Hogyan érhető el tónusos test otthon?

Mivel napjainkban ülő és az életmód egyre mozgalmasabb és lustább, sokan szenvednek túlsúlytól. A túlsúly tömegességet okozhat a szervezetben, és petyhüdt területeket okozhat. Elég kínos lehet, ha ez az izomtömeg kipattan a ruhájából. Az egyik népszerű megoldás, amelyet sokan igénybe vesznek, az, hogy beiratkoznak az edzőtermekbe. Az edzőtermek azonban meglehetősen drágák, és nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen értük. De az út ezzel nem ér véget. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet otthon tónusos testet szerezni anélkül, hogy vagyont kellene költenie. Olvassa el, hogy megtudja, hogyan lehet tónusos testet adni férfiaknak és nőknek.

A test tonizálása otthon:

A hirtelen új őrület, hogy jól nézzen ki, az egyik ilyen önálló prioritás, amelyet az emberek úgy döntöttek, hogy követik, és ma ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan kell óvatosan végrehajtani ezt a prioritást anélkül, hogy túl sokat kellene költeni extravagáns gépekre..

Hogyan érjünk el tónusos testet otthon

1. Konzultáció a táplálkozási szakemberrel:

A test rögzítésének és tonizálásának első előkészítése, hogy pontosan tudja, mit kell tennie. Olvassa el a fitneszmagazinokat egy grillezett sajtos szendvics mellett, és nézzen meg néhány fitneszműsort, miközben a hot-doggal lakmároz. Mielőtt elindítaná tervét, alaposan tanulmányozza magát. Élvezze szabadságát, amíg tart, mivel a tonizáló rutin elindulása után saját erővel kell nyomást gyakorolnia arra, hogy végre elérje azt a tónusú szakadt megjelenést, amire mindig is vágyott. A felszállás előtt az első és legfontosabb dolog az, hogy keressen magának megfelelő edzőtermet, és valószínűleg konzultáljon egy dietetikussal vagy táplálkozási szakemberrel.

2. Szokások megváltoztatása:

Korábban napi háromszori étkezés, bőséges reggeli, könnyű ebéd és ismét nehéz vacsora volt, de ha soványabb, feszesebb és tónusosabb testet szeretne, csökkentenie kell a teljes tányéros ételeket, és inkább kis kirándulásokra kell koncentrálnia. a hűtőt és vissza. Menet közben az étel a legjobb ebben az időben. Kezdje a reggelt egy -egy gyümölccsel, egy kis salátareggelit olívaolajjal, majd egy könnyű ebédet, esetleg egy darab filét. Az esti snack lehet némi fehérje turmix, a többi pedig kielégítő vacsora.

3. Étrend -szabályozás:

Az edzés mellett kövesse a táplálkozási vagy dietetikus lépéseit, és tegye kevésbé elérhetővé magát az ajakpofázó finomságok körül. Egy dupla sajtburger közvetlenül egy intenzív edzés után egyáltalán nem segít. ehhez tudnod kell, mit egyél helyesen, hogy a tested ne legyen nélkülözve az energiától vagy a szükséges tápanyagoktól, és ugyanakkor kerüld a zsírokat és hasonló tárgyakat, hogy egyszerűen csak feszesítsd vagy tónusosítsd a testedet további aggodalom nélkül. Ehhez a vörös hús és a csirke elsődleges követelmény, tofu és rengeteg zöldség a vegetáriánusok számára. A sivatagoknál vacsora közben nem lehet sütemény, csokoládé vagy pop üdítő, hanem egyszerű joghurt vagy házi túró.

4. Vágja le a sót:

A modern életmód fő bűnösje a só. A magas nátriumtartalom megtarthatja a víztartalmat és túlsúlyt adhat a szervezetnek. A sótartalom csökkentése segíthet a vérnyomás csökkentésében és a nem kívánt víz elvezetésében a szervezetből. Kevés testmozgással és sómentes étellel könnyen elérheti álmát, hogy jó tónusú testet kapjon.

5. Gyakorlatok

A test tonizálásának egyik elsődleges módja az, hogy elveszíti ezeket a híres flabákat, vagy zsírját testtömegré alakítja. Akárhogy is kell, a zsírnak mennie kell, ezért készüljön fel erre. Az egyik alapvető lépés az, hogy elkezd szabad gyakorlatokat végezni, amelyek főleg bemelegítéseket és hajlékonyságnövelőket tartalmaznak, hogy kényelmesen találja magát az edzőteremben. Válasszon nyújtásokat, otthoni rángatózásokat és felüléseket, szabad kezet, majd lépjen az edzőterembe. Most vannak bizonyos testfeszesítő gyakorlatok, amelyeket választania kell, de elsősorban a futópadok. Ez segíthet a mozgásban. Ezután kezdje el a súlyok használatát, és próbálja fel a pillangókat, a lepényeket vagy a fekvenyomókat. A lányok kerékpározás és dibs mellett úszás és erő jóga, amit a fiúk és a lányok is választhatnak.

6. Jóga:

A jóga egy másik erős mechanizmus a tónusos test megszerzéséhez. A jóga nemcsak a test nyújtását és a zsírégetést segíti elő, hanem az elme ellazítását is. A stressz elhagyása az egyik legfontosabb tényező a fogyásban. A jógával irányíthatja elméjét és testét, hogy koncentrált maradjon, és távol tartsa magát az eltérítésektől. Bizonyos ászanák elősegítik a gyors fogyást, és segítenek a tónusos test megszerzésében.

7. Maradjon távol a stressztől:

Egy jó módszer a testzsír csökkentésére és az alakformálásra, ha egy kis időt szakít a mindennapi rutinjából, és gondoskodik arról, hogy a nap végén szorongjon. A jó éjszakai alváshiány a súlygyarapodás egyik fő oka. A stressz és a depresszió is így van, ezért ne aggódjon, hogy hétvégén leveszi a gőzt azzal, hogy meglátogatja vagy elmegy egy rövid vakációra.

A tónusos test megszerzése sok odaadást és türelmet igényel. Egyszerűen nem történhet meg egyik napról a másikra. A jó eredmények eléréséhez legalább 6-8 hónapig szigorú étrendet és testmozgást kell követnie. Azt is vegye figyelembe, hogy ezek az eredmények személyenként eltérőek. Egyeseknél ez 8 hónapnál is tovább tarthat. Fontos, hogy konzultáljon egy táplálkozási szakemberrel, és vizsgálja meg testét. Ez segíthet a célok kitűzésében. Reális célokat kell kitűznie ahhoz, hogy időben elérje a célokat, és motivált maradjon. Különösen akkor, ha ilyen célt kíván elérni, erős motivációs szinttel és rengeteg kemény munkával kell rendelkeznie.