9 forskellige sidefejede frisurer til indisk bryllup

Frisurer til siden fejet har en anden fanskare – de ser moderne, moderne, meget stilfulde og elegante ud. For alle bruderne herinde, hvis du leder efter en hårfin makeover til særlige begivenheder, er denne side fejede bryllupsfrisurer den bedste. Fra receptioner til pool-fester til uformelle sammenkomster og bryllupsarrangementer, disse side-fejede bryllupsfrisurer er de mest trendende og smukke, vi er stødt på for nylig, og vi kan ikke stoppe med at skylle over dem.

I disse hår makeovers bliver håret kæmmet sidelæns for at få et look, og disse giver det særlige, charmerende og elegante look ubesværet. Tjek vores trendliste over disse side-fejede bryllupsfrisurer med billeder, og du vil forstå hvorfor!

Top 9 side fejet bryllup frisurer til langt og mellemlangt hår:

Mange berømtheder har båret de side-fejede frisurer, og nu er det din tur. Uanset om dit hår er langt eller mellemlangt, kan du style det på denne måde. Følgende er nogle af de bedste side fejet bryllup frisurer.

1. Side fejet blond bryllup frisure:

side fejet bryllup frisurer

I denne frisure er det meste af håret fejet fra siden, og det har krøller for enden. Med storslåede gyldne blonde nuancer er dette en af ​​de bedste bryllupsfrisurer. Dette elegante sideskiftede hår har store bølger, der er skabt med ruller. Kvinder med lange ansigter vil se helt charmerende ud med dette hårklipp.

2. Sidesvejet hestehale:

side fejet bryllupshår langt

Den side fejede hestehale har været sportet af mange berømtheder gennem årene og er klart en af ​​de mest fashionable frisurer. Dette vil se perfekt ud med en brudekjole. Langt hår er den vigtigste nødvendighed for at danne en hestehale. Hestehalen kan yderligere opdeles i stykker, der vil ramme ansigtet.

3. Side fejet Updo:

side fejet updo frisurer til bryllupper

Blandt de mest glamourøse frisurer er denne værd at nævne. Tyk og voluminøs hår nødvendig for dette look, da det meste af håret er låst og fejet af siden. Til styling af hår som dette skal du krølle bunden af ​​håret og justere det med en spray.

4. Easy Breezy:

side fejet krøller bryllup

Denne frisure vil være ideel til en date eller en festaften. Her er næsten hele håret vippet til venstre og krøllet i visse sektioner. Det har også bølger i bestemte områder, hvilket gør dette look endnu mere fascinerende. Kvinder med runde ansigter kan prøve denne udkig. Hvis du har medium til fint hår, vil du rocke dette look uden tvivl.

5. Pin bagside:

side fejet bryllupshår mellemlangt

Pin Back Side -frisuren er en sofistikeret og har en række fakta, der skal huskes på under styling. Hårtypen er en enorm faktor under styling. Du kan få dit hår til at se ud som om det er barberet fra den ene side uden at bruge klippeapparat. Stylister finder dette som en interessant frisure og anbefaler det til kvinder med lange ansigter.

6. Side fejet krøller:

side fejet brudehår

Denne frisure ser fed og stærk ud og definerer dig effektivt. Selvom det ser tykt ud, har det fået et blødt strejf af himmelske krøller mod slutningen. Dette udseende kan opnås ved at bruge ruller for enden af ​​håret.

7. Sweet Side Hestehale:

side fejet brudepige hår

Denne yndige frisure er til mennesker med runde ansigter. Den leveres med fejende pandehår i siden og er ideel til et bryllup eller andre lejligheder såsom en picnic osv. For at få dette look til at kaste, skal du først dumpe håret og derefter tørre det med en passende busk. Til sidst bruges med en spray for at give håret et fast greb.

8. Side fejet løse krøller:

side fejet indiske bryllup frisurer

Dette look kommer med side fejende krøller, som selvom de er løse, ikke går ud af kontrol. Dette godt set ser blankt ud og ser perfekt ud på kvinder med lange ansigter. Mellemlangt hår er også velegnet til dette look.

9. Rocker Sweep:

Bryllup Frisure Side Fejet

Rocker Sweep er en attraktiv frisure med elegante sidesveje. Runde eller hjerteformede ansigter kan anvende dette look.