Vidya Balan: Skønhedstip og kosthemmeligheder, du bør følge

Vidya Balan, navnet rammer en akkord med indiske filmelskere. Denne alsidige skuespillerinde har mange anerkendelser i sin killing, herunder en National Award og mange Filmfare -priser. Denne vinder af Padma Shri -prisen er også kendt for sin naturlige skønhed. Hendes skinnende sorte hår og satinerede hud misundes af mange kvinder, som har svært ved at opnå på trods af at bruge meget makeup. Hemmeligheden bag Vidya Balans skønhed er hendes mantra “Keep it Simple!”. Hun tror på at bruge naturlige produkter til at beskytte hendes hår og hud. I denne artikel vil vi afsløre nogle af Vidya Balans skønhedshemmeligheder for at inspirere dig!

Vidya Balan Skønhedstip og kosthemmeligheder

Vidya Balan Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Vidya Balan deler skønheds- og kosthemmeligheder, du bør følge

1.Vidya Balan Beauty Tips Hudpleje:

Vidya Balan Beauty Tips Hudpleje

Det første Vidya Balan gør for at holde hendes hud oliefri er at rense den. Hun bruger MAC makeup servietter og fjerner makeup langsomt fra hendes ansigt. Makeup -servietter er i trend nu, og de er let at transportere, hvilket gør kvinder glade. De indeholder fugtighedscreme og aloe vera og sælges i forskellige dufte, der renser og forynger ansigtet. Hun bruger Neutrogena produkter til ansigts- og Khadi Urte ansigt og kropsvask i Rose and Lemon. Efter bad, plejer hun at fugte sin hud og låse fugtigheden. Til det bruger hun Neutrogena oliefri fugtighedscreme.

2. Vidya Balan Beauty Tips Øjne:

Vidya Balan Beauty Tips Eyes

Vidya Balan har meget attraktive og udtryksfulde øjne. Alle hendes skuespilfærdigheder tildeles publikum gennem hendes dejlige øjne, der skildrer de bedste følelser, de har brug for. Hun elsker at tiltrække opmærksomhed ved at pynte øjnene med en kajal importeret fra Pakistan. Heldigvis er dette mærke for nylig blevet introduceret i Delhi. Du kunne sandsynligvis ikke få det samme mærke, men du kan vælge en erstatning i landet. Du kan gøre med urtekajal, da de er temmelig beroligende og er gode til at holde øjnene sunde. Kajals, der indeholder mandelolie, er også sunde og fremmer væksten af ​​øjenvipper.

3. Vidya Balan Beauty Tips Hårpleje:

Vidya Balan Beauty Tips Hårpleje

Vidya Balan har langt og skinnende sort hår. Hun bliver ved med at have regelmæssig oliemassage, ikke kun for at holde håret sundt og fugtet, men også for at få det til at se blankt ud. Olie efterfølges af shampoo og en god balsam for at holde håret glat. Hun laver behandlinger mod skæl og forsøger at holde sit bølget hår hydreret.

4. Kostråd:

Vidya Balans diætist råder hende til at spise hver anden time. Hun mener, at det er sundere at spise i små portioner og med jævne mellemrum end at spise meget på én gang. Dette øger stofskiftet og forbrænder kalorier. Langsomt passede denne diæt til hende, og hun følte sig energisk nok til at løbe på Juhu Beach efter midnat.

Vidya Balan Beauty Tips Kost

Vidya Balan er fuldstændig blevet vegetar med denne kostplan, fordi hun vidste, at grøntsager hjælper med at kontrollere vægten. Nu spiser hun æggehvider nu, men det er lidt ubehageligt for hende, fordi hun hader at blande madvarer. Til frokost foretrækker hun chapatti, daal og sabzi, nogle gange kan hun gøre med lidt ris i stedet for chapatti.

Vidya undgår mel, men hun elsker chokolade, og hun nægter dem ikke. Hun har en sød tand, men hun erstatter slik med tørre frugter. Hun drikker meget vand og nyder varme kopper masala te.

5. Fitnesshemmeligheder:

Vidya Balan Skønhedstips Fitnesshemmeligheder

Vidya Balan havde besluttet at reducere vægten efter udgivelsen af ​​’The Dirty Picture’. Hun gør det til et punkt at træne 5 til 6 gange om ugen og har til formål at bevare sin kurvede krop, selv efter at have tabt sig på overskydende fedt. Vidyas personlige træner Vilayat Hussein lærte hende en særlig form for øvelse kaldet calisthenics. De inkluderer rytmiske bevægelser som bøjning, strækning, spark, spring og vridning. Hun laver også konditionstræning og optager lette vægte derhjemme.

6. Vidyas tip:

Vidya Balan Skønhedstips Vidyas Tips

Vidya rådgiver, at man aldrig bør gå på kompromis med mærkevarer og kvalitets kosmetik med billige. De kan skade huden permanent.

Vidya illustrerer, hvordan det kan betale sig at bruge et par minutter til egenomsorg, inden man rammer sengen. Uanset hvor lang din dag var og hvor træt du er, er det vigtigt at følge disse tip religiøst. Vi skal lære at værdsætte Guds gaver ved at værdsætte og pleje dem. Vidya er en kvinde, der virkelig tror, ​​at vores krop er som et tempel, og at holde det rent er af største betydning. Hun trodser alle skønhedsstandarder og har sat et nyt benchmark i filmindustrien.