Hogyan lehet megszabadulni a barna foltoktól a bőrön

Az egyik nagyon gyakran előforduló bőrprobléma, amelyet sok embernél látnak, a barna foltok. A szín a világosbarnától a sötétbarnaig terjedhet, és sok esetben vörös is. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki szembe nézzen ezzel a problémával, de az egyik leggyakoribb a napsugárzás..

Öregségi foltoknak is nevezik, mert a probléma középkorban kezdődik. A fő előfordulási terület az arc, bár előfordulhat a kezeken, lábakon, karokon és vállakon is. Unalmasságot és vonzódást kölcsönöz az arcnak, és megfelelő és gyors kezelést igényel.

Hogyan lehet megszabadulni a barna foltoktól a bőrön

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb tippeket, javaslatokat és kezelési ötleteket, amelyek rendszeresen használhatók, hogy segítsen Önnek ebben..

1. Joghurt alkalmazás:

Alkalmazzon alacsony zsírtartalmú joghurtot a barna foltokra minden nap körülbelül 20 percig. Száradás után hideg vízzel lemosható. A joghurtot is fel lehet kenni, és egész éjszakára hagyni kell, hogy megkapja az eredményt.

2. Aloe Vera használata:

Vegyen egy keveset az Aloe Vera frissen kivont géljéből, és vigye fel jól a barna foltokra. Ezt finoman masszírozza a bőrre, és hagyja a következő fél órát, mielőtt hideg vízzel leöblítené. Ezt naponta kétszer kell elvégezni legalább 1-2 hónapig, hogy látható eredményeket érjen el a barna foltok kezelésénél.

3. Citromlé:

A citromlé természetes fehérítő tulajdonságai tökéletes módja annak, hogy megszabaduljunk a ronda barna foltoktól a bőrön. Vigyen fel citromlevet az érintett területre 30 percig, mielőtt vízzel leöblítené. Ezt naponta kétszer kell elvégezni. Ügyeljen arra, hogy a citromlevet vízzel hígítsa, ha érzékeny bőrű.

4. A ricinusolaj előnyei:

A ricinusolaj előnyei

A ricinusolaj gyógyító tulajdonságai miatt tökéletes folyadék a barna foltok problémájának gyógyítására. Vegyen egy kis olajat egy tiszta vattára, és vigye fel a foltokra. Finoman masszírozza egy ideig. Ezt reggel és egyszer este kell elvégezni, mielőtt elaludna.

5. Használjon szantálfát:

A szantálfa antiszeptikus és öregedésgátló tulajdonságai ideális természetes termékké teszik, hogy megszabaduljanak a bőr barna foltjaitól. Mindössze annyit kell tennie, hogy friss pasztát készít szantálfával és vízzel, vagy szantálfával, rózsavízzel és glicerinnel, és vigye fel az érintett területekre. Ezt hagyni kell száradni. Ezután hidegvizes öblítést kell követni, és ezt az eljárást naponta kétszer kell elvégezni, amíg a probléma megszűnik.

6. Író:

Az író egy olyan ital, amely nemcsak nagy előnyökkel jár a szervezet számára fogyasztáskor, hanem a barna foltok kezelésére is szolgál, ha alkalmazzák. Ezt vattával lehet felvinni a foltokra, és néhány perc múlva le kell mosni. Pár héten belül észrevehető különbséget talál.

7. Papaya:

A papaya enzimeket barna foltok kezelésére lehet használni úgy, hogy körülbelül 20 percig reszelt papaya -t használnak a bőrön, majd langyos vízzel öblítik. Ezt naponta 2 alkalommal kell elvégezni.

8. Hagyma leve:

Vegyünk friss gyümölcslevet a hagymából, és vigyük fel a barna foltokra naponta háromszor. A savas és fehérítő tulajdonságok segítenek a barna foltok fokozatos, de hatékony kezelésében néhány hét alatt.

9. Vörös ribizli:

Vegyünk éretlen és pépesített vörös ribizlit mézzel, és lassan masszírozzuk a barna foltokra. Ezt 30 percig kell hagyni, mielőtt meleg vízzel leöblítené és kevés citromlevet alkalmazna. Ezt naponta egyszer kell elvégezni.

Hogyan lehet megszabadulni a barna foltoktól a bőrön