Top 12 spa kezelés Indiában

A wellnesskezelések a világ legpihentetőbb kiruccanásai a mai világban, az elme és a fizikai test állandó megterhelése miatt az emberek folyamatosan keresik a módját a pihenésnek vagy a jobb békének, amit kerestek. Manapság még otthona határaiban sem kapja meg azt a békét, amire vágyik, az állandó karbantartási és családi kérdésekkel, amelyeket meg kell oldania. Nincs jobb módszer, mint egy gyógykezelés, amely segít felfrissülve talpra állni, és készen áll arra, hogy bevegye a világot, bármit is kínál..

spa kezelések Indiában

A legjobb spa kezelések Indiában:

Indiában jelenleg több ezer gyógykezelés áll rendelkezésre, az egyetlen probléma az, hogyan lehet a legjobbat a legjobbnak ítélni, mert a nap végén 6 meg akarja érni a pénzét, hogy egyértelműen megértse, melyik gyógykezelés a legjobb, a legjobb Az alábbiakban felsorolunk 12 spa kezelést Indiában férfiaknak és nőknek egyaránt-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Ez a shimlai fürdő India egyik legismertebb gyógyfürdője. A hatalmas Himalája évszázadokon át félelmet keltett és felébredt mindenki lelkében, aki találkozott nagyságával. Ez a mesebeli üdülőhely nyugodt szentélyt kínál ezekben a hatalmas hegyekben. Az üdülőhely Oberoi gyógyfürdője holisztikus kezeléseket kínál az ayurvéda alapjaira, élvezze a jakuzzit vagy sétáljon a nagyszerű parkok széles választékában. Nincs vége annak a békének és nyugalomnak, amelyet ebből a csodálatos helyből kap. Ez valóban a legjobb gyógyfürdő Indiában.

Gyógyfürdő -kincsek 2

2. Ananda a Himalájában, Hrishikesh:

A Hrishikesh -hegység a természet és a szépség sokféle és csodálatos változatának ad otthont, a hrishikesh egyik nagy területe az ismert ananda gyógyfürdő otthona. Valóban nagy csoda India, és nemcsak Indiában, hanem a világ minden tájáról sokan látogatják a Himaláját, hogy megfürödjenek az ananda által nyújtott szolgáltatásokban. A vadvirágfürdőhöz hasonlóan az ananda is főleg ájurvédikus kezelésekkel foglalkozik, amelyek kapcsolatba hoznak a lelkeddel. Tehát ha a megvilágosodást keresi, és talán eggyé szeretne válni a lelkével, akkor az ananda remek hely a látogatásra.

3. Kaya Kalp, The Royal Spa. Agra:

Agra jól ismert a taj mahal -ról, és a taj mahal miatt a város királyibb szemléletet fogadott el, és ennek megfelelően alakították ki a kaya kalp királyi gyógyfürdőt. Ez a gyógyfürdő nemcsak betekintést nyújt India örökségébe, hanem példaértékű gyógyfürdő -kezeléseket is kínál, amelyek teljesen gyógyítják az esetleges stresszt és eltéréseket. Ez a királyi fürdő büszkén része az itc szállodáknak és része az agra -i itc ágnak.

Gyógyfürdő -kincsek 3

4. Maya Spa Kumarakom, Kerala:

A Maya gyógyfürdő Kerala legismertebb gyógyfürdője, és rendkívül hasznos szolgáltatásokat kínál, amelyek megőrzik egészségét és segítenek eltávolítani minden világi stresszt. A maya gyógyfürdő különféle szolgáltatásai közé tartozik az ayurvéda, az aromaterápia, a hidroterápia és más olyan kezelések, amelyek új és továbbfejlesztett embernek fogják érezni magukat, amikor elhagyják a fürdőt. A maya gyógyfürdő valóban az egyik legjobb gyógyfürdő Indiában, ahol a kezelésekről van szó, és a lehető legjobb kezelést nyújtja Önnek. A személyzet tapasztalt, és a környezet alkalmas a stresszoldásra. Mindezen szolgáltatások mellett a Maya gyógyfürdő extravagáns kertekkel és nyaralókkal rendelkezik, ahol tartózkodhat és igénybe veheti a hely luxus szolgáltatásait..

5. Jiva Spa, Udaipur:

Ez a gyógyfürdő a szállodák taj csoportjába tartozik, és ez csak azt mutatja, hogy milyen szolgáltatásokat kínál ez a fürdő. A Jiva wellnessközpontban professzionális alkalmazottak dolgoznak, akik kiszolgálják az Ön igényeit, és a legjobb spa -kezeléseket biztosítják Önnek Indiában, beleértve a víz- és aromaterápiát. Minden nap tartanak meditációs foglalkozásokat, hogy segítsenek az embereknek a lelkükhöz igazodni.

Spa kincsek 5

6. Sereno Spa, Goa:

Sokan látogatnak Goába, hogy elkerüljék az élet merevségét. Elengedni elengedni, és elengedni a jó pihenést. De néhány ember számára, akik csendesebb esztétikai környezetet igényelnek, ahol csak kibonthatják és elengedhetik, akkor a goa -i sereno spa a legjobb. A kezelések széles választékával a sereno gyógyfürdő olyan kezelésekre specializálódott, mint az aromaterápia, és nagyon nyugodt rutinja van minden ügyfelének. Maradhat, és élvezheti a meditációs foglalkozásokat hajnalban, vagy csak lefoglalhat egy jó ájurvédikus foglalkozást. Nincs semmi, amire a sereno személyzete nincs kiképezve.

7. Jiva Spa, Cochin:

A taj hotelcsoport másik tagja ez a sok jiva gyógyfürdő másik ága, és ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást nyújt, mint az összes többi jiva gyógyfürdő Indiában.

Gyógyfürdő -kincsek 6

8. Amattra Spa, Új -Delhi:

Az amattra fürdő elsősorban a hagyományos terápiás módszerekre specializálódott. Ez magában foglalja ayurvédikus üléseket, meditációt és egyéb kezeléseket. Az amattra gyógyfürdő olyan érzést kelt, mintha elszakadna a világtól és kapcsolódna a természethez.

9. Quan Spa, Mumbai:

A quan fürdő tökéletes özönvíz Mumbai forgalmas városába. Ez egy meglehetősen híres gyógyfürdő Indiában, és rendkívül sokféle jól meghatározott kezelést kínál, amelyek segítenek a test és a lélek kezelésében. A quan fürdő büszkélkedhet azzal, hogy képes békét teremteni az életében. Ez eltávolítja a forgalmas életedtől, és egy nyugodtabb világba vezet be, egy olyan világba, amelyet korábban nem éreztél.

Gyógyfürdő -kincsek 4

10. Amarvilas gyógyfürdő, Agra:

Agra egy másik, országhírű gyógyfürdő otthona. Amarvilas nagy területű parkokkal, kertekkel, csendes nyaralókkal és legfőképpen a gyógyfürdővel rendelkezik. a fürdő az amarvilák legszentebb része, és nem egyenlő az általuk nyújtott nagy ájurvédikus szolgáltatásokkal.

11. The Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Facial:

Ez a fürdő a kezelés kozmetikai oldalával is foglalkozik. Arckezelések, manikűr, pedikűr, masszázs és még sok más. A lista folytatódik, amikor a fürdő által kínált szolgáltatásokról van szó.

Gyógyfürdő -kincsek 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jázmin és kaviár testfürdő:

A jázmin- és kaviárfürdő nemcsak országhírű, hanem világhírű is. kifejezetten két speciális kezeléssel foglalkoznak, ideértve a jázmin testkezelést és a kaviár testkezelést. Ezen kívül igénybe veheti egyéb szolgáltatásaikat is, beleértve a hidroterápiát, aromaterápiát, arckezeléseket, talpmasszázst és így tovább. Ezen kezelések egyike sem különbözik a minőségétől, és biztos lehet benne, hogy többet kap, mint amennyit befizetett.

A kép forrása: Redőnykészlet