Hogyan lehet hámlasztani a bőrt

Mit értünk valójában hámlás alatt? A hámlás egyszerű nyelven az elhalt bőr eltávolítása a bőr felső rétegéből vagy az epidermiszből. Hogyan hámlasztjuk? A hámlasztás nagy része kozmetikai eljárással történik. Természetesen most már megértjük, hogy a hámlasztás segít nekünk a sima bőr elérésében, és segít csökkenteni a pattanásokat és a pattanásokhoz hasonló problémákat. Tehát alapvetően, ha jó bőrt szeretne, akkor néhányatól meg is kell szabadulnia!

A bőr természetes módon hámlasztja vagy leveti magát talán egy hónap alatt, és új bőrünk van. Ennek egy része azonban visszamarad, és a bőrünk fakónak, érdesnek és száraznak tűnik, és elkerüli az olaj felszabadulását a pórusokból. Ezért felmerül az igény, hogy ezeket az elhalt bőrt kozmetikai úton távolítsuk el.

Hogyan lehet hámlasztani a bőrt

Hogyan lehet hámlasztani a bőrt:

A rendszeres hámlasztás segít megtisztítani a pórusokat és a bőrt, valamint javítja a vérkeringést. Ettől a bőr belülről ragyogó és friss lesz. Tehát ha rendszeresen hámlasztjuk, akkor a bőrünk is segíti a hidratáló és más bőrápolási termékek hatékony felszívódását.

Ez a hámlasztás történhet dörzsöléssel, bőrápolási termékekkel, házi készítésű termékekkel, vagy elmegy egy szalonba, hogy lehámozza a bőrt. A bőr otthoni hámlasztásának természetes módszerei közül néhány az alábbiak segítségével történhet. Mindezt nyersen vagy más otthoni termékekkel, például besan, citromlé, búzaliszt stb. Keverve vigye fel az arcra, és körkörös mozdulatokkal jól masszírozza:

1. Drágám:

A feldolgozatlan és nyers méz anti-szeptikus, gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és nagyon jó antioxidáns is. Ha rendszeresen mézzel masszírozza a bőrt, javítja a bőrt, és hidratálja is, így nem lesz száraz. Hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, így elősegíti a bőr megújulását.

2. Szódabikarbóna:

Nos, mindannyiunknak van egy doboz szódabikarbónája a konyhai útvonalainkon, és lehet, hogy nem sokat használunk. Íme egy módja annak, hogyan hozhatja ki a legtöbbet. Szódabikarbóna vagy nátrium -hidrogén -karbonát sok bőrápoló termékünkben megtalálható, amelyeket egyébként használunk. Ezért egy vagy két teáskanál szódabikarbóna hozzáadása az arcpakoláshoz vagy a tisztítószerhez szintén segíthet a bőr hámlasztásában, ezáltal tisztává és tisztává téve azt, és megkíméli a csípéstől a drága fürdőkben!

3. Joghurt:

A joghurt amellett, hogy gazdag ízforrást biztosít konyhánkban, hidroxisavban is gazdag. Valamennyi bőrápoló termékünk ezt is tartalmazza. A joghurt természetes tisztító és bőrsimító. Nagyon jó hámlasztó, és sima arcpakolásként is használható nemcsak az arcon, hanem az egész testen is. Hagyja ezt követően 10-15 percig, és könnyűnek, hidratáltnak és megtisztítottnak találja testét. Alkalmazható néhány csepp citromlé keverésével. A joghurt szintén nagyon jó hidratáló és tisztítószer a hajnak.

4. Citromlé:

A citromlé gazdag C -vitamin forrás. Alfa -hidroxisavban gazdag citrusfélék, és a legtöbb bőrápoló termék összetevője is. Ezenkívül behatol a bőrbe, és segít eltávolítani az elhalt bőrt az epidermiszből, valamint tisztítja és nyugtatja a bőrt. A citromlevet mézzel vagy joghurttal is elkeverjük, és arcmaszkként is felvihetjük.