nőknek óriási termékskálát kínál, amelyek fényvédőket, bőrápolást, sminket és szépségápolási eszközöket tartalmaznak. A közelmúltban a vállalat „kegyetlenül mentes” márkának vallotta magát, hacsak törvény nem kötelezi erre.

7. Klárak:

Kedves, a Klairs az egyik legjobb koreai kozmetikai márka, amelyet környezetbarát termékei miatt méltatnak. A cég ismert innovatív bőrápolási és sminktermékek szállításáról, amelyek teljesen kegyetlenek. A Klairs gyengéd, mégis hatékony összetétele miatt „szent grál” márkaként is ismert az érzékeny bőrű emberek számára. A Klairs tisztító- és éjszakai javítási tartománya nagy felháborodást keltett a piacon. Magas árai ellenére (olyan országokban, mint India) a Klairs elnyerte sok olyan vásárló szívét, akik a márka támogatóivá váltak.

8. Sephora:

A Sephora a smink szerelmeseinek és a profi művészeknek a paradicsoma, amely hatalmas kozmetikumokat, sminkeszközöket és bőrápolási termékeket kínál. Elképesztő 30% -os piaci részesedéssel rendelkezik az amerikai sminkiparban, a Sephora az üzletág meghatározó szereplője. A vásárlók nemcsak a termékek megvásárlására özönlenek a Sephora -ba, hanem közvetlenül a szakértőktől is megtanulnak néhány technikát és tippet. A vállalat páratlan ügyfélélményt kíván nyújtani, amely a hatalmas siker egyik titka. A Sephora saját sminkcsaládja mellett a márka a világ számos legkeresettebb kozmetikai márkájának termékeit is kínálja, mint például a Benefit, az Estee Lauder, az Armani stb..

9. M.A.C:

Az M.A.C Cosmetics a világ egyik vezető kozmetikai márkája, amely eredetileg Torontából, Kanadából származik. A professzionális művészek egyik legkeresettebb sminkterméke is, az alkalmazás után kölcsönzött kifogástalan felület miatt. A MAC kozmetikumok teljes formája a Makeup Art Cosmetics -ben, amelyet két sminkes cum fotós alapított. Jelenleg a márka több mint 7000 különféle terméket kínál a bőr, az arc, az ajkak és a szem számára. A MAC exkluzív üzletekkel és márkakereskedésekkel is rendelkezik világszerte több mint 120 országban.

10. Lakme:

Az indiai vásárlók érzelmeinek és szépségigényeinek megragadásakor senki sem teszi ezt jobban, mint Lakme! Kétségtelenül az egyik legjobb indiai márka, amelynek célja, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon zsebbarát áron. Tehát a megfizethető luxus megfelelő kategória Lakme számára! Egy tanulmány szerint a Lakme majdnem 17% -os piaci részesedést szerez az ország kozmetikai iparában, így az egyik legnagyobb és legismertebb név. A siker abban rejlik, hogy folyamatosan innovatív termékeket alkalmaznak, amelyek megfelelnek az indiai bőrnek és az éghajlati viszonyoknak. A márka bőr- és sminktermékek széles választékát kínálja a vásárlók természetes szépségének rögtönzésére.

Ezek a világ legnépszerűbb kozmetikai márkái. De ha a szépség világában jár, akkor nyilvánvaló, hogy a lista nem kimerítő. Annyi más márka létezik a világon, mint a Bobby Brown, a Loreal, a Maybelline, a Lancome stb., Amelyek megváltoztatják a szépségipar arculatát. Tehát melyik a kedvenc kozmetikai márkája és miért?