Yami Gautam Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Yami Gautum er en indisk skuespillerinde, der startede sin karriere med mindre reklamer og to sæbeoperaer og Kannada -film for at give sit første hit i Bollywood, Vicky Donor i 2012. Udover at være en fremragende skuespillerinde, er hun også usædvanligt smuk. Hun har en velholdt figur og fantastiske funktioner. Det er dog ikke alt. Hun passer godt på sin skønhed, og det er det, der får hende til at se endnu bedre ud! Så selvom funktioner er noget, du er født med, kan du stadig se lige så godt ud som Yami Gautam, hvis du er villig til at gå den ekstra mil. Her er nogle gode skønhedstip, der kan hjælpe dig.

Yami Gautam Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Ingen kemikalier:

Yami tror på at bruge hjemmemedicin og sammensætninger tilberedt derhjemme for at holde hendes hud fejlfri og for evigt glødende. Hun mener, at kemikalier i lotioner og ansigtspakninger gør din hud mere skade i det lange løb end det gode, den gør på kort sigt. Så hun gør brug af opskrifter, der bruger ingredienser, der let kan findes i et indisk køkken.

Urteprodukter:

Selvom hun ikke er en stor fan af håndkøbsprodukter, gør hun i høj grad brug af naturlægemidler og naturlige hudprodukter. Ayurveda og Himalaya er blandt hendes yndlingsmærker. Som skuespillerinde skal hun have makeup i lange perioder. Så hun sørger for, at hun fjerner det hele, inden hun går i seng om natten.

Yoga:

Yami praktiserer regelmæssigt yoga og meditation for at komme i bedre kontakt med sit indre. Hun mener, at skønhed stammer inde fra ens sjæl, og derfor mediterer hun og laver yoga for at rense sig selv indefra.

Let makeup:

Yami Gautam Beauty Tips Light Makeup

Medmindre det er nødvendigt, undgår Yami at bære foundation eller concealer. Hun bruger bare en simpel fugtighedscreme, noget kajal og mascara og en nøgen læbepomade. Hun træder heller aldrig ud i solen uden sin solcreme på. MAC liquid foundation, Mascara fra Maybelline og Strawberry lip balms fra The Body Shop er hendes yndlingsprodukter.

Eksfoliering:

Hun bruger en hjemmelavet eksfolieringspakke regelmæssigt. Det inkluderer formalet rispulver, mælk og yoghurt. Denne pakke er let at lave og lige så let at anvende. Det åbner alle hendes porer og lader hendes hud trække vejret.

Hårpleje:

Yami Gautam Beauty Tips Hårpleje

Hun bruger kokosolie, olivenolie og æggehvide pastaer til at nære hendes hår. Dyb konditionering med olivenolie giver hende mulighed for at bevare det blanke, skinnende udseende af hendes tykke lokker. Igen bruger hun et minimum af kemiske hårprodukter til at minimere enhver skade, hun gør på hendes hår.

Sund diæt:

Nøglen til hendes fit krop og glødende hud er hendes sunde kost. Hun indtager en rig kost af frugt, grøntsager og andre vitaminer og mineraler. Hun spiser et glas granatæblejuice dagligt. Hun starter dagen med et glas lunkent vand, citron og honning. Hun spiser derefter en let morgenmad, en standardfrokost, der indeholder dal, grøntsager eller kyllingecurry med chapatti, ostemasse og agurkesalat og masser af frugter imellem. Hendes aftensnacks er igen lette, og derefter består middagen af ​​grillet fisk.

Beauty Boost:

Yami bruger mascara, når hun har brug for et skønhedsboost. Hun mener, at den korrekte brug af mascara åbner dine øjne og får dem til at se sexede ud. Hun bruger også en god Clarins fugtighedscreme til at holde hendes ansigt blødt og skinnende.

Eksperimenter:

Yami Gautam Beauty Tips Eksperimenterende

Yami tror på at eksperimentere med udseende. Der er ikke behov for, at du holder dig til et signaturlook. Hun prøver ofte på nye stilarter af makeup, nyt tøj, trends osv. Samtidig tror hun på ikke at manipulere med essensen af ​​din identitet. Man bør eksperimentere, men ikke gå over bord i deres forsøg på at ændre deres udseende.